❌ Malta U19 – Polonia U19, Euro U19, 6 iulie

Home » ❌ Malta U19 – Polonia U19, Euro U19, 6 iulie

Căldură mare, mon cher! Dar ne ascundem de perioada caniculară la umbra de meciuri fotbal de la Campionatul European U19, care ne păstrează viu interesul pentru sportul rege pe timpul unei veri perturbate de multe transferuri. Meciul Malta U19 – Polonia U19, din etapa a doua a fazei grupelor, este programat pentru joi, 6 iulie, de la ora 22:15, pe TaQali National Stadium (TaQali – Malta).

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Malta U19 – Polonia U19

Malta U19

Faptul că Malta U19 participă la un turneu final de fotbal, nu pe la Eurovision sau cine știe ce alt concurs polarizat, reprezintă deja o știre în sine. Acum să nu avem și pretenții de la selecționata de sub 19 ani malteză să facă și cine știe ce rezultate, mai ales că această participare vine prin prisma faptului că este țară organizatoare. Dar chiar și în atare condiții tot reprezintă motiv de mândrie. Iar în primul meci al grupei n-a fost deloc tratată ca pe o echipă gazdă, pentru că arbitrul a acordat trei lovituri de la 11 metri pentru Italia, plus o eliminare suferită încă din minutul 39 de către Micallef – unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Din cele trei penaltiuri, doar două au fost transformate de către italieni, iar scorul final a fost de 4-0 în favoarea Sqadrei Azurra. Având în vedere condițiile de disputare ale partidei, Malta U19 s-a descurcat destul de onorabil în a evita o înfrângere de proporții astronomice. Iar dacă ar fi un meci din care să spere cu adevărat la ceva din acest turneu final, teoretic ar fi în cel cu Polonia U19 – în a doua etapă a grupei.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă:

  • Sacco – Borg, Viviani, Xerri, Ellul – D. Scicluna, Vassallo, Caruana, L. Scicluna – Truma, Bridgman

Polonia U19

Din păcate pentru polonezi, selecționata de U19 n-a reușit să debuteze cu brio la turneul final aferent vârstei naționalelor. A fost un duel important cu Portugalia U19, în care aproape că s-a jucat șansa grupei, pentru că meciurile cu Malta U19 sunt precum niște wild card-uri în care succesul este garantat. Doar că ar mai fi calea pentru Polonia U19 de a câștiga în fața Italiei U19, în ultimul meci al grupei, ceea ce ar deschide cu mult șansele de calificare. Iar în acest sens, direcția indicată este de a câștiga cât mai clar cu Malta U19. În caz de necesitate a valorificării golaverajului, acesta să fie cu totul favorabil. Iar Polonia U19 are un precedent extrem de încurajator cu Malta U19, într-o partidă amicală din 2022, când a fost un succes cu 5-1.

De precizat și faptul că această calificare a Poloniei U19 la turneul final s-a produs cu cinci puncte obținute din grupa în care le-a depășit pe Serbia, Israel și Letonia.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă:

  • Zych – Matjewicz, Matysik, Brapinski, Lewicki – Kowalczyk, Kouzubal, Urbanski – Biniek, Majchrzak, Pienko

Meciuri fotbal Malta U19 – Polonia U19

Per total sunt trei partide directe la nivelul selecționatelor de sub 19 ani între Malta și Polonia. Prima s-a produs în 2012, când a fost 5-0 pentru Polonia, iar în 2021 a fost 4-0 tot pentru polonezi. Iar cel mai relevant rezultat pentru pariuri sportive ar trebui să fie cel înregistrat în anul trecut, cu aceeași generație de jucători, când Polonia s-a impus în Malta cu 5-1. Interesant de reținut ca aspect faptul că a fost doar 0-0 la pauză.

Ponturi pariuri Malta U19 – Polonia U19

H2 -2,5 (Polonia U19 câștigă la o diferență de cel puțin trei goluri) – cotă 1,80 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Pentru Malta U19 nu e mare lucru de scos de la acest turneu final, altceva decât de a fi bifat prima sa participare la o astfel de competiție. În schimb, Polonia U19 vine în foame de rezultate după eșecul din primul meci al grupei cu Portugalia U19. Astfel, mizăm pe un succes al polonezilor la un scor mai mare de două goluri diferență, de cel puțin trei. Cum de altfel s-a întâmplat în toate cele trei confruntări directe, inclusiv în cea din anul trecut, când pe teren s-au aflat, practic, aceeași componență de echipe.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status