❌ Gil Vicente – Vitoria Guimaraes, 16 ianuarie

Home » ❌ Gil Vicente – Vitoria Guimaraes, 16 ianuarie

Ziua de luni are de regulă o selecție ceva mai slabă când vine vorba de meciuri fotbal, însă pe data de 16 ianuarie avem parte de un festival de meciuri, iar atenția noastră merge în Liga Portugal sau Primeira Liga pentru confruntarea dintre Gil Vicente – Vitoria Guimaraes. Partida se va juca pe 16 ianuarie pe Estádio Cidade de Barcelos din Barcelos, iar fluierul de start se va da la ora 23:!5.

Sari direct la pont >>

Gil Vicente - Vitoria Guimaraes

Gil Vicente F.C.

Gil Vicente vine în această partidă în urma unei noi înfrângeri consemnate în Liga Portugal, de data aceasta cu scorul de 1-0 împotriva echipei Boavista.

Echipa antrenată de Daniel Sousa are parte de un sezon foarte slab și luptă să evite retrogradarea, însă rezultatele recente, 4 înfrângeri și o singură victorie în ultimele 5 meciuri jucate, au pus echipa pe o pantă descendentă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasament

Gil Vicente se află pe poziția 16 în campionat, prima poziție retrogradabilă, cu un total de 12 puncte cumulate în 15 meciuri jucate, doar 12 goluri marcate și 22 primite.

Obiectiv

Băieții lui Sousa caută să evite înfrângerea în această partidă, însă forma echipe nu îi pune într-o postură prea bună. Evident obiectivul sezonului este salvarea de la retrogradare, iar faptul că se află la doar 4 puncte distanță de poziția 16 îi oferă în continuare șanse matematice bune.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Kritsyuk – Carraca, Lopes, Araujo, Marin – Carvalho, Aburjania – Murilo, Fujimoto, Villodres – Navarro
  • Absenți: Barros, Ventura (accidentați)

Vitoria Guimaraes

Vitoria Guimaraes vine în acest meci după remiza dezamăgitoare încheiată fără goluri marcate în meciul împotriva echipei Rio Ave.

Echipa condusă de Joao Aroso se află și ea în scădere de formă, în ultimele 5 partide reușind doar 2 victorii, o remiză și a fost învinsă de 2 ori.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasament

Începutul de campionat a fost unul extrem de pozitiv pentru băieții lui Aroso, însă rezultatele slabe din meciurile recente fac ca echipa Vitoria Guimaraes să se claseze pe poziția a 6-a în Liga Portugal, așadar în afara locurile de cupe Europene. Cu toate acestea speranțele nu sunt pierdute pentru Guimaraes, deoarece echipa e la doar 3 puncte în urma poziției a 5-a, așadar o victorie și puțin noroc ar pune-o din nou la loc cu echipele ce intră în Europa.

Obiectiv

Pentru acest meci Vitoria Guimaraes dorește să câștige partida, deoarece are în față un adversar foarte accesibil și dorește să iasă din impasul în care se află, dar mai presus de toate dorește calificarea în cupele Europene, iar orice pas greșit o va îndepărta de obiectiv.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Varela – Villanueva, Bamba, Amaro – Helder Sa, T. Silva, Andre, Maga – Johnston, A. Silva, J. Silva
  • Absenți: Handel, Ze Carlos (accidentați)

Meciuri fotbal Gil Vicente – Vitoria Guimaraes

Poate cea mai surprinzătoare statistică este cea a meciurilor directe dintre cele două formații, care o pun într-o lumină foarte pozitivă pe echipa gazdă a acestui meci. Din ultimele 5 confruntări directe, Gil Vicente a câștigat 3 partide și doar 2 victorii i-au revenit echipei Vitoria Guimaraes.

Ponturi pariuri Gil Vicente – Vitoria Guimaraes

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Șansă dublă & Peste/Sub (X2 & Sub 5.5) cota 1.55 (Betano) ❌

Bookmakerul Betano a decis să ne surprindă pe toți și să ne ofere un pont pe care pur și simplu nu-l putem refuza – o cotă incredibilă la un pariu foarte sigur. Datorită istoricului celor două echipe dar și a faptului că acest meci se joacă pe stadionul echipei Gil Vicente, echipa gazdă a fost numită favorită în acest meci. Însă forma recentă a celor două echipe indică clar faptul că Vitoria Guimaraes poate obține destul de ușor puncte în acest meci, iar pentru că dorim să vă oferim cele mai bune ponturi pariur azi vom miza pe șansă dublă cu victoria oaspeților sau remiză și cel mult 5 goluri în meciul Gil Vicente – Vitoria Guimaraes.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status