✅ Juventus – Nantes, Europa League (play-off, manșa tur), 16 februarie

Home » ✅ Juventus – Nantes, Europa League (play-off, manșa tur), 16 februarie

Aproape că nu-ți vine a crede să o vezi pe Juventus, fostă câștigătoare și finalistă a Ligii Campionilor, în această fază de meciuri fotbal din Europa League. Meciul Juventus – Nantes este programat joi, 16 februarie, ora 22:00, pe Allianz Stadium (Torino). Este faza de play-off, după care se va trece la optimile de finală ale competiției.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Juventus - Nantes

Juventus

Cu trei victorii la rând, fără ca echipa să primească gol, pare că Juventus de astăzi este aceeași echipă solidă care domina fotbalul italian în ultimul deceniu. Doar că este o încercare de revenire din loviturile primite în ultima vreme pe toate planurile. De la depunctare, la probleme financiare și la rezultate dezastruoase, aproape că nu se poate vedea o ieșire prea bună până la final pentru Juve.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Totuși, oricine are șansa de a dovedi în sport, mai devreme sau mai târziu, că merită să fie în lumina reflectoarelor. Iar Juventus poate să renască din propria cenușă inclusiv prin calea Europa League, competiție ce-i garantează câștigătoarei un loc în grupele următoarei ediții ale Ligii Campionilor. Cum prin campionat acest lucru pare de-a dreptul imposibil după depunctare, Europa League poate să fie calea.

Echipa probabilă și absenți:

  • Perin – Danilo, Bremer, Alex Sandro – De Sciglio, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Vlahovic, Chiesa. 
  • Absenți: – Bonucci, Milik, Miretti, Pogba, Kaio Jorge (accidentați).

Nantes

Surprinzătoare a fost pentru Nantes în primul rând prezența în grupele Europa League, după ce a câștigat, fără a primi prea multe șanse la start, precedenta ediție a Cupei Franței. Doar că Nantes s-a ținut de treabă în Europa mai bine decât în campionat și a depășit faza grupelor, în dauna unui nume mai obișnuit cu aerul internațional precum Olympiakos.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Nantes este echipa ce vine din spate în acest duel cu Juventus, postură care o poate avantaja pe echipa franceză. În șapte din ultimele opt meciuri, Nantes a încheiat partidele fără să primească gol, iar în clasament s-a înregistrat o tendință de revenire spre top 10, după ce la startul sezonului se chinuia pe locurile de retrogradare.

Echipă probabilă și absențe

  • Lafont – Centonze, Girotto, Joao Victor, Hadjam – Moutoussamy, Chirivella – Blas, Mollet, Ganago – Delort          
  • Absenți: – Castelletto, Simon, Merlin (accidentați)

Meciuri fotbal Juventus – Nantes

Prin diferența de statură dintre cele două echipe, Juventus o obișnuită a prezențelor în Liga Campionilor, iar Nantes o imagine rară chiar și pentru Europa League, era greu să fi avut un bogat istoric al meciurilor directe. Totuși, în 1996, cele două s-au întâlnit în semifinalele Ligii Campionilor, cu 2-0 pentru Juventus la Torino, respectiv 3-2 pentru francezi la meciul de acasă.

Ponturi pariuri Juventus – Nantes

1X și sub 3,5 goluri (câștigă Juventus sau egal și cel mult trei goluri înscrise în meci) – cotă 1,53 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Acest tip de meci, un fel de struțo-cămilă, este destul de greu de încadrat de regularii de pariuri sportive. Cu toate acestea, ne punem mințile la contribuție și să stoarcem ce-l mai bun pont posibil pentru un astfel de duel inedit. Ne bazăm pe avantajul terenului propriu și pe valoarea net superioară a lotului din partea lui Juventus, în așa fel încât să mergem pe 1X (deși cel mai la îndemână pariu pare 1 solist).

Nantes este o echipă foarte bine organizată din punct de vedere defensiv. În meciurile sale aproape că e sărbătoare când se înscrie, iar Juventus nu e departe nici ea de astfel de statistici. Doar că la Juventus au mai fost ieșiri din tipar, prin prisma volatilității din jurul echipei în general. Combinăm pariul de 1X cu cel al unui număr de cel mult trei goluri în meci, cum au tot obișnuit cele două să facă în 2023, din care stoarcem o cotă peste cea de 1 solist și cu grad mai mare de încredere. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status