✅ Hamburger – Schalke, Bundesliga 2, 28 iulie

Home » ✅ Hamburger – Schalke, Bundesliga 2, 28 iulie

Pentru ziua de vineri trecem și prin Germania, mai exact în Bundesliga 2, unde are loc prima etapă și duelul Hamburger – Schalke. Partida va începe de la ora 21:30 și se va disputa pe arena Volksparkstadion din orașul Hamburg. Avem un derby pe care acum câteva sezoane, normal, în vedeam în prima ligă, însă timpul și forma slabă nu a iertat pe nimeni. De aceea, vă prezentăm astăzi în față analiza completă cu tot cu pronosticul pariuri pentru meciul de vineri seară.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Hamburger - Schalke

Analiză meci Hamburger – Schalke

Statistica la general a duelului Hamburger – Schalke este ușor înclinată către gazde, care s-au impus până acum de 21 de ori. Oaspeții, la rândul lor, au reușit să câștige alte 15 partide, iar un total de 14 rezultate directe s-au terminat la egalitate între acestea. Ultima confruntare directă a avut loc în 2021, când din nou se întâlneau tot în liga secundă din Germania.

Hamburger SV

Formația gazdă a trăit o adevărată dramă la finalul sezonului trecut, acolo unde a fost la un pas de promovarea directă. A învins în ultima etapă pe Sandhausen, în timp ce Heidenheim era la egalitate cu Regensburg, scor la care Hamburger prindea locul de promovare directă. Fanii acestora chiar au invadat terenul în momentul fluierului final, doar ca să afle că Heidenheim a înscris la ultima fază și astfel a urcat cu 1 punct în fața lui Hamburger. Aceștia aveau să joace manșa de baraj contra lui Stuttgart, pe care au pierdut-o cu 6-1 la general.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Poziție în clasament

Hamburger a terminat pe locul al treilea în Bundesliga 2 în sezonul precedent, cu un total de 66 de puncte după 34 de meciuri jucate. A avut și un golaveraj pozitiv de 70 de goluri înscrise și 45 primite, și a încheiat cu cel mai bun atac. A fost la 1 punct de primele două locuri, poziții ce ducea în mod direct în prima ligă germană.

Obiectiv

Gazdele, spre rușinea lor, trebuie să evolueze din nou în a doua ligă și în acest sezon, pe care îl încep împotriva unui echipe venite din Bundesliga. Confruntările cu Schalke au fost întotdeauna încinse, iar meciul de vineri seară se poate termina cu orice rezultat, fără vreo echipă care să pornească drept favorită.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-1-3-2) Heuer – Muheim, Montero, Schonlau, Heyer – Meffert – Reis, Kittel – Dompe, Glatzel, Jatta

FC Schalke 04

Echipa oastepe, pe de altă parte, a făcut un sezon dezastruos în Germania, terminând pe penultima poziție. O bună parte din campionat a petrecut-o ca fiind laterna clasamentului, iar până la returul sezonului, a avut o singură victorie din toate partidele disputate. Abia în primăvară pare să se mai fi trezit, și a adunat până la urmă 7 victorii de-a lungul sezonului, însă nu au fost destule pentru a se salva de la retrogradare.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Poziție în clasament

Schalke 04 a terminat pe locul al 17-lea în prima ligă, poziție ce a dus direct ca căderea în liga secundă. A avut un total de 31 de puncte și un golaveraj negativ de 35 de goluri marcate și 71 primite, avînd a doua cea mai proastă defensivă din campionat. A fost la 2 puncte în spatele locului de baraj, ocupat de Stuttgart, și la alte 3 puncte de poziția ce se salva direct, ocupată de Augsburg.         

Obiectiv

Oaspeții vin în deplasarea de la Hamburg cu gândul de a ataca un rezultat pozitiv. Va fi a doua oară în ultimii ani când ajunge să evolueze în liga secundă, iar obiectivul principal, este fără doar și poate, promovarea înapoi în Bundesliga de la anul.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Fahrmann – Brunner, Berg, Mainski, Matriciani – Latza, Kral – Zalazar, Drexler, Butler – Polter

Ponturi Pariuri Hamburger – Schalke

GG (Ambele echipe marchează) (cota 1.53 Unibet)

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Pentru evenimentul evidențiat Hamburger – Schalke vom miza pe un pont pariuri pe goluri, unde ambele echipe vor marca în meci. Cum deja avem un meci încins în prima etapă, ne așteptăm și la o partidă spectacol și cu goluri de ambele părți. Atât Hamburger cât și Schalke au ca și obiectiv promovarea în acest sezon, așa că vin determinate să la joc, să atace și să câștige în etapa inaugurală.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status