✅ Hammarby – Norrkoping, Allsvenskan, 30 iulie

Home » ✅ Hammarby – Norrkoping, Allsvenskan, 30 iulie

În așteaptarea reluării marilor campionate Europene ne delectăm cu meciuri fotbal din campionatele nordice, iar duminica aceasta atenția noastră se înreaptă către Allsvenskan, prima ligă a Suediei, care vine cu opotunități excelente pentru pariuri sportive. Analizăm meciul Hammarby – Norrkoping, ce se va juca la data de 30 iulie pe stadionul Tele2 Arena din Stockholm cu începere la ora 16:00.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Hammarby – Norrkoping

Hammarby Fotboll

Ne așteaptă un duel interesant între cele două formații care par destul de echilibrate, cel puțin când le comparăm pe hârtie, iar acest duel de mijlocul clasamentului poate apropia foarte tare cele două echipe, însă în acest fel șansele lor de a prinde un loc de cupe Europene scade destul de tare.

Hammarby pornește drept favorită în acest meci conform bookmakerului Superbet, însă acest lucru nu înseamnă neapărat că va și câștiga partida. Forma recentă a echipei este ceva mai slabă decât a adversarei sale din acest meci. Ultimele 5 meciuri fotbal i-au adus echipei Hammarby 3 victorii și 2 înfrângeri, iar ultima etapă s-a încheiat cu o înfrângere suferită în deplasare la Brommapojkarna, o echipă ce venea după multiple înfrângeri consecutive.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Echipa condusă de Marti Cifuentes se află clasată pe poziția a 9-a în Allsvenskan cu un total de 22 de puncte cumulate în 17 meciuri jucate și un golaveraj negativ de 22:26.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Dovin – Karlsson, Kurtulus, Pinas, Strand – Besara, Demirol, Hammar – Nilsson, Erabi, Djukanovic
  • Absenți: Boudah, Collander, Fjoluson, Trawally (accidentați)

IFK Norrkoping

Norrkoping vine în această partidă de asemenea determinată să obțină toate cele 3 puncte puse la bătaie deoarece echipa dorește să lupte pentru locurile de cupe Europene. E drept că trupa lui Glen Riddersholm se află la o distanță destul de mare de echipele clasate pe primele 3 poziții, mai precis la 10 puncte de Hacken și Malmo, însă are un meci mai puțin jucat decât Hacken, așadar diferența poate fi redusă la 7 puncte cu o victorie în acest meci.

Obiectivul echipei Norrkoping este să prindă clasarea în top 3 la finele acestui sezon și să joace în cupele Europene, iar forma echipei pare să fie în creștere după o perioadă ceva mai nefastă.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Poziție în clasament

Rezultatele ceva mai slabe din ultima perioadă au dus echipa până pe poziția a 5-a în clasamentul Allsvenskan cu un total de 25 de puncte cumulate în 16 meciuri jucate. Golaverajul echipei este însă pozitiv cu 24:20, iar Norrkoping vine după 2 victorii consecutive, una dintre ele împotriva echipei Mjallby.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Jansson – Eid, Lund, Eriksson, Baggesen – Ortmark, Traustason – Shabani, Hammershoy-Mistrati, Lind – Nyman
  • Absenți: Telo (accidentat)
  • Incerți: Ssewakambo (accidentat)

Meciuri fotbal Hammarby – Norrkoping

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate între Hammarby – Norrkoping au adus mult spectacol și multe goluri. Din aceste meciuri, Hammarby a câștigat doar 2 partide, în timp ce 3 victorii au fost obținute de Norrkoping.

Ponturi pariuri Hammarby – Norrkoping

GG sau Peste 2.5 Goluri (Da) cota 1.42 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ne este foarte clar faptul că avem în fața noastră o confruntare destul de echilibrată, iar ambele echipe au nevoie de victorie pentru a nu se îndepărta de obiectivul propus. De aceea este puțin dificil să venim cu ponturi fotbal legate de rezultat final sau chiar șansă dublă în acest meci.

Întrucât istoricul meciurilor directe ne demonstrează foarte clar că cele două echipe oferă spectacol și multe goluri de fiecare dată când se întâlnesc, considerăm că unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi este miza pe gol marcat de ambele formații sau cel puțin 3 goluri marcate în meciul Hammarby – Norrkoping.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status