❌ Hermannstadt – U Cluj, Superliga (play-out, etapa 9), 19 Mai

Home » ❌ Hermannstadt – U Cluj, Superliga (play-out, etapa 9), 19 Mai

A venit momentul să ne luăm rămas bun de la disputele din Sueprliga, faza de play-out, pentru că în acest weekend sunt programate ultimele meciuri fotbal ale părții inferioare a campionatului românesc. Partida Hermannstadt – U Cluj se joacă vineri, 19 mai, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal (Sibiu), în transmisiune directă pe Digi Sport 1 și Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Hermannstadt – U Cluj

FC Hermannstadt

Din postura de nou-promovată, FC Hermannstadt s-a achitat foarte bine de sarcini, mai ales că a avut de parcurs un sezon în care a întâmpinat mari dificultăți financiare, depunctare și problema de a disputa meciurile de pe teren propriu în afara Sibiului. Una peste alta, se poate spune că FC Hermannstadt a făcut un sezon bun, mai ales că a fost la un moment dat una dintre pretendentele la locurile de play-off. A lăsat impresia unor partide foarte bune, obținând câteva victorii extrem de îmbucurătoare pentru fanii săi: 1-0 la Rapid, 1-0 la CFR Cluj sau 4-0 cu Farul – liderul aproape permanent al campionatului.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Obiectiv

Obiectivul de a se salva de la retrogradare a fost îndeplinit, chiar dacă Hermannstadt a avut de jucat în play-out. N-a lăsat niciodată senzația că ar fi în pericol real de a pica. Pentru ultimul meci a rămas să obțină o victorie în fața propriilor fani.

Echipa probabilă:

  • Letica – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Balaure, Mino, Biceanu, Oroian – Iancu, Paraschiv

Universitatea Cluj – Napoca

Tot ca nou-promovată a demarat sezonul și U Cluj, după ce reușise să o retrogradeze pe Dinamo la capătul barajului. De acolo a urmat un parcurs sinuos pentru clujeni, care n-au dus o primă parte de sezon prea grozavă. Numirea lui Ioan Ovidiu Sabău la cârma echipei s-a dovedit a fi extrem de inspirată, pentru că a făcut ca Universitatea să se salveze de la retrogradare (deși părea destul de greu de crezut la jumătatea sezonului), plus să se califice în ultimul act al Cupei României. Din păcate pentru fani, clujenii n-au dreptul de a participa într-o cupă europeană, chiar și în eventualitatea în care ar câștiga trofeul în marea finală a Cupei cu Sepsi.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Obiectiv

Pentru meciul de la Sibiu, U Cluj n-are de făcut decât un antrenament pentru finala Cupei, după ce retrogradarea a fost deja evitată, inclusiv locurile de baraj.

Echipă probabilă:

  • Gorcea – Martic, Pițian, Miron, Chipciu – Tescan, Simion, Remacle, Bic – Thiam, Nistor

Meciuri fotbal Hermannstadt – U Cluj

Cei de la Hermannstadt au avut un complex față de U Cluj în acest sezon, cu trei înfrângeri din tot atâtea posibile. În sezonul regulat au fost două succese pentru clujeni, ambele cu 1-0. Tot victorie a fost pentru U Cluj și în sferturile Cupei României, când s-au impus chiar la Sibiu cu 2-1. În sezonul trecut, cele două au reușit să promoveze din Liga 2 și s-au întâlnit tot de trei ori, când au fost rezultate echilibrate: succes U Cluj în sezon regulat, egal și victorie Hermannstadt în play-off.

Ponturi pariuri Hermannstadt – U Cluj

1 (câștigă Hermannstadt) – cotă 1,70 (Fortuna) ❌

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

A venit momentul pentru sibieni să-și ia revanșa în fața celor de la Cluj, într-un moment de relaxare în care nu mai există presiune de nicio parte. Am ales pentru pariuri sportive să mizăm pe un succes al gazdelor, în ideea în care vor avea o motivație mai mare. Hermannstadt are de încheiat cu fruntea sus sezonul în fața propriilor suporteri, în timp ce clujenii se vor cvasi-menaja în perspectiva finalei de Cupa României pe care o vor avea de disputat cu Sepsi.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status