✅ Haugesund – Odd, Eliteserien, 2 Iulie

Home » ✅ Haugesund – Odd, Eliteserien, 2 Iulie

Ne bucurăm din plin de meciuri fotbal din campionatul Norvegiei în acest weekend, în care avem etapă plină din Eliteserien (cea de-a 12-a ca număr). Printre care se dispută și partida Haugesund – Odd, programată pentru duminică, 2 iulie, de la ora 18:00, pe Haugesund Stadion (Haugesund).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Haugesund – Odd

FK Haugesund

De unde era o echipă ce conta în anii trecuți în lupta pentru locurile fruntașe, iat-o scufundată pe Haugesund tocmai în zona pozițiilor periculoase. Altfel zis, Haugesund trăiește cu grija zilei de mâine în clasament, pentru că are doar 12 puncte acumulate până acum.

FK are un avans de doar trei puncte față cea mai de sus poziție dintre cele de retrogradare, o perspectivă destul de înspăimântătoare ca moment al sezonului – în special pentru o formație ce se gândea la cu totul altfel de calcule. Și nu doar în campionat îi merge rău, ci și în Cupă, unde a fost eliminată de o formație net inferioară ca statut și valoare a lotului, 1-2 cu Brattvag.

Una peste alta, este îngrijorătoare capacitatea scăzută a lui Haugesund de a-și adjudeca toate punctele din meciurile din acest sezon, doar trei la număr până în clipa de față.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Echipa probabilă și absențe:

  • Selvik – Baertelsen, Krygard, Reese – Therkildsen, Christensen, Leite, Krusnell – Sande, Samuelsen, Njie
  • Absențe: Soderlund (accidentat), Diarra (suspendat)

Odd Grenland

Poziționată fix în mijlocul clasamentului, Odd are de făcut socotelile în așa fel încât să aleagă direcția potrivită pentru partea următoare de campionat. Distanța sa față de locurile fruntașe nu este foarte mare de recuperat, dar, la fel de bine, e la o scurtă serie de rezultate nefavorabile pentru a intra în jocurile pentru evitarea retrogradării. La fel de mediu precum poziția din clasament este și parcursul de până acum, cu echilibru perfect ca număr de puncte între jocurile de acasă și cele din deplasare – câte opt puncte scoase din fiecare.

În general, Odd a arătat precum o echipă defensivă, care agreează momentele de joc mai încâlcit. Joacă speculativ, fără să producă foarte multe faze de poartă. În același timp, are o defensivă destul de bună, la egalitate ca număr de goluri primite cu primele două clasate din campionat, Bodo/Glimt și Tromso.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Echipă probabilă și absențe:

  • Wahlstedt – Ruud, Solholm, Hagen, Tomas, Baccay – Gjengaar, Owusu, Wallem, Jorgensen – Midtskogen
  • Absențe: Ingebristen (incert)

Meciuri fotbal Haugesund – Odd

Au existat foarte multe oscilații în rezultatele directe dintre Haugesund și Odd de-a lungul anilor. Dacă în sezonul precedent FK a scos patru puncte din cele șase puse în joc, cu două ediții în urmă același lucru s-a petrecut în favoarea celor de la Odd.

Ponturi pariuri Haugesund – Odd

1X (Câștigă Haugesund sau egal) – cotă 1,42 (NetBet) ✅

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Grijile mai mari pe care le are Haugesund ar trebui să o responsabilizeze pe formația gazdă suficient de tare încât să nu iasă fără niciun punct de pe teren. Meciul cu Odd nu este unul facil, dar pentru pariuri sportive suntem destul de bine acoperiți pe dubla de 1X. Valoric, mai ales înaintea sezonului, se putea spune despre Haugesund că este peste Odd, chiar dacă realitatea clasamentului zilelor noastre contrazice acest lucru. Oricum, nu este o diferență mare de puncte în clasament între cele două, iar până la final s-ar putea chiar răsturna situația. Oaspeții s-ar declara în mod clar mulțumiți cu o remiză, ceea ce ne face să fim și mai încrezători în perspectiva pontului nostru.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status