❌ Goteborg – Kalmar, Allsvenskan, 30 iulie

Home » ❌ Goteborg – Kalmar, Allsvenskan, 30 iulie

Încheiem ziua de duminică în Suedia cu un alt meci din Allsvenskan care suntem convinși că ne va ajuta să profităm la pariuri sportive. Partida Goteborg – Kalmar se joacă duminică, 30 iulie de la ora 18:30 pe stadionul Gamla Ullevi din Goteborg, iar la finalul acestei avanronici vă aducem ponturi fotbal care sperăm să vă fie de folos.

Sari direct la pont >>

Goteborg – Kalmar

IFK Goteborg

Goteborg vine în acest meci cu nevoie disperată de victorie întrucât echipa dorește să iasă din zona roșie a clasamentului. Chiar dacă o victorie în acest meci nu o va scoate momentan de pe pozițiile retrogradabile, cele 3 puncte sunt extrem de necesare întrucât există riscul ca echipa să se afunde în această parte a clasamentului, iar obiectivul de salvare de la retrogradare să devină unul imposibil pe final de sezon.

Forma echipei antrenate de Jens Berthel Askou pare să fie în ușoară creștere întrucât după o serie destul de lungă de înfrângeri, Goteborg a reușit să obțină și câteva remize care i-au adus puncte importante și ajută enorm echipa din punct de vedere moral. Ultimele 5 meciuri fotbal disputate în campionat i-au adus echipei 2 înfrângeri și 3 remize.

Poziție în clasament

Goteborg ocupă poziția 15 în Allsvenskan cu doar 10 puncte cumulate de la debutul acestui sezon. În cele 16 meciuri jucate, Goteborg a reușit să obțină o singură victorie, 7 remize și a fost învinsă de 8 ori.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Dahlberg – Santos, Svensson, Bangsbo, Wendt – Salaou, Carlen, Kahed – Mucolli, Berg, Norlin
  • Absenți: Carneil, Salomonsson (accidentați)

Kalmar FF

Kalmar vine în acest meci după o victorie foarte necesară care o ține în continuare angrenată în lupta pentru top 3 în clasament, după o perioadă cu rezultate ceva mai puțin mulțumitoare. Echipa condusă de danezul Henrik Jensen a reușit să obțină doar 2 victorii, o remiză și a fost învinsă de 2 ori în ultimele 5 partide de campionat.

Rezultatele slabe au continuat pentru Kalmar și în preliminariile Conference League, unde a fost învinsă pe propriul teren de Pyunik Yerevan cu scorul de 2-1. Datorită acestor rezultate Kalmar pornește cu a doua șansă în acest meci, în ciuda faptului că este mult mai bine clasată în campionat. Unibet oferă cota 3,20 pentru victorie oaspeților în contrast cu cota 2,20 pentru victoria gazdelor în acest meci.

Poziție în clasament

Kalmar ocupă poziția a 6-a în Allsvenskan cu 25 de puncte cumulate în 16 meciuri jucate, iar o victorie în acest meci o poate aduce pe Kalmar la doar 7 puncte în urma echipei de pe poziția a 2-a din clasament.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Friedrich – Karlsson, Saestra, Sjostedt, Olafsson – Romario, Gojani, Skrabb – Trenskow, Rajovic, Girmai
  • Absenți: Nilsson (accidentat)
  • Incerți: Gustafsson (accidentat)

Meciuri fotbal Goteborg – Kalmar

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate între Goteborg – Kalmar au avantajat clar echipa oaspete a acestui meci care a reușit să câștige 4 dintre aceste confruntări, iar un meci s-a încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Goteborg – Kalmar

Șansă dublă și Peste/Sub (Kalmar sau Egal și Sub 4.5) cota 1.68 (Get’s Bet) ❌

Cu toate că echipa oaspete a acestui meci traversează o perioadă ceva mai dificilă iar rezultatele pozitive sunt destul de rare, trebuie să luăm în considerare valoarea echipei Goteborg, iar acest lucru ne dă de înțeles că oaspeții nu vor pierde acest meci.

Așa cum menționam și anterior noi vom căuta mereu cele mai sigure ponturi pariuri care să vă aducă mereu profit la pariuri sportive, iar de aceea vă propunem ponturi fotbal cu miza pe șansă dublă, anume victoria oaspeților sau egal și cel mult 4 goluri marcate în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status