❌ Israel U20 – Coreea de Sud U20, Cupa Mondială U20

Home » ❌ Israel U20 – Coreea de Sud U20, Cupa Mondială U20

O nouă competiție cu meciuri fotbal se pregătește să tragă cortina la capătul unei noi ediții, dar nu înainte de a-și stabili medaliatele. În finala mică a Cupei Mondiale U20 se vor întâlni reprezentativele similare ale Israel U20 și Coreea de Sud U20, duminică, 11 iunie, de la ora 20:30 (ora României), pe Estadio Unico Diego Armando Maradona (La Plata – Argentina).

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Israel U20 – Coreea de Sud U20

Israel U20

Una dintre surprizele plăcute la acest turneu final a fost consemnată de parcursul îndelungat al celor din Israel – care au reușit să elimine pe parcurs inclusiv una dintre marile favorite la câștigarea trofeului, Brazilia. Reprezentativa de juniori U20 din Israel s-a calificat in extremis dintr-o grupă în care nu avea statut de favorită.

A pierdut primul meci contra Columbiei U20, scor 1-2, a făcut egal cu Senegal U20 în a doua etapă din grupă, iar calificarea a venit într-un mod dramatic: 2-1 cu Japonia U20, în ultima rundă, cu revenirea de la 0-1 și cu un om eliminat, goluri marcate în minutele 76 și 90+2! Tot dramatică avea să fie și calificarea din optimi cu Uzbekistan U20, scor 1-0, cu gol marcat în minutul 90+7. Iar ca să treacă de Brazilia U20 din sferturi a fost nevoie de reprize suplimentare, 3-2 per total, cu două lovituri de la 11 metri ratate în prelungiri de israelieni.

Stilul de joc la așteptare nu i-a mai fost de folos Israelului în semifinale, când a pierdut cu Uruguay U20, scor 0-1.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă:

  • Tzarfati – Feingold, Lemkin, Israelov, Revivo – Madmon, Kancepolsky – Khalaili, Abed Kassus, Shibli – Turgeman

Coreea de Sud U20

O altă surpriză ca parcurs îndelungat în competiție a fost produsă de Coreea de Sud U20, eliminată în semifinale cu greu de Italia U20. A fost 2-1 pentru europeni, după golul lui Pafundi din minutul 86, la capătul unui joc extrem de echilibrat în care sud-coreeni ar fi putut să-și treacă în contul lor calificarea. Fazele eliminatorii au fost parcurse cu Ecuador U20, scor 3-2, respectiv cu 1-0 contra Nigeriei U20 – după prelungiri.

În grupe, Coreea de Sud U20 a practicat un joc mai degrabă economicos, la rezultat, dar calculele i-au ieșit și a reușit calificarea pe mai departe, după 2-1 cu Franța U20, 2-2 cu Honduras U20 și 0-0 cu Gambia U20.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă:

  • Kim – Cho, Seok-Hyun, Kim, CHoi 0 Kim, Kang, Park, Lee, Bae – Lee

Meciuri fotbal Israel U20 – Coreea de Sud U20

Era greu să fi găsit un meci oficial între Israel și Coreea de Sud la nivel de seniori, darămite la categoria Under 20. Așa că acest duel va fi primul dintre cele două reprezentative la categoria de vârstă specifică turneului în curs.

Ponturi pariuri Israel U20 – Coreea de Sud U20

 X2 și sub 4,5 goluri (egal sau câștigă Coreea de Sud U20) – cotă 1,53 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Dintre cele două echipe, ambele surprinzătoare ca parcurs la Cupa Mondială, Coreea de Sud a fost echipa cu un joc mai solid de partea sa. Tocmai de aceea este indicat să mergem ca pronostic final pentru această finală mică înclinat înspre sud-coreeni, cu acoperire la rezultat de egalitate. Iar pentru a scoate o cotă mai atractivă, combinăm cu cel mult patru goluri în meci, limită ce n-a fost depășită în timp regulamentar de joc niciodată de Israel pe parcursul acestui turneu, iar de Coreea de Sud o singură dată din șase partide. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status