❌ Italia U21 – Norvegia U21, Euro U21, 28 iunie

Home » ❌ Italia U21 – Norvegia U21, Euro U21, 28 iunie

Se împart ultimele locuri de calificare în sferturilie de finală ale Campionatului European U21, prilej pentru a avea parte de meciuri fotbal din care să putem scoate profit. Partida Italia U21 – Norvegia U21, din ultima etapă a grupei D, are loc miercuri, 28 iunie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena (Cluj-Napoca). Va putea fi urmărită în transmisiune directă pe TVR 1.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Italia U21 – Norvegia U21

Italia U21

Victoria din meciul dramatic cu Elveția U21 o plasează pe selecționata de tineret a Italiei în postura în care depinde doar de capacitățile proprii pentru a trece mai departe. Desigur că ar fi de ajutor un succes al Franței cu Elveția, în celălalt meci al grupei, dar per total, indiferent de scorul de acolo, italienii ar putea să-și adjudece calificarea. Și ar fi total îndreptățiți să spere la accederea în sferturi, întrucât au arătat că reprezintă o echipă de calitate încă din prima rundă.

Chiar dacă a fost pierdut meciul cu Franța, scor 1-2, s-a jucat de la egal la egal și italienii au fost dezavantajați de arbitraj. Altfel poate ar fi reușit să scoată chiar mai mult decât o impresie bună lăsată. Totul s-a concretizat în al doilea meci, cel cu Elveția U21, când Italia a avut parte de o ripostă pe măsură, dar au fost obținute trei puncte esențiale. A fost 3-0 la pauză pentru italieni, iar Elveția a sunat revenire cu două goluri până în minutul 52, dar n-a mai avut forța necesară pentru a răsturna complet rezultatul.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Echipa probabilă:

  • Carnesecchi – Okoli, Pirola, Scalvini – Bellanova, Tonali, Rovella, Bove, Parisi – Pellegri, Gnonto

Norvegia U21

Una din marile dezamăgiri de până acum de la acest Campionat European U21 o reprezintă selecționata Norvegiei. Nordicii au venit pe cai mari la acest turneu final, după ce își câștigase grupa de calificare. Debutul a fost nefast, iar Elveția a speculat forma mai slabă a norvegienilor arătată și la ultimele teste înaintea Euro U21, printr-un succes cu 2-1.

Chiar dacă anumite reglaje în joc s-au văzut în a doua etapă cu Franța U21, a fost un pic prea târziu, pentru că francezii sunt greu de depășit la ce lot stelar prezintă. A fost în cele din urmă un eșec al norvegienilor cu Franța, 0-1, care o plasează acum pe țara ce l-a dat fotbalului pe Haaland să mai aibă doar șanse teoretice la calificarea în sferturile Campionatului European U21. Pe lângă un succes cât mai clar cu Italia, ar fi nevoie de o victorie, la fel de consistentă, a Franței cu Elveția.

Pariază minim 50 de lei pe Farul Constanța – Sheriff Tiraspol
cu 3 selecții prin BetBuilder la cotă de minim 1,65
și primești un free bet de 25 de lei

Echipa probabilă:

  • Klaesson – Sebulonsen, Hagheim, Daland, Hjelde – Bobb, Hove, Kitolano, Zafeiris – Botheim, Nusa

Meciuri fotbal Italia U21 – Norvegia U21

Există patru dispute directe la nivel de tineret între Italia și Norvegia, dar în alte perioade, fără implicarea actualelor generații. Primul duel U21 dintre cele două selecționate s-a petrecut în 2004, cu victoria Italiei, scor 2-0, iar un an mai târziu norvegienii aveau să-și ia revanșa cu 1-0. Celelalte două dispute au fost încheiate la egalitate, scor 1-1, în 2013 și 2018.

Ponturi pariuri Italia U21 – Norvegia U21

1 (câștigă Italia U21) – cotă 1,70 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Am ales pentru pariuri sportive un pont simplu de victorie a Italiei U21. Asta pentru că italienii au arătat mult mai bine per ansamblu decât numărul punctelor acumulate, în timp ce pentru Norvegia U21 miroase deja a capăt de drum la acest turneu final – după ce nu a reușit să scoată niciun punct din primele două partide.

Din generația Italiei U21 se remarcă mai mulți componenți ce fac parte și la echipa de seniori, cu mult peste cei norvegieni care să fi activat deja și la selecționata mare. Iar factorul experiență ar putea să fie decisiv în astfel de momente cruciale pentru o calificare în sferturile de finală.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status