❌ Israel U21 – Cehia U21, Euro U21, 28 iunie

Home » ❌ Israel U21 – Cehia U21, Euro U21, 28 iunie

Ne apropiem de încheierea primei faze cu meciuri fotbal de la Campionatul European U21, o dată cu disputarea ultimelor partide din grupe. Meciul Israel U21 – Cehia U21, din Grupa C, este programat miercuri, 28 iunie, de la ora 19:00, pe Stadion Ramaz Shenghelia (Kutaisi – Georgia). Partida poate fi urmărită în transmisiune directă pe TVR 2.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Israel U21 – Cehia U21

Israel U21

Egalul cu Germania U21 din prima etapă din faza grupelor, scor 1-1, o ține pe Israel U21 conectată cu șanse la calificarea în sferturile de finală. Această generație este una pe care se bazează fotbalul israelian de a ajunge la un turneu final de seniori în perioada următoare. În majoritate sunt jucători ce activează deja la nivelul serios al cluburilor din campionatul intern, plus câțiva care deja au făcut pasul către ligi mai puternice, ori sunt urmăriți pentru a ajunge acolo.

În al doilea meci din grupă, Israel U21 a trebuit să se recunoască învinsă în fața unei echipe mult mai bine cotate, Anglia, scor 0-2. Selecționata Albionului e cotată cu a doua șansă la cucerirea titlului european, iar această forță de joc a fost suficient de mare pentru ca Israel U21 să aibă de suferit în meciul direct. Dar partida cu Cehia U21 este una ce se anunță a fi echilibrată, fiind o echipă cam de același calibru.

Pariază minim 50 de lei pe Farul Constanța – Sheriff Tiraspol
cu 3 selecții prin BetBuilder la cotă de minim 1,65
și primești un free bet de 25 de lei

Echipa probabilă:

  • Peretz – Jaber, Lemkin, Cohen, Revivo, Layous – Khelaili, Gandelman, Azulay, Gloukh – Turgeman

Cehia U21

Cu șanse și mai mari de calificare se prezintă în acest ultim meci selecționata de tineret a Cehiei, grație victoriei prețioase obținute la jocul precedent, scor 2-1 cu Germania U21. Cehii au condus mult timp cu 1-0, până când nemții au egalat la 1 (min. 70), dar cu trei minute înainte de final a venit și golul victoriei. Ceea ce arată faptul că este o echipă cu personalitate puternică de joc, pentru că nu s-a mulțumit doar cu o remiză în fața Germaniei, ci a ieșit la atac pentru a se impune. Iar curajul pe post de tactică a fost răsplătit până la capăt, cu cele trei puncte ce o plasează pe locul al doilea – poziție de calificare – înaintea ultimului joc din grupă.

Nici meciul de debut n-a fost tocmai rău, dar Anglia U21 a avut câștig de cauză prin valoarea individuală mult prea ridicată a componenților din lot. Cu toate acestea s-a intrat cu 0-0 la pauză, chiar dacă la final a fost 0-2. Dar cehii au avut și ei șansele lor de a marca și au lăsat o impresie general bună per total.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Echipa probabilă:

  • Jaros – Gabriel, Vitik, Hranac, Fukala – Cerv, Zamburek – Kusej, Valenta, Karabec – Sejk

Meciuri fotbal Israel U21 – Cehia U21

Nu există niciun meci direct la nivel de selecționate de tineret între Israel și Cehia, această confruntare fiind prima.

Ponturi pariuri Israel U21 – Cehia U21

X2 (egal sau câștigă Cehia U21) – cotă 1,40 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Deși este vorba despre un meci direct ce poate decide a doua calificată în sferturi din Grupa C, în spatele Angliei U21, am ales să mizăm la pariuri sportive pe selecționata cu o mai mare tradiție la aceste turnee finale. Aceasta fiind Cehia U21, față de Israel U21, mai ales că are de partea sa și posibilitatea unui rezultat de egalitate pentru a trece mai departe.

Tocmai de aceea mizăm pe varianta de șansă dublă, X2 (egal sau câștigă Cehia U21), pentru că selecționata cehă are și posibilitatea unei remize ca rezultat favorabil. Și dacă facem o paralelă cu trecutul, Cehia U21 a mai făcut un turneu final de calitate în anii trecuți, la un turneu desfășurat tot în România atunci, cu fundașul Kalas (jucător trecut pe la Chelsea) drept lider de generație.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status