✅ Hermannstadt – UTA, Liga 1 (Superliga), 29 iulie

Home » ✅ Hermannstadt – UTA, Liga 1 (Superliga), 29 iulie

Avem un nou weekend plin de meciuri fotbal din Liga 1, iar campionatul României s-a dovedit a fi chiar foarte profitabil în acest start de sezon. Meciul Hermannstadt – UTA este programat sâmbătă, 29 iulie, de la ora 18:30, pe stadionul Municipal (Sibiu). Partida poate fi urmărită în transmisiune directă pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Hermannstadt – UTA

FC Hermannstadt

Una dintre echipele bune ale campionatului, dar prea puțin băgată în seamă, este FC Hermannstadt – care și în sezonul trecut a fost foarte aproape de o calificare în play-off. Dar acea depunctare venită de pe urma problemelor financiar e cântărit decisiv în cele din urmă.

Iar noua ediție a găsit-o pe Hermannstadt în aproape aceeași formulă de echipă, chiar cu câteva îmbunătățiri, în special prin aducerea lui Neguț, fost la CFR Cluj. Ca joc, gruparea din Sibiu a arătat foarte bine în ambele partide de campionat, doar că nu mai unul singur a fost și reușit. Prima etapă a fost un joc foarte bun cu Farul, dar ratările exasperante au făcut ca victoria să fie ratată și chiar ca echipa lui Hagi să și câștige pe contraatac. Însă totul a fost reglat până la a doua etapă, când Hermannstadt a câștigat destul de lejer pe terenul lui Poli Iași, scor 3-1.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:                                                                     

  • Letica – Butean, Găman, Stoica, Jipa – Mino, Alhassan – Balaure, Neguț, Iancu – Paraschiv

FC UTA Arad

La UTA șantierul în privința clădirii lotului este încă în construcție, iar antrenorul Mircea Rednic are foarte mult de muncă în acest sens. S-au văzut și părți bune la UTA în startul acestui campionat, în care a remizat la Galați, cu Oțelul, scor 1-1, după care a cedat acasă, 1-3, cu CFR Cluj. Frânturile bune de joc s-au văzut în special în prima parte de meci, după care echipa a picat foarte mult din punct de vedere fizic. Așa că și exprimarea de joc a avut foarte mult de suferit.

UTA se bazează pe o serie de jucători foarte talentați, cu capacitatea de a face diferența, așa cum au venit, de altfel, și cele două goluri marcate de echipa arădeană în acest start de sezon. Este vorba în special despre Rareș Pop, extrema de doar 18 ani, ori de atacantul Cooper, adus de la Chindia în această vară.

Important pentru UTA în această perioadă în care încă se află în căutări este să reușească să adune cât mai multe puncte, așa că și un rezultat de egalitate la Sibiu ar putea fi considerat unul favorabil.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Echipă probabilă și absențe:

  • Iacob – Carp, Benga, Markov, Abeid – Dumitrescu, Mihai – Stahl, Fabry, Pop – Cooper

Meciuri fotbal Hermannstadt – UTA

Sezonul trecut a fost unul în care victoriile au fost împărțite între Hermannstadt și UTA. În sezonul regulat, sibienii au avut câștig de cauză, cu 2-1 la Arad și 0-0 pe teren propriu. După care în play-out, UTA s-a impus cu 1-0.

Ponturi pariuri Hermannstadt – UTA

Dnb 1 (Câștigă Hermannstadt, la egal pariul se rambursează) – cotă 1,40 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Momentul la care se întâlnesc cele două echipe este unul favorabil pentru Hermannstadt, care are o formă mult mai bună și are și un mare avantaj din punct de vedere al omogenității. Deși se poate merge și pe 1 solist la acest joc, cel mai cinstit ca ponturi fotbal  este să ne luăm și o oarecare marjă de eroare, prin prisma anulării pariului în caz de egalitate.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status