❌ Lillestrom – Sandefjord, Eliteserien, 16 iulie

Home » ❌ Lillestrom – Sandefjord, Eliteserien, 16 iulie

Weekendul acesta suntem complet focusați să obținem cât mai mult profit la pariuri sportive, iar de aceea ne îndreptăm atenția către meciuri fotbal din Eliteserien, care ne-au adus și până acum multe ponturi pariuri sigure și profitabile. Duminică avem parte de confruntarea dintre Lillestrom – Sandefjord, partidă ce este programată să debuteze la ora 18:00 și se va juca pe stadionul Arasen din Lillestrom.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Lillestrom – Sandefjord

Lillestrom SK

Lillestrom vine în această confruntare determinată să se apropie de echipele din topul clasamentului, așadar să obțină toate cele 3 puncte puse la bătaie în acest meci. Cu toate că aspirațiile sale sunt destul de mari, Lillestrom nu a demonstrat faptul că este o echipă de top în clasamentul Eliteserien, în special în seria recentă de partide în care a reușit să obțină victorii doar împotriva echipelor mai slab clasate.

Însă există totuși speranțe pentru trupa lui Geir Bakke, care vine după o victorie obținută în deplasarea de la Rosenborg, iar adversara sa din această partidă este destul de slab clasată în campionat, așadar victoria echipei gazdă este destul de probabilă. De aceeași părere este și bookmakerul Unibet care oferă cota 1,30 pentru victoria lui Lillestrom, în contrast cu cota 9,00 pentru victoria oaspeților și 5,60 pentru remiză în acest meci.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Lillestrom ocupă poziția a 8-a în campionatul Norvegiei cu 20 de puncte cumulate în 12 meciuri jucate. Este la 6 puncte în urma echipei clasate pe poziția a 3-a, însă are un meci mai puțin disputat, așadar dacă va câștiga meciul restant diferența va fi de doar 3 puncte.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Hedenstad – Garnas, Gabrielsen, Skjaervik – Edh, Ibrahimaj, Hoff, Asen, Dragsnes – Adams, Olsen
  • Absenți: Roseth (accidentat)
  • Incerți: Solberg (accidentat)

Sandefjord Fotball

Sandefjord vine în această partidă cu nevoie mare de a obține puncte, deoarece este presată de perspectiva retrogradării și are nevoie să iasă din zona roșie a clasamentului.

Trupa lui Hans Odegaard a avut parte însă până la acest moment de un sezon de coșmar cu doar 2 victorii și 4 remize obținute în cele 12 meciuri jucate, iar golaverajul cu 13 goluri marcate și 21 primite indică unele probleme legate de defensivă.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Poziție în clasament

Ssandefjord ocupă poziția 14 în clasamentul Eliteserien (primul loc retrogradabil din liga Norvegiei) cu un total de doar 10 puncte cumulate. Nimic nu este însă pierdut pentru Sandefjord care se află la doar un punct distanță de locul 13 și la 3 puncte în urma echipei de pe locul 12, care are de asemenea două meciuri în plus jucate față de Sandefjord.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Keto – Loftesnes-Bjune, Foss, Taaje, Smeulers – Boya, Ottosson, Nilsson – Koomson, Tveter, Al Saed
  • Incerți: Amin (accidentat)

Meciuri fotbal Lillestrom – Sandefjord

Ultimele 5 confruntări directe disputate între Lillestrom – Sandefjord au fost dominate cât se poate de clar de Lillestrom, care a reușit să obțină 4 victorii și o remiză în aceste meciuri fotbal.

Ponturi pariuri Lillestrom – Sandefjord

1×2 & Total goluri (1 & Sub 4.5) cota 1.75 (Superbet) ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Am decis să mizăm la pariuri sportive pe un pont ceva mai riscant, cel puțin din punct de vedere al cotelor oferite, cu toate că noi considerăm că are șanse foarte bune de reușită. Vă propunem ponturi fotbal cu miza pe rezultat final, mai precis victoria gazdelor în acest meci și cel mult 4 goluri marcate în această confruntare.

Motivul pentru care am optat pentru un astfel de pariu este legat de forma celor două echipe. Oaspeții vin practic fără șanse în acest meci, dar nici Lillestrom nu se află într-o formă atât de bună pentru a obține o victorie la scor. De asemenea, cota oferită pentru acest pariu combinat poate fi folosită și pe un bilet de tip cota 2, care împreună cu un alt pont simplu și sigur noi credem că vă va aduce profit la pariuri sportive weekend-ul acesta.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status