✅ Leverkusen – Hertha, Bundesliga (etapa 23), 5 Martie 

Home » ✅ Leverkusen – Hertha, Bundesliga (etapa 23), 5 Martie 

Bundesliga ne propune o nouă serie de meciuri fotbal din care să ne așteptăm la spectacol și goluri multe. În penultimul meci al etapei se întâlnesc Bayer Leverkusen – Hertha Berlin, duminică, 5 martie, de la 16:30, pe BayArena (Leverkusen). Gazdele se află înaintea meciului din optimile Europa League, de joi, cu Ferencvaros.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Leverkusen - Hertha

Leverkusen

De când a venit Xabi Alonso la cârma echipei s-au mai îmbunătățit rezultatele echipei, dar încă insuficient pentru o clasare meritorie în clasament. Au mai fost sincope de genul 2-3 acasă cu Mainz sau 0-1 la Augbsurg, ce au împiedicat-o pe Bayer Leverkusen să forțeze în zona primelor șase poziții. Cu toate acestea, de remarcat că la egalul de etapa trecută, 1-1 la Freiburg, Bayer a fost echipa mai bună și mai aproape de a-și trece în cont succesul.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Mai sunt de recuperat zece puncte până la locul al șaselea, ori cinci până la locul 7 (care ar putea duce în Europa Conference League dacă e Cupa câștigată de una dintre primele șase – situație foarte probabilă). Așa că miza din campionat pentru Leverkusen nu este deloc stopată, mai ales că pentru prestigiul echipei ar fi indicat să revină cât mai curând în prima jumătate a clasamentului.

Echipa probabilă și absenți

  • Hradecky – Kossounou, Andrich, Tapsoba – Frimpong, Demirbay, Palacios, Bakker – Diaby, Azmoun, Hlozek    
  • Absenți: –  Aranguiz, Lunev (accidentați)

Hertha

Cele două succese din ultimele două meciuri de acasă au revitalizat-o pe Hertha, care părea că se îndreaptă direct în liga secundă. Cu toate acestea, deplasările au fost o povară pentru berlinezi până acum în campionat, cu doar patru puncte aduse de afară. Iar la ultimele trei meciuri de pe teren străin, toate trei din 2023, Herhta n-a scăpat cu mai puțin de trei goluri încasate: 1-3 la Bochum, 0-3 la Frankfurt și 1-4 la Dortmund.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

La cât de strânsă este lupta pentru evitarea retrogradării, cu Hertha având doar patru puncte față de ultimul loc și unul singur peste penultima clasată, atunci salvarea de la un astfel de aspru destin ar fi mai mult decât un obiectiv îndeplinit. Chiar dacă a avut parte de investiții bune la nivelul lotului în ultimii ani, Hertha n-a reușit să ridice nivelul mai mult de a se lupta pentru evitarea retrogradării pentru al doilea sezon la rând.

Echipa probabilă și absenți

  • Christensen – Rogel, Uremovic, Kempf – Richter, Cigerci, Plattenhardt – Tousart, Serdar – Ngankam, Niederlechner  
  • Absenți: – Ejuke, Jarstein, Kanga, Nsona (accidentați)

Meciuri fotbal Leverkusen – Hertha

În Germania se trăiește mai mult clipa, așa că rezultatele din istoric nu sunt foarte elocvente – cum se întâmplă și la Leverkusen – Hertha. Cele două au avut oscilații de moment în sezoane diferite, așa că e greu de stabilit care rezultate din cele înregistrate în istoric ar fi relevante pentru pariuri sportive. Dacă ne uităm la ultimul meci Leverkusen – Hertha, atunci a fost 2-1 pentru gazde.

Ponturi fotbal Leverkusen – Hertha 

1 și peste 1,5 goluri (câștigă Leverkusen și cel puțin două goluri în meci)  – cotă 1,78 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Leverkusen este o echipă capabilă să se lupte de la egal la egal cu orice adversar, iar Hertha pare să i se potrivească în acest moment ca următoare victimă. Gazdele au nevoie de succes pentru a reintra în mixtul de echipe cu pretenții la zona europeană a clasamentului și au dovedit prin joc că sunt capabile de un succes cu o echipă precum Hertha.

Echipa din Berlin are un bilanț groaznic la deplasări, un alt argument ce cântărește mult în decizia de a miza pe un succes al gazdelor. De asemenea, adăugăm o limită de minimum două goluri în meci pentru că e vorba de două formații în meciurile cărora s-au generat foarte multe reușite în ultima perioadă.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status