✅ Juventus – Fiorentina, Serie A (etapa 22), 12 februarie

Home » ✅ Juventus – Fiorentina, Serie A (etapa 22), 12 februarie

Ce dezolant când se ajunge la meciuri fotbal dintre două mari nume care sunt clasate mult inferior capacităților. Juve are măcar scuza depunctării masive, dar chiar și-așa nu se afla într-un sezon prea grozav. Meciul Juventus – Fiorentina se joacă duminică, 12 februarie, de la ora 19:00, pe Allianz Stadium (Torino). Partida va putea fi urmărită în direct pe canalele D.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Juventus - Fiorentina

Juventus

După șocul depunctării din cauza încălcării regulamentelor financiare, Juventus a suferit și ca rezultate, după ce a scos doar un punct din două meciuri acasă, cu Atalanta (3-3) și cu Monza (0-2). Dar pare să-și fi revenit din aceste șocuri, cu două succese extrem de importante: 1-0 cu Lazio (în sferturile Cupei Italiei) și un categoric 3-0 la Salernitana. Faptul că Chiesa și Vlahovic, cei mai de valoroși fotbaliști din lot, au revenit după accidentări constituie noi motive de încredere pentru torinezi.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Juve trebuie să lupte pentru a ocupa un loc cât mai onorant în clasament, pentru că acea depunctare o plasează la patru puncte de locul șapte, care ar putea duce în Europa, în caz că ratează obiectivul Cupei Italiei.

Echipa probabilă și absenți

  • Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – De Sciglio, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Vlahovic, Chiesa.         
  • Absenți: – Pogba, Miretti, Milik, Ihattaren, Peeters (accidentați), Bonucci, Kaio Jorge (incerți).

Fiorentina

Dacă Juventus are scuza depunctării pentru o clasare atât de slabă, la Fiorentina nu există așa ceva, ci doar o serie de rezultate neconvingătoare. Cu doar patru puncte obținute în ultimele cinci etape și încrederea de la nivelul echipei are de suferit, iar echipa din Florența are nevoie să-și depășească total condiția dacă vrea să-și salveze sezonul.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Depunctarea lui Juve aduce o cale neașteptată pentru Fiorentina, în speranța de a prinde locul 7 și printr-un cumul de evenimente favorabile acea postură să ducă în Conference League. Dar până la acel loc șapte sunt șase puncte distanță și, mai important de atât, șase echipe de depășit în acest interval.

Echipa probabilă și absenți

  • Terraciano – Dodo, Milenkovic, Igor, Terzic – Bonaventura, Mandragora, Barak – Gonzalez, Jovic, Kouame.       
  • Absenți: – Castrovilli, Sottil (accidentați).

Meciuri fotbal Juventus – Fiorentina

În ultimele nouă confruntări directe de la Torino, Juventus a câștigat opt dintre ele, iar într-una, la un meci fără spectatori, s-a impus Fiorentina cu un net 3-0. Așadar, aviz amatorilor de pariuri sportive că Juventus este obișnuită să-și câștige meciurile de acasă în fața celor de la Fiorentina.

Ponturi pariuri Juventus – Fiorentina

1X și sub 3,5 goluri (Câștigă Juventus sau egal și cel mult trei goluri în meci) – cotă 1,65 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Juventus este echipa care pornește favorită la acest meci, dar cum situația nu este atât de încrezătoare la clubul torinez, dublăm partea din pronosticuri fotbal de 1 solist cu un X însoțitor. Ceea ce ne acoperă pariul și în caz de egalitate. Juventus are echipa mai bună și este clasată mai bine chiar și fără cele 15 puncte, ceea ce vorbește de la sine despre raportul de forțe dintre cele două echipe.

La care putem adăuga și numărul mare de victorii obținute de Juve acasă, ca istoric, în fața echipei din Florența. În 19 din cele 22 de etape, Fiorentina n-a depășit în meciurile sale limita de 3,5 goluri, iar în deplasare are bilanț concretizat la maximum în acest tip de pariu. Nici Juventus nu a ieșit prea mult din tiparul de cel mult trei goluri în meciurile sale din acest sezon, iar cota pe care o primim pentru pariul combinat de 1X și sub 3,5 este chiar de luat în seamă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status