✅ Maritimo – Vizela, Liga Portugal, 19 mai

Home » ✅ Maritimo – Vizela, Liga Portugal, 19 mai

Începem runda cu numărul 33 din Portugalia cu duelul Maritimo – Vizela, partidă ce va lua startul de la ora 22:00 și se va desfășura pe Estadio dos Barreiros din Funchal. Gazdele nu mai au nicio șansă să se salveze direct de la retrogradare, iar acum luptă pentru locul de baraj, în timp ce sezonul pentru oaspeți pare să se fi terminat deja, aceștia aflându-se la mijlocul clasamentului. Avem analiza completă a duelului Maritimo – Vizela în rândurile de mai jos împreună cu pronosticul pariuri.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Maritimo - Vizela

Ponturi Pariuri Maritimo – Vizela

Interval 1-3 goluri (Minim 1, maxim 3 goluri) (cota 1.47 Casa Pariurilor)

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Pentru evenimentul evidențiat Maritimo – Vizela vom miza pe intervalul de goluri 1-3, unde va marca măcar o dată dar nu mai mult de 3 ori. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 4 ori până acum, iar toate aceste partide s-au terminat în intervalul mai sus propus, de aceea credem că meciul de vineri nu va fi cu mult diferit. Nici una dintre formații nu a marcat mai mult de 2 goluri pe meci în ultimele etape, și ne așteptăm la o confruntare cu reușite puține și vineri seara.

Analiză meci Maritimo – Vizela

Statistica la general a duelului Maritimo – Vizela nu este una foarte bogată în partide, deoarece oaspeții și-au petrecut majoritatea timpului prin ligile secunde. Odată cu promovarea, acestea s-au întâlnit de 4 ori până acum, Maritimo reușind să se impună de 2 ori, Vizela o singură dată iar un alt meci s-a terminat la egalitate. Partida din tur a fost câștigată fără emoții de către oaspeții, care s-au impus în deplasare cu 3-0.

Maritimo

Echipa gazdă a avut un sezon de coșmar, aflându-se mai tot campionatul în subsolul clasamentului, iar acum nu mai are nicio șansă de a se menține direct în prima ligă. A înregistrat 4 meciuri la rând fără victorie, însă nu a jucat rău în aceste partide, reușind să înscrie de fiecare dată. Se află pe locul ce duce la barajul pentru retrogradare, însă trebuie să fie atenți și să adune maximul de puncte din aceste ultime 2 etape rămase pentru a fi siguri că vor ajunge la baraj.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Maritimo se află pe locul al 16-lea în Portugalia cu un total de 23 de puncte adunate după 32 de jocuri disputate. Are un golaveraj negativ de 30:60, fiind și formația cu cele mai multe goluri primite în această ediție de campionat. Este la 8 puncte de primul loc ce se salvează, fără șanse de a-l mai prinde, și la 3 puncte de prima poziție ce retrogradează direct, ocupată de Ferreira.

Obiectiv

Gazdele vin cu gândul de a face un joc bun și de a rămâne cu puncte la finalul partidei. Dacă șansele de a se mai salva direct au fost anulate, tot ce le mai rămâne este consolidarea locului de baraj, și au nevoie de puncte în ultimele 2 etape pentru a fi siguri de acesta.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (5-3-2) Marcelo – Paulinho, Mosquera, Zainadine, Rene, Vitor – Joao, Xadas, Mendes – Cunha, Correia

Vizela

Formația oaspete, la rândul ei, trece printr-o criză a jocului și al rezultatelor, înregistrând 5 meciuri la rând fără victorie. A reușit 2 rezultate de egalitate și alte 3 înfrângeri, iar ultimul succes a venit într-un meci contra ultimei clasate, Santa Clara. Sunt liniștiți din punct de vedere a poziției ocupate, fiind la mijlocul clasamentului departe de zona roșie de retrogradare. Rămân fără un obiectiv de atins acum pe final, deoarece se află departe de locurile ce pot duce în cupele europene.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Vizela se află pe locul al 9-lea în Portugalia și a făcut un sezon peste așteptări. Are un total de 40 de puncte după 32 de etape jucate și un golaveraj negativ dar aproape pe 0 de 33:35. A înregistrat de-a lungul sezonului 11 victorii și alte 14 înfrângeri și vor să-și depășească condiția și în ediția viitoare a campionatului.

Obiectiv

Oaspeții vin fără obiectiv în deplasarea de vineri, însă vor totuși să termine sezonul în picioare, și să pună capăt serie negative fără de victorie. Au zdrobit în meciul tur cu 3-0 pe Maritimo și ar vrea să repete rezultatul de atunci, însă vor trebui să dea tot ce au mai bun împotriva unei echipe ce vine să prindă locul de baraj.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Buntic – Matheus, Anderson, Fernandes, Costa – Samu – Moreira, Guzzo, Ortiz, Kiko Bondoso – Osmajic
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status