❌ Germania – Ucraina, Amical, 12 iunie

Home » ❌ Germania – Ucraina, Amical, 12 iunie

Marile campionate ale Europei se află în pauză competițională, însă acest lucru nu înseamnă că nu mai avem parte de meciuri fotbal interesante. Este prilejul perfect pentru echipele naționale să se reunească și să pună la cale diferite tactici și strategii pentru a-și întări sinergia echipei. Luni, 11 iunie avem parte de un meci amical ce se dispută între Germania – Ucraina de la ora 19:00.

Sari direct la pont >>

Germania – Ucraina

Germania

Cu toate că ne pregătim ușor de calificările pentru Euro 2024 ce vor avea loc luna aceasta, Germania nu participă în această campanie de calificare prin prisma faptului că este țara ce va găzui turneul final de anul viitor. Drept urmare, selecționerul Hansi Flick a făcut demersurile necesare pentru a-și aduna echipa și pentru a începe să pregătească deja Campionatul European din 2024.

Este bine cunoscut faptul că Germania se chinuie de ceva timp să-și regăsească gloria, întrucât a avut parte de câteva participări la Europene și Mondiale pe care dorește să le dea uitării. La ultimele două ediții de campionat Mondial Germania a fost eliminată încă din faza grupelor, iar acest lucru a atras critici dure din partea suporterilor, în special datorită faptului că Germania nu mai trecuse prin așa ceva în istorie.

La Euro 2020 a fost eliminată de marea rivală Anglia, e drept cu un meci jucat pe Wembley, însă destul de prematur în cadrul competiției. Așadar Flick dorește să spele rușinea trăită de această națională la turneele recente și să facă o impresie cât mai bună, în special pentru că Germania va fi gazda turneului.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) ter Stegen – Raum, Ginter, Kehrer, Wolf – Goretzka, Kimmich – Gnabry, Wirtz, Werner – Fullkrug

Ucraina

Ucraina a avut partea sa de dificultate în menținerea statusului la nivel internațional de la începutul războiului. Cu toate acestea, a făcut o impresie frumoasă în calificările pentru Cupa Mondială unde a reușit să o învingă pe Scoția, însă a fost învinsă la rândul ei de Țara Galilor.

Impresia plăcută lăsată de ucrainieni a continuat și cu Nations League, unde Ucraina a pierdut la mustață calificarea în Liga A, la doar 2 puncte în urma Scoției care s-a bucurat de această reușită. Este cu siguranță și pentru Ucraina un prilej perfect de a-și reîntări jocul echipei și de a pregăti campania de calificare la Euro 2024.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Trubin – Karavaev, Svatok, Matviienko, Mykolenko – Stepanenko, Sudakov, Zinchenko – Malinovsky, Yaremchuk, Mudryk

Meciuri fotbal Germania – Ucraina

Singurele meciuri recente disputate între Germania – Ucraina au fost în cadrul Nations League la finalul anului 2020, meciuri câștigate de Germania cu scorul de 2-1 respectiv 3-1.

Ponturi pariuri Germania – Ucraina

1×2 Timp Regulamentar (Germania) cota 1.33 (Get’s Bet) ❌

Este totuși un meci amical și nu dorim să ne asumăm prea multe riscuri nenecesare, așadar mizăm pe unul din cele mai bune ponturi pariuri azi, mai precis victoria Germaniei. Am decis să mergem pe această miză la pariuri sportive deoarece credem că Germania va căuta să joace cât mai bine, ținând cont de faptul că nu mai are meciuri importante în viitorul apropiat. Pe de altă parte, Ucraina va căuta să-și menajeze jucătorii și să evite accidentările întrucât are parte de 2 meciuri foarte importante din preliminariile Euro 2024 în luna iunie.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status