✅ ✅ Mainz – Bochum, Bundesliga, 28 ianuarie

Home » ✅ ✅ Mainz – Bochum, Bundesliga, 28 ianuarie

Programarea meciurilor de fotbal din Germania a căpătat un ritm accelerat în ultima săptămână, având în vedere că suntem abia la startul returului de Bundesliga și e nevoie să intre pe linie dreaptă către finiș. Meciul Mainz – Bochum este programat sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 16:30, pe Mewa Arena (Mainz).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Mainz - Bochum

Mainz

Tipologia de echipă care parcă poate mai mult, dar nu reușește acel mai mult, cam așa se poate rezuma în câteva cuvinte nivelul lui Mainz. Care la ultimul meci de campionat s-a luat la trântă cu Borussia Dortmund, dar degeaba, cu gol primit în prelungiri a rămas cu buzunarele goale, pentru că punctele au luat-o în cealaltă direcție.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

În sezonul precedent, Mainz a dat ceva semnale că ar putea fi luată în calcul în lupta pentru o clasare în cupele europene. Momentan, distanța față de locurile europene este mai mare decât cea de retrogradare, așa că, realist vorbind, Mainz trebuie să fie mai atentă la ceea ce poate obține concret decât la ceea ce ar putea atinge în cele mai frumoase vise.

Echipa probabilă și absenți

  • Dahmen – Hanche, Fernandes, Caci – Widmer, Barreiro, Martin – Barkok, Lee – Ajorque, Onisiwo.  
  • Absenți: Burgzorg, Burkardt, Mustapha, Zentner (accidentați).

Bochum

Una dintre principalele favorite la retrogradare încă de la startul sezonului, Bochum a fost devansată la acest negativ capitol doar de nou-promovata Schalke. Asta nu înseamnă că spectrul retrogradării a fost complet îndelungat, ci doar că există potențial de a trece peste o astfel de încercare.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Obiectiv

Era de așteptat să fie o scădere generală ca nivel la Bochum, după sezonul foarte bun din ediția sa ca nou-promovată, în care a dat de pământ într-un meci cu Bayern și a obținut multe rezultate frumoase. Scăderea a venit, dar obiectivul pentru Bochum este să se agațe de amintirea sezonului trecut și să scape încă un an de retrogradare, chiar dacă ar fi mai greu decât în ediția precedentă.

Echipa probabilă și absenți

  • Riemann – Janko, Lampropoulos, Schlotterbeck, Soares – Losilla, Masovic – Asano, Stoger, Antwi-Adjei – Hofmann. . 
  • Absenți:  Gamboa, Grave (accidentați)

Meciuri fotbal Mainz – Bochum

Meciurile de pe teren propriu pentru Mainz împotriva celor de la Bochum au fost de bun augur pentru formația gazdă, mai ales că au fost reușite inclusiv succese la scor. Ultima sincopă de acasă a lui Mainz în fața lui Bochum datează din 2010, când a fost 0-0, iar ultimul eșec de acasă se duce și mai departe în timp, tocmai până în 1999.

Ponturi pariuri Mainz – Bochum

1 (câștigă Mainz) – cotă 1,70 – Superbet ✅

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Mainz a arătat mai bine în acest sezon decât figurează în clasament, iar cel mai bun exemplu îl reprezintă eșecul nemeritat picat în minutele de prelungire cu Borussia Dortmund, la cel mai recent meci. Faptul că a avut acasă, în turul de campionat, meciuri cu cele mai grele echipe, adică cele de sus, gen Union Berlin, Leipzig, Wolfsburg, Freiburg sau Leverkusen, a făcut ca bilanțul de pe teren propriu să nu fie unul tocmai grozav. Iar meciul cu Bochum este prilejul perfect de a-și adăuga în cont trei puncte atât de necesare venite de pe teren propriu. În cazul în care Mainz va câștiga, va ajunge la o mult mai liniștitoare distanță de șapte puncte față de locul de baraj ocupat chiar de Bochum înaintea etapei. Pasionații de pariuri sportive știu că statistica nu este totul înaintea unui meci de fotbal, iar conjunctura actuală ne indică un mult mai probabil pronostic de 1 solist decât orice altceva.

1x și peste 1,5 goluri (câștigă Mainz sau egal și se înscriu cel puțin două goluri) – cotă 1,50 – Betano ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

În continuarea logicii de mai sus, în care mizăm că Mainz are toate argumentele de partea sa pentru a se impune, alegem cu o mai mare prudență pariul de șansă dublă de 1X, mai ales că Bochum ar slăvi toți zeii pentru un punct adus din deplasare. Iar pentru a ne mări cota, în așa fel încât să o putem încadra cu mai mult elan într-un eventual Biletul zilei, ne aruncăm și asupra unei limite de minimum două goluri înscrise în meci, ceea ce s-a tot întâmplat cu ușurință la meciurile de acasă ale lui Mainz din acest sezon. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status