❌ Letonia – Turcia, Calificări EURO 2024, 16 iunie

Home » ❌ Letonia – Turcia, Calificări EURO 2024, 16 iunie

Rămânem tot în Europa de Est, mai exact în zona baltică, unde are loc duelul Letonia – Turcia din preliminariile EURO 2024. Partida, precum marea majoritate de vineri, va începe de la ora 21:45 și se va disputa pe Skonto Stadions din capitala Riga. Oaspeții avut tot timpul probleme în fața letonilor în partidele directe, iar noi am prezentat în detaliu fiecare echipă a duelului Letonia – Turcia în rândurile de mai jos cu tot cu pronosticul pariuri.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Letonia - Turcia

Ponturi Pariuri Letonia – Turcia

Interval 2-4 goluri (Minim 2, maxim 4 goluri) (cota 1.55 Casa Pariurilor)

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Pentru evenimentul evidențiat Letonia – Turcia vom miza pe intervalul de goluri 2-4, unde se vor marca minim 2 reușite și un maxim de 4 în meci. Cum majoritatea partidelor directe dintre cele două echipe s-au terminat la egalitate, și doar unul singur a avut mai puțin de 2 goluri marcate, ne așteptăm la un nou duel de unde marcatorii nu vor lipsi. Credem că vom avea un meci deschis și cu goluri, în joc fiind 3 puncte importante și pentru ambele formații.

Analiză meci Letonia – Turcia

Statistica la general a duelului Letonia – Turcia este mult mai echilibrată decât și-ar fi închipuit lumea. Cele două echipe și-au împărțit doar câte o victorie de-a lungul timpului, gazdele câștigând în 2003, iar oaspeții în 2021. Alte 5 rezultate s-au terminat la egalitate, ceea ce face ca confruntările directe să fi fost mult mai echilibrate decât se arătau pe hârtie.

Letonia

Gazdele au jucat un singur meci în prima rundă a preliminariilor pentru Europeanul din 2024 din Germania, și au pierdut cu 1-0 în fața Țării Galilor. Înainte de acest meci, au jucat o partidă amicală contra Irlandei, pe care a pierdut-o la rândul ei cu scorul de 3-2 în deplasare. Sunt cotată ca fiind cea mai slabă echipă din această grupă, însă vine să-și joace șansa în fiecare meci pe care îl va disputa în campania de calificare.

Obține un extra câștig pe pariurile tale câștigătoare din weekend la Casa Pariurilor!

Poziție în clasament

Letonia se află pe ultimul loc în grupa D din cadrul calificărilor la EURO 2024 cu 0 puncte în urma unui singur joc disputat. Împarte ultimul loc cu Armenia, care la rândul ei a pierdut runda inaugurală, și nu dă senzația că va putea pune prea mari probleme celorlalte adversare în special calor 3 favorite la calificare, Turcia, Croația și Țara Galilor.

Obiectiv

Echipa gazdă va încerca să obțină primul punct în actuala campanie de calificare la turneul final european. Au făcut partide foarte bune de-a lungul timpului de fiecare dată când au întâlnit pe Turcia, și speră să continue în aceeași manieră și vineri seară.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Steinbors – Savalnieks, Oss, Cernomordijs, Sorokins – Ikaunieks, Zjuzins, Tobers, Ciganiks – Uldrikis, Gutkovskis

Turcia

Turcii au simțit și cald și rece în primele două meciuri din preliminariile Campionatului European. A învins în prima rundă pe Armenia cu 2-1 în deplasare, însă a urmat înfrângerea cu Croația de pe teren propriu, una dintre favoritele grupei. Rămân deocamdată în afara primelor 2 locuri ce duc la turneul final, însă încearcă să se redreseze pe parcurs, iar duelurile cu echipele mai modeste din grupă sunt prilejul perfect.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Turcia se află pe locul al 3-lea în grupa D pentru EURO 2024, acolo unde a adunat 3 puncte și un golaveraj de 2:3 după 2 meciuri jucate. Sunt totuși la un singur punct de primele două poziții ocupat de Țara Galilor și Croația, iar lupta pentru aceste locuri se anunță una pe cât de interesantă pe atât de complicată pentru toate echipele implicate.

Obiectiv

Formația oaspete vine în deplasarea de la Riga cu gândul la victorie, precum ar fi și normal pentru o națională cu pretenții ca cea a turcilor. Totuși, rezultatele din meciurile trecute directe ne-au arătat că Letonia este o nucă tare pentru Turcia, și trebuie să fie atentă și să practice cel mai bun joc pentru a pleca acasă cu toate cele 3 puncte.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-3) Gunok – Kadioglu, Demiral, Soyuncu, Celik – Calhanoglu, Ozcan, Kokcu – Akturkoglu, Unal, Under
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status