✅ Maccabi Haifa – Hamrun, Calificări Champions League, 18 iulie

Home » ✅ Maccabi Haifa – Hamrun, Calificări Champions League, 18 iulie

Așteptăm cu nerăbdare meciurile de fotbal din manșa retur a primului tur preliminar Champions League, deoarece căutăm să profităm de multitudinea de meciuri fotbal și să profităm cât mai mult la pariuri sportive. Marți avem parte de o partidă ce seamănă mai mult a meci de pregătire datorită scorului din manșa tur, însă aceste partide nu vin lipsite de ponturi fotbal de top. Meciul Maccabi Haifa – Hamrun este programat marți, 18 iulie de la ora 20:00 pe stadionul Sammy Ofer din Haifa.

Sari direct la pont >>

Maccabi Haifa – Hamrun

Maccabi Haifa F.C.

Maccabi Haifa vine în această partidă complet lipsită de emoții și cu moralul cât se poate de ridicat după victoria răsunătoare obținută în meciul tur în deplasarea de la Hamrun. Partida retur este mai mult o simplă formalitate pentru echipa antrenată de etiopianul Messay Dego, însă acest meci reprezintă de asemenea o bună oportunitate de a testa diferite tactici și formule de joc, precum și de a antrena jucători ce-și petrec mult timp pe banca de rezerve.

Nu știm totuși dacă să fim prea bucuroși pentru astfel de rezultate, deoarece Maccabi Haifa poate fi adversara Farului în cazul în care aceasta va reușit să treacă de Sheriff Tiraspol. Cu toate acestea, pentru această partidă Maccabi Haifa va dori probabil să-și mulțumească proprii fani și să obțină o nouă victorie la scor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Nitzan – Sundgren, Seck, Goldberg – Saba, Naor, Mohamed, Chery, Cornud – David, Pierrot

Hamrun Spartans F.C.

Hamrun vine în acest meci fără nicio speranță la a mai obține ceva din această dublăm în condițiile în care a pierdut categoric partida tur jucată pe teren propriu. Cu toate acestea, va căuta probabil să iasă cu fruntea sus din această confruntare și să marcheze ccel puțin un gol în poarta adversarei sale.

Trupa antrenată de italianul Luciano Zauri nu a făcut vreun efort de a pregăti această campanie de calificare, întrucât echipa a susținut un singur meci amical înaintea acestei duble manșe în luna iulie, însă campionatul din Malta s-a încheiat în urmă cu aproape 3 luni de zile. Acest lucru denotă clar lipsa de interes a maltezilor pentru competițiile  Europene și preferă să se axeze doar pe campionatul intern și competiții mult mai slab valorice, precum Conference League.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Marchetti – Corbalan, Borg, Camenzuli – Kristic, Emerson, Bjelicic, Prsa – Jonny, Djuranovic, Elionay

Meciuri fotbal Maccabi Haifa – Hamrun

Singurul meci de fotbal disputat între Maccabi Haifa – Hamrun a avut loc în partida tur a acestei duble manșe, meci câștigat cu scorul de 4-0 de Maccabi Haifa.

Ponturi pariuri Maccabi Haifa – Hamrun

Rezultat și Total goluri (Gazde și Peste 1.5) cota 1.32 (Get’s Bet) ✅

Cu toate că ecuația calificării este deja ca și rezolvată, am reușit să identificăm ponturi pariuri care să ne ofere profit decent la pariuri sportive. De departe Maccabi Haifa este favorită la victorie în acest meci, chiar dacă nu va forța probabil o victorie la scor prea mare.

Diferența de valoare dintre cele două formații ne face însă să credem că nu-i trebuie prea mult formației gazdă pentru a marca în repetate rânduri în poarta echipei Hamrun și de aceea am decis să mizăm pe victoria gazdelor și cel puțin 2 goluri marcate în meciul Maccabi Haifa – Hamrun.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status