❌ Mainz – Monchengladbach, Bundesliga (etapa 22), 24 Februarie

Home » ❌ Mainz – Monchengladbach, Bundesliga (etapa 22), 24 Februarie

În Bundesliga se regăsesc mai multe meciuri fotbal sub formă de derbiuri care nu sunt neapărat în main stream, dar sunt extrem de tentante. Unul dintre acestea este Mainz – Monchengladbach, programat vineri, 24 februarie, de la ora 21:30, pe stadionul Mewa Arena (Mainz). Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe canalele Digi Sport 4, Orange Sport și Prima Sport 3.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Mainz - Monchengladbach

Mainz

Cu elanul ultimelor dueluri în spate, în care Mainz a câștigat cu câte trei goluri înscrise, formația pregătită de danezul Bo Svensson speră la un rezultat favorabil și la derbiul cu Monchengladbach. Mainz s-a descurcat bine în meciurile din 2023, a pierdut doar cu primele trei clasate, dintre care două meciuri în campionat (1-2 cu Dortmund, cu gol încasat în ultimul minut) și 1-3 la Union Berlin, plus unul în Cupă (0-4 cu Bayern). În rest, Mainz a avut o serie bună de rezultate, printre care 3-2 la Leverkusen, 3-1 cu Augsburg sau 5-2 cu Bochum.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

În eventualitatea unui succes obținut cu Monchengladbach, Mainz ar deveni una dintre echipele ce dau târcoale la zona de cupe europene. Mai precis la locul din Europa Conference League, la care a râvnit și în sezonul precedent, dar a cedat spre final de sezon în dauna lui FC Koln.

Echipa probabilă și absenți

  • Dahmen – Hanche-Olsen, Bell, Fernandes – da Costa, Barreiro, Stach, Caci – Lee, Ajorque, Onisiwo 
  • Absenți: – Burkardt (accidentat)

Monchengladbach

Și Monchengladbach e pe cai mari după ce a învins-o pe Bayern Munchen, în runda precedentă, scor 3-2, dar a condus mult timp la două goluri diferență. A fost un succes extrem de necesar, care a compensat rezultatele mai puțin favorabile cu Schalke (0-0, acasă) și cu Hertha (1-4 în deplasare) – echipe din zona retrogradării. Echipa lui Farke, ce-i drept, nu s-a descurcat prea bine în deplasările din acest sezon, având un singur succes, 4-1 la Hoffenheim.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Monchengladbach a pornit la drum în actualul sezon cu gânduri de Europa și nu face rabat de la acest deziderat, mai ales că se află aproape de locul 7 – poziție ce ar putea duce în Conference League. După o absență din plan internațional, inclusiv acest rezultat final ar putea fi considerat unul de succes.

Echipa probabilă și absenți

  • Omlin – Lainer, Itakura, Elvedi, Bensebaini – Kramer, Kone – Hofmann, Stindl, Thuram – Plea
  • Absenți: – Netz (accidentat)

Meciuri fotbal Mainz – Monchengbadlach

De regulă, în meciurile Mainz – Monchengldabach a fost loc de spectacol și de goluri multe înscrise. În afară de meciul tur, de la Gladbach, când Mainz s-a impus cu 1-0, dar echipa lui Farke a avut de suferit o eliminare. În rest, în precedentele șase întâlniri directe au fost rezultate de la 1-1 în sus, ca semnal de tras pentru pasionații de pariuri sportive.

Ponturi fotbal Mainz – Monchengladbach

GG (ambele echipe marchează în meci)  – cotă 1,57 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciurile Mainz – Monchengladbach au caracteristică de fi extrem de deschise ca joc și cu un număr permisiv de goluri. De exemplu, în șase din ultimele șapte dueluri dintre cele două au fost înregistrate rezultate în care ambele echipe au reușit să marcheze.

La fel cum meciurile din 2023 ne arată că Mainz și Monchengladbach sunt predispuse pentru astfel de deznodământ în meciuri. Așa a fost la toate jocurile de campionat din acest an pentru gazde și la patru din ultimele șase dispute ale oaspeților. Încrederea pentru pariu este destul de ridicată, iar pentru o mai mare siguranță se poate opta la o cotă mai mică (1,39) la un pariu de GG sau 3+, cu o mică acoperire a pariului pentru un multiplicator de asemenea mai mic.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status