❌ Klaksvik – Ferencvaros, Calificări Champions League, 11 iulie

Home » ❌ Klaksvik – Ferencvaros, Calificări Champions League, 11 iulie

Se dă startul sezonului competițional de Champions League, însă până să ne bucurăm de meciuri fotbal din faza grupelor, trebuie să acordăm atenția primei runde preliminare. Aici ne așteaptă confruntarea dintre Klaksvik – Ferencvaros, meci ce este programat marți, 11 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Vio Djupumyrar din Klaksvik. Cele mai bune ponturi pariuri azi sunt postate la finalul acestei analize, iar noi sperăm ca aceste ponturi să vă ofere șansa la profit substanțial la pariuri sportive.

Sari direct la pont >>

Klaksvik – Ferencvaros

Klaksvikar Itrottarfelag

Klaksvik este campioana din Insulele Feroe din sezonul trecut, motiv pentru care și-a câștigat dreptul de a participa în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. În campionatul intern, Klaksvik pare să se descurce excelent, având pentru moment un număr impresionant de 11 victorii consecutive, motiv pentru care vine cu destul de multă încredere în această dublă manșă.

Trupa din Insulele Feroe pornește totuși, în mod evident, cu a doua șansă în această partidă, lucru confirmat de cotele oferite de marile case de pariuri din țară. Unibet oferă cota 7.00 pentru victoria gazdelor, în timp ce Ferencvaros a primit cota 1.40, iar un rezultat de egalitate este cotat la 4.50. Cu toate acestea, datorită faptului că este primul meci al acestei duble manșe iar Klaksvik beneficiază de avantajul terenului propriu, ne putem aștepta la surprize neprevăzute în confruntarea de marți seara.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (5-3-2)  Johansson – Danielsen, Da Silva, Faero, Joensen, Kronberg – Andreasen, Frederiksberg, Kassi – Gussias, Hansen

Ferencvarosi TC

Ferencvaros vine în această partidă după o pauză competițională destul de lungă ce a debutat la finalul lunii mai, însă se poate spune că echipa intrase în vacanță ceva mai devreme deoarece Ferencvaros a devenit campioana Ungariei cu etape bune înainte de finalul de sezon.

Echipa antrenată de rusul Stanislav Cherchesov a disputat 5 meciuri de pregătire a acestor preliminarii într-un timp relativ scurt de timp pentru a-și pregăti fizic jucătorii, însă există unele semne de întrebare cu privire la forma echipei deoarece rezultatele obținute în aceste meciuri amicale nu au fost tocmai încântătoare. Cu toate acestea, Ferencvaros provine dintr-un campionat mai valoros decât Klaksvik și pornește deci cu prima șansă în acest meci, însă are nevoie să abordeze cu multă seriozitate această partidă deoarece Klaksvik poate produce surprize.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Szecsi – Kajan, Abena, Knoester, Segal – Esiti, Gojak – Zachariassen, Owusu, Mercier – Lisztes

Meciuri fotbal Klaksvik – Ferencvaros

Nu au existat meciuri fotbal disputate între Klaksvik – Ferencvaros, iar de aceea această dublă manșă va fi cu atât mai interesant de urmărit.

Ponturi pariuri Klaksvik – Ferencvaros

1×2 Timp Regulamentar (Ferencvaros) cota 1.45 (Get’s Bet) ❌

Cu toate că nu suntem cei mai mari fani în ceea ce privește ponturi fotbal pe rezultat final, am decis ca în această partidă să mizăm pe victoria echipei oaspete, Ferencvaros. Motivul pentru care am optat pentru ponturi pariuri 1×2 este destul de clar – Ferencvaros este net superioară echipei Klaksvik și nu ar trebui să existe surprize în această partidă.

Ferencvaros a dominat cât se poate de clar campionatul din Ungaria sezonul trecut, iar echipa este capabilă să obțină rezultate impresionante atunci când joacă la capacitate maximă. Cu toate că revine după pauza competițională, Ferencvaros are un lot valoros ce nu ar trebui să întâmpine probleme împotriva unei echipe din Insulele Feroe. Drept urmare, considerăm unul din cele mai sigure ponturi pentru pariuri sportive miza pe victoria echipei oaspete în confruntarea Klaksvik – Ferencvaros.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status