❌ Getafe – Valencia, La Liga (etapa 22), 20 februarie

Home » ❌ Getafe – Valencia, La Liga (etapa 22), 20 februarie

Seria de meciuri fotbal din etapa cu numărul 22 din La Liga se încheie cu un derbi al suferinței, conform situației din clasament a celor două echipe. Meciul Getafe – Valencia este programat luni, 20 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Cliseum Alfonso Perz (Getafe). Partida va putea fi urmărită într-o serie de meciuri fotbal transmise în direct pe Digi Sport 3, Orange Sport și Prima Sport 3.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Getafe - Valencia

Getafe

Echipa de pe lângă Madrid n-ar trebui să se situeze atât de jos în clasament, conform așteptărilor de la valoarea lotului. Getafe este penultima în clasament, cu 19 puncte, la o distanță de două puncte de salvare înaintea etapei. Dacă ar fi un lucru pozitiv de care să se agațe cei de la Getafe ca perspectivă, ar fi faptul că a terminat neînvinsă ultimele două partide din care nu pornea deloc favorită. A scos un punct, 1-1, la Atletico Madrid și tot 1-1 a făcut în precedenta etapă, acasă, cu Rayo Vallecano, după ce a jucat aproape toată a doua repriză cu un om mai puțin.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Salvarea de la retrogradare a lui Getafe poate depinde mai mult decât s-ar crede chiar de acest meci cu Valencia. Este posibil ca echipa care cedează în acest meci să fie dărâmată psihic și cu greu să poată să recupereze ecartul creat.

Echipa probabilă și absenți:

  •  Soria – Duarte, Alderete, Alvarez – Portu, Villar, Arambarri, Algobia, Amavi – Unal, Mayoral
  • Absenți: Angileri, Milla (accidentați), Alena (suspendat)

Valencia

Chiar dacă are un punct peste Getafe la ora începerii meciului direct, situația parcă se prezintă mai rău la Valencia. Un nume mare aflat în mocirlă, cu cinci înfrângeri la rând în toate competițiile și cu o serie de șapte meciuri la rând în campionat fără să fi câștigat vreo unul. De fapt, a obținut un singur punct din această serie de șapte meciuri, fapt pentru care de la mijlocul clasamentului a ajuns pe loc de retrogradare.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Pretențiile unui club precum Valencia se duc mereu cu mult peste cele de evitarea retrogradării, dar realitatea zilelor noastre arată că liliecii ar trebui să fie mulțumiți pe deplin dacă vor reuși să-și asigure prezența în La Liga și în sezonul următor. Nu de alta, dar s-ar putea să-i căutăm prin liga secundă la anul pentru pariuri sportive dacă forma groaznică se prelungește prea mult.

Echipă probabilă și absențe

  • Mamardashvili – Foulquier, Comert, Diakhaby, Gaya – Musah, Almeida, Moriba – Castellejo, Duro, Lino    
  • Absenți: – Cavani, Domenech, Nico (accidentați), Correia (incert).

Meciuri fotbal Getafe – Valencia

Punctele au fost împărțite în ultimii ani între cele două echipe, iar istoricul nu este foarte relevant pentru pasionații de pronosticuri fotbal în vederea analizei actualei confruntări. De exemplu, în meciul tur, de la Valencia a fost 5-1 pentru lilieci, dar acel scor pare de-a dreptul un miracol deși n-a trecut chiar atât de mult timp de la acel joc.

Ponturi pariuri Getafe – Valencia

GG sau 3+ (Ambele marchează sau cel puțin trei goluri în meci) – cotă 1,95 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

E mai mult decât un meci obișnuit de campionat, e un adevărat derbi al suferinței din care cel puțin o echipă are șansa să scoată capul la suprafață (peste linia retrogradării). Iar un factor mai motivant de atât nu poate să existe pentru acest moment, fapt pentru care ne așteptăm la un meci deschis în care ambele echipe să reușească să înscrie. Așa s-a întâmplat cu Getafe la 5 din ultimele 7 meciuri, iar Valencia a dovedit în meciul din runda trecută cu Bilbao că e dispusă să joace totul pe cartea atacului. Ca măsură de acoperire, pentru că ne permite cota, alăturăm pariului de GG (ambele marchează) și varianta de peste 2,5 goluri, în cazul în care asistăm la colapsul total al uneia dintre echipe, iar cealaltă profită printr-un succes de la 3-0 în sus.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status