✅ Hegelmann – Shkupi, Calificări Conference League, 13 iulie

Home » ✅ Hegelmann – Shkupi, Calificări Conference League, 13 iulie

Nume care mai de care mai pestrițe în această serie de meciuri fotbal din primul tur preliminar al Conference League, în care apar echipele din țările pe care nu le asociem sportului rege. Partida Hegelmann – Shkupi este programată joi, 13 iulie, de la ora 20:00, pe Darius and Girenas Stadium (Kaunas). Manșa retur este programat la șapte zile distanță.

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Hegelmann – Shkupi

Hegelmann Lituaen Football Club (Lituania)

Surpriza ultimilor ani din fotbalul lituanian poartă numele lui Hegelmann, clasată pe locul al patrulea la capătul sezonul încheiat în 2022 – poziție ce i-a adus această participare în premieră în Conference League. Dar n-a fost neapărat o clasare întâmplătoare, pentru că tot pe 4 se află Hegelamnn și în acest moment al sezonului din A Lyga. Partea mai puțin plăcută la acest aspect este că diferența de puncte față de podium este aproape irecuperabilă, deficit de 12 puncte.

Hegelmann a avut câteva probleme și ca formă sportivă, dar pe care pare să le fi rezolvat, cel puțin la nivel de competiție internă. Au fost trei succese la rând în campionat: 3-1 la Siaulai (locul al treilea), 1-0 la Suduva și 2-1 la Dziugas, toate în deplasare. Astfel s-a mai înzdrăvenit și bilanțul din deplasare, de unde cu greu își găsise cadența de a scoate puncte în actuala ediție de campionat.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă:

  • Svedkauskas – Levsinas, Odeoibo, Matulevicius, Hugo Figueredo – Upstas, Thompson, Lutuma – Petkevicius, Thuique, Danbubic

FC Shkupi SH (Macedonia de Nord)

Cap de serie în această confruntare de tur preliminar din Conference League pentru această confruntare este FC Shkupi. Care reprezintă un nume important din fotbalul Macedoniei de Nord. Dezavantajul față de adversara sa din Lituania ar fi că Shkupi nu se află în plin sezon competițional, ci abia acum stă să-l înceapă. A încheiat pe locul al doilea campionatul trecut, pe 14 mai, iar de atunci a beneficiat de o scurtă pauză de vacanță, după care revenirea la antrenamente. În pregătirile de până acum, Shkupi a disputat și patru partide amicale, din care a ieșit bine, cu trei victorii și un rezultat de egalitate: 2-1 și 1-0 cu FC Hermannstadt (România), 1-1 cu Egnatia (Albania) și 3-1 cu Makedonija GP (Macedonia de Nord).

De precizat că FC Shkupi reprezintă una dintre principalele favorite la câștigarea campionatului pentru ediția următoare a 1. MFL (denumirea ligii nord-macedonene).

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă:

  • Iljazi – Abdulla, Ackovski, Adem, Adetunji, Brdavorski, Cephas, Margvelashvili, Sheji, Trapanovski, Zlatkov

Meciuri fotbal Hegelmann – Shkupi

Nu există niciun meci direct între Hegelmann și Shkupi, prima lor confruntare din istorie fiind cea de joi, de la Kaunas.

Ponturi pariuri Hegelmann – Shkupi

2 (câștigă Shkupi) – cotă 1,65 (Winmasters) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Diferența de nivel dintre cele două echipe ne duce cu gândul la o calificare ușoară pentru Shkupi, care s-ar putea contura încă din manșa tur. Astfel, pe o victorie a lui Shkupi mizăm și la pariuri sportive pentru acest meci. Fotbalul din Macedonia de Nord este cu mult înaintea celui din Lituania, iar Shkupi este o echipă ce luptă pentru titlul de campioană în țara sa, pe când Hegelmann a ajuns mai mult întâmplător într-o competiție european, performanță puțin probabil de repetat prea curând oricum. Inclusiv ca nivel de ambiții, Shkupi se poate gândi chiar la grupele din Conference League, în timp ce pentru Hegelmann orice tur trecut mai departe înseamnă deja mai mult decât se estima încă de la obținerea calificării prin intermediul întrecerii interne.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status