✅ LASK – Rapid Viena, Bundesliga Austria, 28 iulie

Home » ✅ LASK – Rapid Viena, Bundesliga Austria, 28 iulie

Prima etapă din noul sezon din Austria este deschisă de un meci foarte interesant, anume duelul LASK – Rapid Viena. Partida va lua startul de la ora 21:30 și se va disputa pe stadionul Raiffensen Arena din orașul Linz. Ultimele confruntări directe dintre cele două echipe au fost întotdeauna pline de goluri și spectacol, și ne așteptăm la același lucru și vineri seară. Avem pregătită analiza detaliată și pontul pariuri în textul de mai jos.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

LASK - Rapid Viena

Analiză meci LASK – Rapid Viena

Statistica la general a duelului LASK – Rapid Viena este de partea oaspeților, care până acum s-au impus în 35 de rânduri. Gazdele, pe de altă parte, au reușit să câștige doar de 15 ori, iar alte 14 rezultate directe s-au încheiat la egalitate.

LASK Linz

Majoritatea echipelor din Austria au avut deja parte de un prim meci oficial în noul sezon, și anume o partidă din Cupă. Formația oaspete a jucat contra lui Rothis, echipă mult mai modestă din ligile inferioare, și a învins fără drept de apel cu 6-0 în deplasare. În presezon, a disputat alte 6 meciuri amicale de pregătire, unde nu a pierdut niciunul, reușind 5 victorii și o singură remiză.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

LASK Linz a terminat sezonul trecut din Bundesliga Austria pe locul al treilea în play-off cu un total de 35 de puncte. A avut și un golaveraj pozitiv de 54 de goluri înscrise și 38 primite, iar poziția a 3-a i-a adus locul de Europa League. A fost la 14 puncte în spatele campioanei Salzburg, și la 10 puncte în spatele adversarei de vineri.

Obiectiv

Gazdele au ca și obiectiv pentru partida de pe teren propriu cel puțin un egal, mai ales că ultimele jocuri contra lui Rapid Viena au fost foarte echilibrate. Este un nou sezon, iar obiectivul principal este lupta pentru titlu, iar orice punct în fața altor contracandidate poate să cântărească mult la final.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-1-2) Lawal – Flecker, Ziereis, Talovierov Renner – Jovicic, Michorl – Usor, Horvath, Goiginger – Ljubicic

SK Rapid Viena

La rândul ei, și echipa oaspete a jucat primul meci oficial al noului sezon tot într-o deplasare de Cupă. A zdrobit cu 0-7 pe Donaufeld Viena, o altă formație din ligile secunde, și a fost un meci numai bun de antrenament. În cantonamentul de la începutul verii a jucat 5 amicale de pregătire, unde a reușit să-l câștige doar pe primul, urmând alte 3 înfrângeri și un egal.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Poziție în clasament

Rapid Viena a încheiat sezonul trecut pe locul al 4-lea în play-off-ul campionatului, cu un total de 25 de puncte. A avut și un golaveraj pozitiv de 50 de goluri înscrise și 47 primite, și a dus o luptă pentru locurile de Conference League până în ultima etapă. A terminat la 1 punct peste rivalii de la Austria Viena, și la 2 puncte de Klagenfurt, ultima echipă din play-off.

Obiectiv

Oaspeții vin pe un teren unde nu au mai câștigat de 2 ani, și unde se așteaptă la o atmosferă ostilă. Vin totuși determinați să facă un joc bun și să termine cu un rezultat pozitiv, pentru a începe cu dreptul noul sezon.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Hedl – Schick, Sollbauer, Wimmer, Auer – Kerschbaum, Pejic – Bajic, Oswald, Grull – Burgstaller

Ponturi Pariuri LASK – Rapid Viena

Interval 2-4 goluri (Minim 2, maxim 4 goluri (cota 1.55 Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru evenimentul evidențiat LASK – Rapid Viena vom miza pe intervalul 2-4 goluri, unde se vor marca minim 2 reușite dar nu mai mult de 4. Ne uităm la ultimele 10 întâlniri directe din 2020 și până în prezent între acestea, și observăm că doar un singur meci s-a terminat sub 2 goluri, un 1-0 de anul trecut. O a doua partidă s-a terminat 3-2, iar în rest, toate celelalte 8 confruntări s-au încheiat în intervalul de mai sus propus, inclusiv cele două dueluri de anul acesta din sezonul precedent.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status