✅ ✅ Mainz – Dortmund, Bundesliga, 25 ianuarie

Home » ✅ ✅ Mainz – Dortmund, Bundesliga, 25 ianuarie

Așteptarea pentru reluarea campionatului în Germania a fost într-adevăr una foarte lungă, dar Bundesliga parcă dorește să se revanșeze față de toți microbiștii nerăbdători și ne aduce o nouă etapă de foc la mijlocul săptămânii, după meciurile pline de goluri din weekend. Partida spre care ne îndreptăm atenția este Mainz – Dortmund, ce se va juca la data de 25 ianuarie pe stadionul Mewa Arena din Mainz și va debuta la ora 19:30.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Sari direct la pont >>

Mainz - Dortmund

FSV Mainz 05

Mainz vine în acest meci după remiza încheiată cu scorul de 1-1 obținută în weekend în deplasarea de la Stuttgart. Echipa condusă de danezul Bo Svensson nu a avut parte de un sezon grozav până la momentul de față, reușind să câștige doar 5 meciuri din cele 16 jucate, iar echipa pare înțepenită la mijlocul clasamentului fără obiective prea mari.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasamnet

Main se află pe poziția 12 în clasamentul Bundesliga cu doar 20 de puncte cumulate după 16 etape disputate și un golaveraj negativ cu 20 de goluri marcate și 25 primite.

Obiectiv

Obiectivele echipei nu sunt deloc mărețe și pare să se fi pierdut ușor în pozițiile de „uzură” de la mijlocul clasamentului. Mainz se află din păcate destul de departe în clasament de locurile ce permit accesul în cupele Europene, iar acest lucru denotă zona de „confort” în care a intrat echipa.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Dahmen – Fernandes, Hack, Caci – Widmer, Barkok, Kohr, Martins, Martin – Ingvartsen, Onisiwo
  • Absenți: Burgzorg, Burkardt, Mustapha (accidentați)

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund vine în această partidă ddupă o etapă de-a dreptul nebună și un meci de foc câștigat cu scorul de 4-3 în fața ecchipei Augsburg. Echipa condusă de croatul Edin Terzic luptă ddin răsputeri să prindă un loc de cupe Europene la finele acestui sezon și chiar dacă este la 7 puncte în urma liderului Bayern Munchen se poate spună că rămâne în continuare angrenată în lupta pentru titlu în Bundesliga.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Poziție în clasament

Poziția a 6-a este cea ocupată de Borussia Dortmund pentru moment în clasamentul Bundesliga cu un total de 28 de puncte după 16 etape, dar lupta pentru primele 4 poziții în clasament, poziții ce permit accesul în Champions League, este foarte strânsă iar Dortmund este la doar 2 puncte în urma ocupantei locului secund.

Obiectiv

Singurul obiectiv pe care Dortmund poate să-l aibă în acest meci este victoria, deoarece obiectivul sezonului este să prindă top 4 sau chiar să lupte pentru tiltu. Mai mult, Borussia Dortmund are în față o echipă foarte accesibilă, așadar victoria este obligatorie pentru a nu se îndepărta de obiectivele sezonului.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Kobel – Guerreiro, Schlotterbeck, Hummels, Ryerson – Ozcan – Malen, Brandt, Bellingham, Adeyemi – Maukoko
  • Absenți: Kamara, Meunier, Bauza (accidentați), Reus (bolnav)
  • Incerți: Can (accidentat)

Meciuri fotbal Mainz – Dortmund

Ultimele 5 confurntări directe dintre cele două echipe denotă forța echipei Borussia Dortmund, care a reușit să se impună în 3 din cele 5 partide, un singur meci a fost câștigat de Mainz, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Mainz – Dortmund

Șansă dublă (X2) cota 1.44 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Borussia Dortmund are obiectivul clar de a prinde top 4 la finalul acestui sezon, dar pentru că se ală pe poziția a 6-a iar lupta pentru primele 4 poziții este foarte mare, nu-și permite pași greșiți. Pentru a vă aduce doar cele mai sigure ponturi pariuri azi vom miza pe șansă dublă în meciul Mainz – Dortmund cu victoria echipei oaspete sau remiză.

Pauză sau Final, Timp regulamentar (Borussia Dortmund) cota 1.85 (Winmasters) ✅

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Este cât se poate de clar faptul că Borussia Dortmund este favorită la victorie în această partidă, dar faptul că dispută acest meci pe terenul echipei Mainz nu-i va face misiunea ușoară. Dortmund a reușit să obțină o victorie spectaculoasă etapa trecută în fața echipei Augsburg, dar nu știm dacă acest lucru este suficient pentru a-i asigura victoria și în acest meci. Pentru a vă oferi cele mai bune șanse de reușită la pariuri sportive, vom miza ceva mai sigur pe faptul că Dortmund va conduce la pauză și/sau la final de meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status