❌ Gibraltar – Franța, Calificări EURO 2024, 16 Iunie

Home » ❌ Gibraltar – Franța, Calificări EURO 2024, 16 Iunie

Cine nu mai avea răbdare să vadă din nou la lucru marile staruri ale fotbalului, iată că avem meciuri fotbal cu echipele naționale implicate în calificările pentru Euro 2024 – moment prielnic de a urmări din nou starurile pe teren. Meciul Gibraltar – Franța se joacă vineri, 16 iunie, de la ora 21:45, pe Estadio Algarve (Faro/Loule). Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3 și Prima Sport 3.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Gibraltar – Franța

Gibraltar

Candidată la titlul de cea mai slabă echipă națională din lume, selecționata din Gibraltar și-a ridicat considerabil nivelul de joc și de rezultate obținute. Au fost lăsate în urmă eșecurile de la 7-0 în sus, iar în finalul anului precedent au venit chiar două victorii: 2-0 cu Liechtenstein și 1-0 cu Andorra, ambele în partide amicale.

Ca realizare la meciuri oficiale se încadrează remiza cu Bulgaria, scor 1-1, din UEFA Nations League, ori succesele cu Liechtenstein și San Marino, ambele cu 1-0, din aceeași competiție. Selecționata din Gibraltar nu s-a făcut de râs nici până acum în calificările de la Euro 2024. După 0-3 acasă cu Grecia, la capătul unui meci mai echilibrat decât o arată scorul final, a venit tot un 0-3 în Olanda, îmbunătățit după 0-6 în țara batavă de la precedenta vizită.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

  • Coleing – Olivero, Chipolina, Sergeant, Valarino – Torrilla, Britto, Lopes – Ronan, Walker, Casciaro

Franța

Cu o generație de excepție de partea sa, cu care a reușit să câștige titlul mondial în 2018 și să joace finala Cupei Mondiale din 2022, Franța a pornit ca din pușcă și în preliminariile pentru Euro 2024. Au fost două succese importante, 4-0 cu Olanda și 1-0 în Irlanda, după două misiuni destul de dificile de îndeplinit. Franța are de gând să trateze serios fiecare meci în parte de acum înainte, după ce a s-a făcut de râs în grupa din Liga Națiunilor și era cât pe ce să retrogradeze în grupa valorică B.

Singura problemă a selecționerului Didier Deschamps este că are prea mulți jucători de calitate și îi este greu să aleagă doar 11 pe care să-i trimită pe teren, ori doar 26 pe care să-i selecționeze la acțiunile echipei naționale de seniori.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

  • Maignan – Kounde, Konate, Upamecano, Hernandez – Griezmann, Tchouameni, Rabiot – Coman, Kolo Muani, Mbappe

Meciuri fotbal Gibraltar – Franța

Nu s-a consemnat nicio întâlnire de acest gen până în prezent, mai ales că Gibraltar reprezintă una dintre cele mai noi echipe naționale înscrise în urnele UEFA pentru participarea la competiții.

Ponturi pariuri Gibraltar – Franța

H2 -4,5 (Franța câștigă la o diferență de cel puțin cinci goluri) – cotă 1,80 (Fortuna) ❌

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Este un bun prilej pentru starurile naționalei Franței să-și rotunjească cifrele în rândul golurilor și al paselor decisive în dreptul lor, așa că e foame de goluri pentru reprezentativa franceză să se impună cât mai clar. Mizăm pe un astfel de succes, mai ales că avem un exemplu relativ recent al forței ofensive pentru Franța, care câștigase cu 8-0 versus Kazahstan, or 4-0 cu Olanda, echipe cotate mult mai bine față de Gibraltar.

Nici nu mai este nevoie de menționat faptul că statul micuț Gibraltar beneficiază de fotbaliști cu statut de amatori în echipă, iar această diferență față de nivelul profesionist extrem de ridicat din rândul naționalei Franței ar trebui să se simtă cu adevărat și la scor. După experiențele mai puțin plăcute din Liga Națiunilor, pare că trupa lui Deschamps nu mai lasă nimic la voia întâmplării și joacă de mama focului indiferent de adversar și nivel competițional. Ar mai fi de punctat faptul că cei care doresc o cotă mai mică, dar mai sigură, pot opta și pe un handicap de -3,5, la o cotă de 1,40.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status