✅ Gimnasia – Huracan, Liga Profesional, 13 iunie

Home » ✅ Gimnasia – Huracan, Liga Profesional, 13 iunie

Avem alte partide interesante din prima ligă din Argentina și în ziua de marți, printre care duelul Gimnasia – Huracan. Meciul va avea fluierul de start noaptea de la ora 02:30 și se va disputa pe Estadio Juan Carmelo Zerillo din La Plata. Se întâlnesc două echipe ce nu mai găsesc drumul spre victorie de mai multe etape, iar noi suntem aici să vă aducem analiza completă a acestora. Totodată, în rândurile de mai jos, găsiți și pronosticul pariuri pentru duelul Gimnasia – Huracan ce se arată a fi câștigător.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Gimnasia - Huracan

Ponturi Pariuri Gimnasia – Huracan

PsF X (Egal la pauză sau final) (cota 1.57 Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru evenimentul evidențiat Gimnasia – Huracan vom miza pe un egal fie la pauza meciului fie la final. Avem ca și premis pentru acest pronostic precedentele confruntări directe dintre cele două, unde am avut parte de 5 remize din cele 7 meciuri din 2018 și până în prezent. De asemena, formă slabă de joc a ambelor echipe ne face să credem că nu vom avea parte de un spectacol fotbalistic marți noapte, așa că un egal cel puțin la pauza meciului are o probabilitate foarte mare de reușită.

Analiză meci Gimnasia – Huracan

Statistica la general a duelului Gimnasia – Huracan este de partea gazdelor, care până acum s-au impus de 11 ori în meciurile directe. Oaspeții, la rândul lor au câștigat în 5 ocazii, iar alte 7 rezultate s-au terminat la egalitate. În ultimii ani, întâlnirile directe dintre cele două au fost mult mai echilibrate, majoritatea duelurilor terminându-se la egalitate, fără ca o formația să domine pe cealaltă, precum ne așteptăm să se întâmple și marți noapte.

Gimnasia La Plata

Formația gazdă se află în a doua parte a clasamentului, acolo unde a înregistrat până acum un total de 6 victorii, 4 remize și alte 9 înfrângeri. Trece printr-o formă slabă la ora actuală având o serie de 3 meciuri la rând fără de succes, cu 2 eșecuri și doar un egal înregistrat. Joacă în același timp și în Copa Sudamericana, acolo unde însă se află pe ultimul loc în grupă cu un singur meci rămas, și cu șanse minime la calificarea în fazele următoare.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Gimnasia La Plata se află pe locul al 19-lea în Argentina cu un total de 22 de puncte în urma a 19 meciuri disputate. Are un golaveraj negativ de 16:27 și este la egalitate cu locurile 18 și 17, ocupate de Tigre și Racing Club. Sunt mai aproape în acest moment de ultima poziție ce retrogradează în liga secundă decât de locurile ce duc în Copa Sudamericana în sezonul viitor.          

Obiectiv

Gazdele caută prima victorie după o pauză de 3 meciuri, și pornesc ușor favoriți pe teren propriu contra unei adversar care se află în aceeași criză de joc și rezultate. Se gândesc totuși la cele 3 puncte, mai ales că ar fi oportunitatea perfectă de a reveni la o formă de joc care să le permită să atace locurile de cupe internaționale.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Durso – Enrique, Morales, Sanchez, Melluso – Bolivar – Soldano, Lescano, Mamut, Ramirez – Tarragona

CA Huracan

Echipa oaspete, la rândul ei, trece printr-o formă de joc și de rezultate chiar mai slabă decât adversara de marți. Aceștia au o serie de 8 meciuri la rând fără victorie atât în campionat cât și în grupele competiției Copa Sudamericana. Pe plan intern, rămân în subsolul clasamentului, cu emoții privind clasarea pe ultima poziție din campionat, ce retrogradează direct. Stă la fel de prost și pe plan internațional, aflându-se pe ultimul loc în grupa din Copa Sudamericana, însă dacă va câștiga ultimul meci poate să se califice în fazele următoare.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Huracan se află pe locul al 25-lea în Argentina cu un total de 18 puncte adunate după 18 etape disputate. Se află la egalitate cu alte 4 echipe, și are un golaveraj negativ de 15:23. Sunt la un singur punct în fața ultimei clasate, Arsenal Sarandi, care ocupa singura poziție ce retrogradează în liga secundă din sezonul viitor.

Obiectiv

Oaspeții vin în deplasarea de la La Plata ușor în dezavantaj, mai ales că jocul din ultimele săptămâni a fost chiar mai prost decât al adversarilor. Caută să spargă gheața și să pună mână pe primele 3 puncte după o pauză de mai bine de-o lună de la ultima victorie din campionat. Însă, chiar și un egal, ar fi un rezultat pozitiv într-o deplasare complicată.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Chaves – Soto, Sauro, Novillo, Ibanez – Mazzantti, Hezze, Fattori, Gauto – Garcia, Coccaro
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status