✅ Islanda U19 – Spania U19, Euro U19, 4 iulie

Home » ✅ Islanda U19 – Spania U19, Euro U19, 4 iulie

Ajungem marți la alte partide interesante din cadrul Campionatului European U19, acolo unde avem parte de duelul Islanda U19 – Spania U19. Partida va avea fluierul de start de la ora 22:15 și se va disputa pe arena Centenary Stadium din orașul Ta’ Qali. Dacă spaniolii sunt favoriți la câștigarea grupei, islandezii pornesc abia cu a 3-a șansă în această grupă, acolo unde noi am pregătit analiza completă cu tot cu pronosticul pariuri.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Islanda U19 - Spania U19

Analiză meci Islanda U19 – Spania U19

Duelul Islanda U19 – Spania U19 de marți seară va fi prima confruntare directă din istorie între cele două naționale de tineret sub 19 ani. Nu s-au mai întâlnit până acum, fie în meciuri amicale sau oficiale, însă vin să arate cel mai bun joc al lor. Ca și favorită înaintea partidei o vedem atât noi cât și toți specialiștii pe Spania, una dintre cele mai titrate naționale de tineret de la toate grupele de vârstă.

Islanda U19

Islandezii, precum și celelalte naționale U19, au avut de jucat două runde de calificări, adică un total de 6 partide. În grupa din runda întâi a avut un total de 6 puncte, după 2 victorii contra Scoția U19 și Kazahstan U19, și înfrângerea contra Franței U19. Au urmat apoi confruntările din a doua rundă de calificări, unde au arătat și mai bine, cu 2 victorii și o remiză în cele 3 partide disputate. Atunci a învins pe rând pe Anglia U19 și Ungaria U19, însă s-a văzut egala Turciei.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Islanda U19 a terminat pe primul loc în grupa a 7-a din cel de al doilea tur de calificări pentru Europeanul U19. A adunat 7 puncte în 3 partide disputate și a avut un golaveraj pozitiv de 5 goluri marcate și 2 primite, iar cea mai mare performanță a fost victoria contra Angliei U19, lasând-o pe dinafara turneului.

Obiectiv

Naționala de tineret a Islandei vine la Europeanul U19 cu obiectivul de a face o figură frumoasă. A fost o surpriză plăcută în preliminarii unde a practicat un joc bun, însă de data aceasta vor întâlni un adversar mult mai valoros decât ei, așa că vor pleca cu șansa a doua marți seară.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Petersson – Karlsson, Robertsson, Antonsson, Gislason – Thordarson, Jorundsson, Gudmundson – Thorseteinsson, Kskarsson, Hlynsson

Spania U19

Spaniolii, la rândul lor, trec printr-o serie excelentă în ultimele luni, unde are o serie de 7 victorii în 8 partide, pe lângă un rezultat de egalitate. Singura remiză a venit într-o partidă contra lui Danemarca U19, iar în rest a învins pe bandă rulantă, fie că a fost vorba de meciuri oficiale sau partide amicale de pregătire. Fiind una dintre cele mai titrate naționale de tineret, nu numai la grupa U19, ibericii au ca și obiectiv principal câștigarea turneului final, așa că sunt obligați să înceapă perfect Europeanul.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Spania U19 a terminat pe primul loc în grupa a 3-a din cadrul rundei a doua de calificarea la turneul final. A înregistrat 2 victorii în 3 meciuri și un total de 7, și a avut și cel mai bun golaveraj a grupei, cu 8 goluri înscrise și nici unul primit. A remizat într-o confruntare fără goluri contra lui Danemarca U19, acesta fiind și singurul meci în care nu a învins în ultimele 9 luni.

Obiectiv

Naționala Spaniei U19 pornește drept favorită nu doar în partida contra Islandei U19 de marți, ci și pentru câștigarea întregului turneu. Au arătat un joc ofensiv și de posesie precum ne-a obișnuit de atâția ani în ultimele partide disputate, și nu concep să nu aibă parte de un rezultat pozitiv în meciul inaugural de la acest turneu final.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Fernandez – Valle, Gasiorowski, Casas, Fresneda – Palacios, Moran, Akhomach – Rodriguez, Barbera, Alarcon

Ponturi Pariuri Islanda U19 – Spania U19

2 solist (Spania U19 câștigă) (cota 1.35 Mozzart Bet)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Pentru evenimentul evidențiat Islanda U19 – Spania U19 vom miza pe victoria solistă a ibericilor. Spanilor vor încep clar ca și favoriți partida de marți și vor să ia cu asalt grupa B din care face parte și să se facă comozi pe primul loc. Ibericii sunt unii dintre favoriți la câștigarea turneului final din acest an, iar cele 7 victorii din precedentele 8 partide disputate le dau mare încredere că pot să înceapă cu dreptul Europeanul U19.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status