✅ Italia U20 – Coreea de Sud U20, Cupa Mondială U20

Home » ✅ Italia U20 – Coreea de Sud U20, Cupa Mondială U20

Ne potrivim ceasurile la miezul nopții pentru meciuri fotbal de la Cupa Mondială Under 20, de la care avem mari așteptări pentru a ne rotunji balanța din conturi. Meciul Italia U20 – Coreea de Sud U20 din faza semifinalelor se joacă în noaptea de joi spre vineri, 9 iunie de la 00:00, pe Estadio Unico Diego Armando Mardaona (La Plata – Argentina).

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Italia U20

Italienii au avut un parcurs foarte bun până acum la Cupa Mondială Under 20, în care au reușit să joace fotbal de calitate și să obțină rezultate pe măsură. Casadei, Esposido și Baldanzi sunt jucători care au arătat că deja pot fi tratați drept seniori din sezonul următor la echipele de club, iar italienii vizează să obțină chiar titlul mondial la această categorie de vârstă – după ce au ratat calificarea cu seniorii la ediția din Decembrie 2022.

Dintr-o grupă extrem de tare, Italia a reușit să treacă mai departe de pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Brazilia (locul 1) și Nigeria (locul 3) – ambele echipe cu generații formidabile. A fost 3-2 în primul meci contra Braziliei, urmat de eșecul cu Nigeria (0-2), iar calificarea s-a produs după succesul net cu Republica Dominicană, scor 3-0. Misiunea n-a fost deloc ușoară în optimi, unde Italia U20 pornea cu șansa a doua în fața Angliei U20, dar a fost în cele din urmă o victorie cu 2-1. Tot nefavorită era și contra Columbiei U20 în sferturi, când calificarea s-a conturat mult mai devreme, după ce europenii s-au desprins la 3-0, pentru ca la final să se încheie cu 3-1.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

  • Desplanches – Zanotti, Ghilardi, Guarino, Turicchia – Giovane, Prati, Casadei – Baldanzi – Esposito, Ambrosino

Coreea de Sud U20

O altă prezență surpriză în semifinale o reprezintă cea a Coreei de Sud U20, care trăiește din spiritul caracteristic zonei din care provine: luptă, disciplină și devotament. Prima surpriză conturată a sud-coreenilor s-a produs în chiar etapa inaugurală din grupe, când aveau să o învingă pe Franța U20, scor 2-1. La adăpostul celor trei puncte, Coreea de Sud a remizat în următoarele două jocuri, 2-2 cu Honduras U20 și 0-0 cu Gambia U20, ceea ce i-a asigurat prezența în fazele eliminatorii. În optimi a trecut de Ecuador U20, o altă echipă ce pornea drept favorită în fața sa, scor 3-2, după ce a condus mare parte din timp cu 2-0 și 3-1, respectiv o calificare dramatică în reprizele suplimentare contra Nigeriei U20, scor 1-0.

Rămâne de văzut cât poate spiritul grozav de echipă arătat de sud-coreeni să conducă naționala Under 20 către mai departe în competiție.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

  • Joon-Hong Kim – Park, Seok-Hyun, Ji-Soo Kim, Bae – Chan-Wook Lee, Sang-Yoon Kang – Yong-Hak Kim, Seung-Woo Lee, Seong-Jin Kang – Yeoung-Jun Lee

Meciuri fotbal Italia U20 – Coreea de Sud U20

Singura confruntare directă între reprezentativele Under 20 ale Italiei și Coreei de Sud este mult prea îndepărtată pentru relevanța la pariuri sportive. Dar de menționat că cele două naționale au mai jucat la aceeași categorie de vârstă în 1981, când asiaticii au avut câștig de cauză, scor 4-1.

Ponturi pariuri Italia U20 – Coreea de Sud U20

Psf X (egal la pauză sau la final) – cotă 1,80 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Există o tendință tot mai clară ca meciurile din fazele superioare ale competițiilor eliminatorii să ajungă în reprizele de prelungire, pentru că niciuna dintre echipe nu riscă suficient de mult pe durata celor 90 de minute. Așa poate fi și cazul în acest meci de la Under 20, în care miza își poate spune cuvântul iar ambele echipe să fie destul de crispate încât să iasă de un egal, fie la pauză, fie la final. De remarcat faptul că Italia pornește drept favorită, dar că sud-coreenii n-au pierdut niciun meci de la acest turneu final (cu trei remize între cele cinci rezultate finale). Plus că asiaticii au eliminat-o în sferturi pe Nigeria U20, singura echipă ce o bătuse pe Italia U20 până acum. E și cotă bună de jucat la psf X la Superbet, așa că avem toate motivele să mergem spre către acest pariu.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status