✅ ✅ Japonia – Croația, Cupa Mondială, 5 decembrie 2022

Home » ✅ ✅ Japonia – Croația, Cupa Mondială, 5 decembrie 2022

Iată că avem un nou meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Dacă majoritatea dintre noi îi consideram pe asiatici descalificați din faza grupelor, iată că aceștia ne-au arătat că lucrurile nu stau deloc așa și s-au calificat dintr-o grupă formată din Spania, Germania și Costa Rica. De cealaltă parte finalista de la mondialul trecut, Croația, a reușit o nouă calificare în fazele eliminatorii cu mari emoții. Meciul Japonia – Croația se va disputa luni, de la ora 17:00, pe Al Janoub Stadium, din Alwakrah.

Sari direct la pont >>

Japonia - Croația

Japonia

Japonia o echipă cu totul diferită la acest mondial. Naționala din estul Asiei reușește calificarea în optimile de finală după un eșec cu Costa Rica, dar și două victorii total neașteptate, obținute în fața Germaniei, respectiv Spaniei.

Japonia a mai reușit să ajungă în optimile de finală, în 2002, 2010 și, respectiv, 2018. Cu toate acestea, naționala lui Moriyasu nu a reușit niciodată să facă pasul următor spre sferturile de finală.

Acum, cu o echipă a Croației îmbătrânită, Japonia are încă o șansă de a-și depăși performanțele și de a obține, pentru prima dată, o calificarea în sferturile de finală ale unui Campionat Mondial. Se anunță un meci de totul sau nimic pentru japonezi în seara de luni!

Cu toate că niponii au fost dominați clar, atât de germani, cât și de spanioli, aceștia au reușit totuși să marcheze și să se impună în fața a două echipe clar mai puternice.  Va fi greu de prezis meciul dintre Japonia – Croația, însă asiaticii dau impresia de o echipă care poate obține victoria în orice circumstanțe.

Poziție în grupă

Niponii au încheiat grupa E de pe primul loc, cu un total de 6 puncte acumulate, la o distanță de 2 puncte față de ocupanta locului secund, Spania.

Obiectiv

După victoria obținută în fața a două naționale categoric mai puternice, încrederea Japoniei este la un nivel mult mai ridicat. Țara Soarelui Răsare revine cu gândul de a se impune în fața croaților și a obține o calificare istorică în sferturile de finală.

Jucători cheie

Cel mai prolific jucător pentru Japonia în faza grupelor a fost mijlocașul Ritsu Doan, cu 2 reușite. Pe lângă acesta, din lot mai fac parte și experimentatul Yuto Nagatomo alături de Takuma Asano, cu un gol marcat la actualul mondial.

Echipa probabilă și absenți

  • Hajime Moriysau nu are jucători absenți pentru disputa din fața Croației.
  • Echipa probabilă(4-4-2): Gonda – Taniguchi, Yoshida, Itakura, Nagatomo – Doan, Ito, Tanaka, Kamada – Kubo, Maeda

Croația

De cealaltă parte, Croația dă impresia că se află la polul opus ca nivel de joc și moral. Naționala balcanică nu a arătat nici bine, nici rău în grupa F, grupă dominată clar de către Maroc. Croații au reușit să obțină o singură victorie, în fața Canadei și 2 remize împotriva selecționatelor Belgiei și Marocului. Întrebarea care ne-o punes este dacă va conta mai mult experiența croaților sau încrederea de moment a Japoniei în seara de luni?

Trebuie amintit totuși faptul că la Campionatul Mondial organizat de către Rusia în 2018, Croația reușea un parcurs spectaculos până în finală, unde era învinsă de către Franța, după un meci spectaculos, încheiat cu scorul de 4-2.

Poziție în grupă

Croația a încheiat grupa F pe locul secund, cu un total de 5 puncte acumulate, la o distanță de 2 puncte față de prima clasată, Maroc.

Obiectiv

Selecționata antrenată de Zlatko Dalic dorește evident să ajungă cât mai departe în această competiție. Cu toate acestea, echipa pare ușor îmbătrânită și lipsită de acel entuziasm ce l-am întâlnit la croați la Campionatul Mondial din 2018, așadar așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă o echipă mai matură este cheia spre succes sau entuziasmul ușor naiv al unor tineri jucători.

Jucători cheie

La rampă, din lotul Croației apare tot un jucător din Bundesliga: Andrej Kramaric, cu 2 goluri marcate. Pe lângă acesta, în lot își mai fac apariția și stelele care au strălucit la Cupa Mondială din 2018: Modric, Brozovic, Kovacic sau Perisic.

Echipa probabilă și absenți

  • Nu există absenți pentru Croația în meciul de luni.
  • Echipa probabilă(4-3-3): Livakovic – Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modric, Brozovic, Kovacic – Kramaric, Livaja, Perisic

Meciuri directe

Ultima dată când cele 2 formații s-au întâlnit a fost la Campionatul Mondial din 2006, partidă disputată în faza grupelor. Meciul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0.

Ponturi Pariuri

1X, la o cotă de 1,78 – oferită de către Betano (Japonia câștigă sau egal în timpul regulamentar) ✅

Japonia se află într-o formă foarte bună, atât ca rezultate, cât și moral la nivel de lot. Consider că, deși vor avea un meci greu în fața unei echipe care se apără destul de bine, niponii vor reuși să facă un joc bun și vor reuși să ajungă în prelungiri sau chiar să se impună la finalul celor 90 de minute de joc.

PsF X, la o cotă de 1,65 – oferită de către SuperBet (egal la pauză și/sau la final de meci) ✅

Croația a jucat foarte bine defensiv, iar Japonia a reușit să înscrie, în cele mai multe cazuri, în a doua parte a jocului. De regulă, un meci de asemenea importanță va fi abordat cu multă precauție de ambele echipe, în special la începutul partidei, iar de aceea consider că vom asista la un meci Japonia – Croația în care la pauză și/sau la final de meci va fi egalitate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status