❌ Grecia – Irlanda, Calificări Euro 2024, 16 Iunie

Home » ❌ Grecia – Irlanda, Calificări Euro 2024, 16 Iunie

Din toată seria de meciuri fotbal de la calificările pentru Euro 2024 am depistat și câteva partide de tip derbi, pe care le putem transforma în avantajul nostru după o analiză bine pusă la punct. Meciul Grecia – Irlanda din Grupa B se dispută vineri, 16 iunie, de la ora 21:45, pe OPAP Arena (Atena). Partida este echilibrată și la cotele de pariuri, cu 2,20 pentru un succes al gazdelor, 3,20 pentru un rezultat de egalitate și 3,50 pentru un succes al oaspeților.

Sari direct la pont >>

Grecia – Irlanda

Grecia

După o absență importantă ca perioadă de timp din prim-planul fotbalului mondial, Grecia – națională ce a câștigat Euro în urmă cu aproape 20 de ani – are de trecut de o grupă extrem de dificilă pentru a putea spera la o nouă prezență la turneul final. Începutul de campanie a fost unul extrem de facil, cu victorie de 3-0 în Gibraltar, dar adevăratele teste urmează să apară. Ultimul rezultat, 0-0 cu Lituania (partidă amicală), nu este deloc încurajator pentru cele ce urmează să vină cu Irlanda, Olanda și Franța. Nici în amicalele din finalul lui 2022 nu a arătat bine selecționata elenă, cu un egal în Malta, 2-2, plus o înfrângere în Ungaria (1-2).

Singura parte pozitivă din ultimii ani este faptul că Grecia a reușit să scape din Liga C în UEFA Nations League, iar la următoarea ediție va fi în a doua ligă valorică. A încheiat campania cu 15 puncte din 18 posibile, în fața următoarelor echipe: Kosovo, Irlanda de Nord și Cipru.

Echipa probabilă:

  • Vlachodimos – Baldock, Mavropanos, Chatzidiakos, Tsimikas – Siopis, Bakasetas, Mantalos – Masouras, Giakoumakis, Pelkas

Irlanda

La polul opus ca traseu început față de Grecia, naționala Irlandei a avut de început campania cu un meci împotriva Franței. În ciuda unei prestații bune, pe picior de egalitate cu una dintre cele mai valoroase selecționate din lume, Irlanda s-a văzut învinsă în cele din urmă, scor 0-1, după reușita semnată de Pavard. În pregătirea acestui meci, irlandezii au disputat o partidă amicală cu Letonia, de care au trecut cu 3-2.

Finalul anului trecut a găsit-o pe Irlanda în două rezultate contradictorii de la meciurile amicale disputate: 1-2 cu Norvegia și 1-0 în Malta.

Iar în Liga Națiunilor, din Liga B, Irlanda a reușit să se salveze de la retrogradare, cu șapte puncte scoase în cele șase jocuri cu Scoția (câștigătoarea grupei), Ucraina și Armenia (echipa retrogradată). Speranțele irlandezilor pentru viitor se leagă de atacantul Evan Ferguson (18 ani), care a impresionat deja la Brighton în Premier League – echipă cu care a încheiat sezonul 2022-2023 pe locul al șaselea.

Echipă probabilă:

  • Bazunu – Collins, Egan, Browne – Coleman, Molumby, Cullen, Doherty – Knight, Ferguson, Ogbene

Meciuri fotbal Grecia – Irlanda

Nu există niciun duel direct oficial între Grecia și Irlanda, dar cele două selecționate au disputat în istoria lor trei partide de verificare. De două ori s-a impus Grecia cu 1-0, prima oară în 2000, iar ultima dată în 2012 – când a avut loc și finalul disputelor directe între cele două. Iar între cele două succese ale Greciei a mai fost un amical încheiat la egalitate, scor 0-0, în 2002.

Ponturi pariuri Grecia – Irlanda

Sub 2,5 goluri (Se marchează cel mult două goluri în meci) – cotă 1,55 (Gets Bet) ❌

Așa cum spuneam din capul locului, se poate vorbi despre un meci derbi între Grecia și Irlanda ca perspectivă a grupei de calificare, unde pe lângă startul bun al Franței se conturează un al doilea loc de acces către Euro pentru care să se bată restul echipelor. Din categoria restul echipelor fac partea Grecia și Irlanda, ambele cu speranțe în această campanie de calificare. Iar dintr-un meci de tensiune, cum se anunță cel de la Atena, e de așteptat să lipsească spectacolul și, implicit, numărul mare de goluri. Irlanda a avut un golaveraj strâns și în cele șase partide din Liga Națiunilor, de doar 8-7, plus eșecul cu Franța în care nu s-a prea jucat fotbal (0-1). În plus, istoricul confruntărilor directe ne confirmă că Grecia și Irlanda sunt predispuse la rezultate scurte în meciurile lor.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status