✅ Hacken – Mjallby, Allsvenskan, 11 iunie

Home » ✅ Hacken – Mjallby, Allsvenskan, 11 iunie

Etapa cu numărul 12 din Suedia se termină duminică, unde avem mai multe meciuri fotbal, printre care și duelul Hacken – Mjallby. Partida va lua startul de la ora 18:30 și se va disputa pe Bravida Arena din Gothenburg. Gazdele se află în lupta pentru titlu în timp ce oaspeții încearcă o urcare în prima jumătate a clasamentului. Avem în rândurile de mai jos analiza duelului Hacken – Mjallby împreună cu pronosticul pariuri.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Hacken - Mjallby

Ponturi Pariuri Hacken – Mjallby

1 solist (Hacken câștigă) (cota 1.38 Casa Pariurilor)

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Pentru evenimentul evidențiat Hacken – Mjallby vom miza pe un pariu simplu pentru victoria solistă a gazdelor. Hacken pornește clar ca și favorită duminică seară, unde se vor bucura de avantajul terenului propriu. Au o formă bună în precedentele săptămâni, cu 3 victorii din 5 meciuri, timp în care au întâlnit și adversari redutabili precum Malmo sau Elfsborg. Totodată, au o serie de 6 partide la rând fără înfrângere contra celor de la Mjallby, dintre care ultimele 3 confruntări au fost câștigate de aceștia, și caut succesul consecutiv cu numărul 4.

Analiză meci Hacken – Mjallby

Statistica la general a duelului Hacken – Mjallby este clar de partea gazdelor, care până acum au câștigat de 17 ori. La polul opus, oaspeții au reușit să se impună doar în 2 ocazii, iar alte 6 rezultate s-au terminat la egalitate între acestea. Hacken este și cea care a dominat confruntările ultimilor ani, cu 5 victorii, 4 remize și un singur eșec în precedentele 10 întâlniri directe.

BK Hacken

Gazdele au trecut rapid peste cele două rezultate negative, înfrângerea contra liderului Malmo și egalul contra locului secund, Elfsborg. Au reușit să lege 2 victorii, 4-1 cu Goteborg pe teren propriu și 2-0 cu Varbergs în deplasare. Astfel, se mențin pe ultimul loc de pe podium, poziție ce poate duce în toamnă în cupele europene. Ca și obiectiv rămâne cursa pentru titlul de campioni, unde pare să se dea o luptă în 3.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Poziție în clasament

Hacken se află pe locul al 3-lea în Suedia cu un total de 25 de puncte adunate după 12 meciuri disputate. Are un golaveraj pozitiv de 31:13 și rămâne formația cu cele mai multe goluri marcate până în acest moment în campionat. Se află la un singur punct de locul secund, și la alte 3 puncte de liderul Malmo.

Obiectiv

Echipa gazdă vine cu un obiectiv clar duminică pe teren propriu, acela de a rămâne cu toate cele 3 puncte puse în joc la finalul partidei. Pornesc ca și favoriți pe hârtie și vor să-și respecte statutul. Au nevoie de un succes pentru a se menține aproape de primele 2 clasate și de a pune presiune pe aceste.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Abrahamsson – Fridrikssson, Sandberg, Hovland, Lund – Rygaard, Hammar, Romeo – Sonko, Traore, Larsen

Mjallby AIF

Oaspeții trec printr-o perioadă cu mai multe suișuri și coborâșuri din punct de vedere al formei de joc dar și al rezultatelor. În ultimele 5 etape, au înregistrat 2 victorii, 2 înfrângeri și un rezultate de egalitate, și rămân în a doua jumătate a clasamentului. Deocamdată sunt de parte de locurile ce pot duce în Europa, și nu par să aibă forța necesară pentru a concura cu granzii Suediei, de aceea un loc în prima jumătate de clasament este un obiectiv realist.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Mjallby se află în acest moment pe locul al 10-lea în campionat cu un total de 15 puncte adunate în urma a 11 jocuri disputate. Are un golaveraj pe 0, de 9 goluri marcate și tot atâtea primite, fiind una dintre echipele cu cel mai slab atac. Se află mai aproape de zona roșie de retrogradare decât de locurile cupelor europene, și au nevoie să rămână pe o pantă ascendentă.

Obiectiv

Formația oaspete vine în deplasarea de la Hacken cu a doua șansă, mai ales că de-a lungul timpului au izbutit doar 2 victorii contra lor în meciurile directe. Ultima a fost în 2020, iar de atunci au înregistrat 3 remize și alte 3 înfrângeri, și nu pare să se anunțe vreo schimbare duminică seară

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-5-1) Tornqvist – Stahl, Eile, Rosler, Pettersson – Johansson, Brorsson, Gustavsson, Rosengren, Johansson – Fenger
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status