✅ ✅ Gimnastic – Osasuna, Copa del Rey, 5 ianuarie

Home » ✅ ✅ Gimnastic – Osasuna, Copa del Rey, 5 ianuarie

Gimnastic de Tarragona va primi vizita echipei CA Osasuna în faza șaisprezecimilor de finală ale cupei Spaniei, cunoscute drept Copa del Rey, în speranța obținerii unei noi victorii pentru a avansa în faza optimilor de finală. Meciul Tarragona – Osasuna se va juca pe Nou Estadi de Tarragona din Tarragona pe data de 5 ianuarie de la ora 17:00.

Sari direct la pont >>

Gimnastic - Osasuna

Gimnastic de Tarragona

Gimnastic vine în această partidă motivată să obțină o nouă victorie și să-și facă cu atât mai impresionant parcursul în Copa del Rey ajungând până în faza șaisprezecimilor de finală.

Gimnastic evoluează în liga a 3-a din Spania unde nu este foarte bine clasată, aflându-se pe poziția a 6-a în grupa a 2-a cu doar 26 de puncte cumulate în 17 partide și un golaveraj negativ cu 19 goluri marcate și 21 primite.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Parcurs în Copa del Rey

Copa del Rey reprezintă deja un succes pentru o echipă de anvergura lui Gimnastic de Tarragona, întrucât a reușit să ajungă în faza șaisprezecimilor de finală. Pentru a ajunge în această fază a competiției, Gimanstic a trecut cu scorul de 2-0 de echipa Racing Rioja, iar mai apoi a învins echipa din LaLiga2, Malaga, cu scorul de 2-1.

Obiectiv

Obiectivul echipei Gimnastic pentru acest meci este să joace cu la fel de multă încredere cu care a făcut-o și în partidele precedente, iar cu puțin noroc și cu ajutorul publicului să obțină victoria și să ajungp în faza optimilor de finală.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Bove – Oriol, Arce, Quintanilla, Ciuraneta – Bonilla, Montalvo, Garcia, Alvarez – Guillermo, Rey

CA Osasuna

Osasuna vine în acest meci din postura de favorită, însă înfrângerea de pe teren propriu din LaLiga a demoralizat ușor echipa, iar faptul că joacă acest meci în deplasare va fi cu siguranță un dezavantaj. Cu toate acestea diferența de valoare față de Gimnastic ar trebui să fie suficient de mare pentru a obține victoria fără prea mari probleme.

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Parcurs în Copa del Rey

Parcursul Osasunei în Copa del Rey acest sezon a fost unul fără emoții și fără surprize neplăcute. Echipa antrenată de Jagoba Arrasate nu a avut probleme în primul meci împotriva echipei Fuentes, pe care a învins-o cu scorul de 4-1 în deplasare, iar în al doilea meci jucat tot în deplasare la echipa Arnedo, Osasuna a câștigat cu scorul de 3-1.

Obiectiv

Obiectivul pentru această partidă al echipei conduse de Arrasate este să obțină victoria, rezultat la care se așteaptă toți fanii Osasunei, pentru a ajunge în faza optimilor. Obiectivul în această competiție pentru Osasuna este să ajungă cât mai departe, cu puțin noroc chiar în finală, întrucât nu are speranțe prea mari în a obține alte performanțe notabile acest sezon.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-3-2) Fernandez – Pena, U. Garcia, D. Garcia, Cruz, Sanchez – Moncayola, Torro, Gomez – Avila, Oroz

Meciuri fotbal Gimnastic – Osasuna

Cele două echipe s-au întâlnit cel mai recent în anul 2019 în LaLiga2, iar din ultimele 5 întâlniri directe, Osasuna a obținut 3 victorii, iar Gimnastic a câștigat 2 meciuri.

Ponturi pariuri Gimnastic – Osasuna

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Se califică (CA Osasuna) cota 1.35 (Betano) ✅

Echipa pariez-online face eforturi constante să vă ofere cele mai sigure ponturi pariuri la cele mai bune cote de pe piață, iar pentru acest meci am decis să vă oferim cota pentru calificare de la Betano, întrucât este unul din cele mai sigure pronosticuri fotbal din această zi. Ținând cont de faptul că Osasuna face parte din LaLiga, iar Gimnastic se află în liga a 3-a din Spania unde nu este în fruntea clasamentului și nu pare capabilă să promoveze, vom merge pe o miză sigura în meciul Gimnastic – Osasuna și vom paria pe faptul că echipa oaspete se califică în faza următoare.

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Total goluri (Peste 1.5) cota 1.33 (Superbet) ✅

Iubitorii de pariuri sportive au motive de bucurie și cu acest pont, deoarece Superbet vine cu o ofertă de nerefuzat, anume o cotă excelentă pentru miza propusă. Dacă ne uităm la cele 2 meciuri jucate de ambele echipe în Copa del Rey până în acest moment, constatăm destul de ușor faptul că s-au marcat multe goluri de ambele părți. Ținând cont și de dezechilibrul dintre cele două echipe, vom miza pe faptul că în această partidă se vor marca cel puțin 2 goluri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status