Hereford – Peterborough Sports, 15 noiembrie 2022

Home » Hereford – Peterborough Sports, 15 noiembrie 2022

Hereford F.C. va primi vizita echipei Peterborough Sports F.C. pentru a juca meciul restant din etapa cu numărul 13 din National League North, a 6-a divizie din Anglia ca valoare și a 2-a din sistemul National League, în speranța obținerii victoriei pentru a se apropia de primele 7 poziții în clasament. Meciul Hereford – Peterborough Sports se va juca pe stadionul Edgar Street din Hereford la data de 15 noiembrie de la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Hereford - Peterborough Sports

Hereford F.C.

Hereford F.C. vine în această partidă după victoria cu scorul de 1-0 obținută etapa trecută în deplasarea de la AFC Telford. De asemenea echipa din Hereford are o serie de meciuri mixtă, deoarece din ultimele 5 meciuri a obținut 3 victorii și a fost învinsă de 2 ori.

Heredford nu a avut parte de cel mai reușit sezon, deoarece a fost învinsă de nu mai puțin de 6 ori din 16 meciuri disputate de la startul campionatului, a reușit să câștige de 7 ori și a remizat în 3 partide.

Poziție în clasament

Ca urmare a numărului destul de mare de înfrângeri Hereford se află pe poziția 13 în campionatul National League North cu un total de 24 de puncte cumulate în 16 meciuri jucate, având un golaveraj de 23 de goluri marcate și 20 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei din Hereford pentru acest meci este să obțină victoria și să urce cât mai aproape de top 7 în clasament, deoarece obiectivul sezonului este promovarea în National League, iar locul 7 îi permite să joace în faza sferturilor de finală din Play-Off-ul pentru promovare.

Sezonul trecut de National League North

Cu toate că ambițiile sezonului trecut au fost destul de mari pentru Hereford, echipa a reușit să încheie sezonul abia pe poziția 12 în campionat, cu un total de 55 de puncte cumulate în 42 de meciuri jucate și un golaveraj negativ cu 51 de goluri marcate și 52 primite.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Peterborough Sports F.C.

Peterborough Sports F.C. vine în această partidă după remiza din etapa trecută încheiată cu scorul de 1-1 de pe teren propriu împotriva echipei Spennymoor.

Peterborough Sports nu a avut nici ea parte de un sezon excelent, fiind învinsă de 6 ori de la debutul acestui campionat, a remizat de asemenea de 6 ori și a reușit să obțină victoria în doar 6 partide.

Poziție în clasament

Echipa din Peterborough este clasată pe poziția 14 în clasamentul National League North după ce a acumulat un total de 24 de puncte în 18 etape de campionat jucate, având un golaveraj cu 25 de goluri marcate și 24 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei din Peterborough pentru acest meci este să evite înfrângerea, deoarece precum Hereford echipa dorește să se claseze cel puțin în top 7 la finalul sezonului și să joace play-off-ul pentru promovare.

Sezonul trecut de South Central

Peterborough a reușit să promoveze în National League North la finalul sezonului trecut deoarece a încheiat sezonul de South Central pe poziția secundă ceea ce i-a permis să joace play-off-ul pentru promovare.

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Meciurile directe Hereford – Peterborough Sports

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată în istorie, iar acest meci va fi într-adevăr interesant de urmărit întrucât echipele sunt la egalitate de puncte în clasament cu golaveraj foarte similar.

Ponturi pentru pariuri Hereford – Peterborough Sports

Șansă dublă (1X) cota 1.36 (Betano)

Având în vedere faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Hereford, iar Peterborough Sports nu are cea mai bună serie de meciuri, deoarece vine după doar o victorie, două remize și două înfrângeri în ultimele 5 meciuri jucate, vom miza pe șansă dublă în meciul Hereford – Peterborough Sports cu victoria echipei gazdă sau remiză.

Total goluri Peste/Sub (Sub 3.5) cota 1.30 (Superbet)

Având în vedere faptul că ambele echipe au marcat destul de puține goluri în ultimele partide jucate, cu o medie de aproximativ un gol marcate per meci, iar cele două echipe sunt la egalitate în clasament și vor dori să evite înfrângerea, vom miza pe faptul că acest meci va fi destul de închis și se vor marca cel mult 3 goluri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status