❌ Linfield – Vllaznia, Calificări Conference League, 13 iulie

Home » ❌ Linfield – Vllaznia, Calificări Conference League, 13 iulie

Farmecul de meciuri fotbal din Conference League este acela că pune față în față cele mai inedite dueluri posibile, cu participante din țări complet străine una de alta, atât ca nivel social, cât și la cel sportiv. Meciul Linfield – Vllaznia, din primul tur al Conference League (manșa tur), este programat pentru joi, 13 iulie, de la ora 21:45, pe stadionul Windsor Park (Belfast). Gazdele au cotă de 2,10 la victorie, în timp ce albanezii sunt cotați cu 3,40 pentru un succes, la fel ca multiplicatorul pentru un rezultat de egalitate.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Linfield – Vllaznia

Linfield AFJ (Irlanda de Nord)

Linfield a încheiat socotelile cu meciurile oficiale de mult timp, de la finalul lunii aprilie, când avea să câștige cu Cliftonville în deplasare, scor 2-0. Și își contura în acest sens clasarea pe locul al doilea, la o distanță de șase puncte de campioana Larne. Așa că a fost timp berechet pentru vacanță, fără grabă a relua pregătirile. Totul a decurs în mod natural, iar de la startul lunii iulie s-au intensificat și antrenamentele, au apărut și meciurile amicale. Până acum, Linfield a apucat să dispute două partide amicale, ambele contra unor echipe scoțiene. În primul a cedat, scor 0-1, cu St. Mirren, iar în al doilea a reușit un rezultat în oglindă: victorie cu 1-0 contra lui Kilmarnock.

Ca performanță de menționat în dreptul lui Linfield ar fi trofeul câștigat în martie 2023, Irish League Cup, după 2-0 în finala cu Coleraine.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă:

  • Mulgrew – Vertainen, Shields, Roscoe, Killar, Johns, Finlayson, Fallon, Cooper, Clarke, Callacher

KF Vllaznia Shkoder

Sistemul competițional din Albania le-a dezavantajat pe echipele ce urmează a evoluat în actuala ediție a cupelor europene. Pentru că sezonul trecut s-a întins foarte mult ca perioadă de timp și s-a dus până la finalul lunii mai. Iar dacă luăm în calcul o vacanță normală după un sezon încheiat, nu există suficient timp pentru a relua pregătirile în timp util, în așa fel încât echipele să se afle în vârf de formă (sau măcar cât mai aproape de acel vârf) la reluarea jocurilor oficiale. În această situație este și Vllaznia, care n-a apucat să joace mai mult de un meci amical până să dea piept cu nord-irlandezii de la Linfield. Este vorba despre o remiză, scor 0-0, cu Igman – echipă din Bosnia-Herțegovina.

Ca aspecte de analizat din evoluțiile din sezonul trecut al celor de la Vllaznia, ar fi de scos în evidență faptul că nu s-au descurcat deloc grozav în meciurile din deplasare. De unde n-au adus foarte multe puncte și au încheiat cu golaveraj negativ, cu doar 15 goluri înscrise.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă:

  • Zogovic – Shehi, Marku, Latifi, Kruja, Juric, Jonuzi, Hoxhaj, Hakaj, Boshnjaku, Balaj

Meciuri fotbal Linfield – Vllaznia

Nu avem în evidență niciun meci direct între Linfield și Vllaznia.

Ponturi pariuri Linfield – Vllaznia

Sub 2,5 goluri (cotă 1,70) – Unibet ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Faptul că avem două echipe care nu au jucat prea mult fotbal de la revenirea la antrenamente ne duce cu gândul că la pariuri sportive se poate miza pe goluri puține. Mai adăugăm ca argumente importante de precizat faptul că Linfield este o formație ce în general a făcut meciuri închise, fără să se fi marcat prea mult, drept dovadă și cele două rezultate din amicale, 0-1 și 1-0.

Cum nici Vllaznia nu este o prea bună marcatoare, cu doar 15 goluri reușite în tot campionatul (la partidele din deplasare), plus un 0-0 în amicalul cu o formație din afara granițelor. Linfield nu are motive să atace cu disperare, iar Vllaznia ar semna cu sânge pentru un 0-0 scos în Irlanda de Nord. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status