❌ Georgia U21 – Portugalia U21, Euro U21, 21 Iunie

Home » ❌ Georgia U21 – Portugalia U21, Euro U21, 21 Iunie

Dăm dintr-o competiție internațională în alta, iar după meciuri fotbal ale seniorilor, ne concentrăm pe cele ale naționalelor de Under 21 din cadrul Campionatului European U21 (desfășurat în România și Georgia). Meciul Georgia U21 – Portugalia U21, din prima etapă a grupelor de la turneul final, se joacă miercuri, 21 iunie, de la ora 19:00, pe Boris Paichadze Dinamo Arena (Tbilisi – Georgia).

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Georgia U21 – Portugalia U21

Georgia U21

Una dintre țările gazdă ale turneului este Georgia, care are ca obiectiv cu selecționata sa de Under 21 să facă surpriza și să treacă de faza grupelor. În afară de Portugalia U21, mai fac parte din grupă Olanda U21 și Belgia U21 – toate fiind țări cu fotbal mult mai dezvoltat decât georgienii.

La precedentul turneu final european, Georgia U21 a lipsit pentru că a terminat pe locul al treilea în grupa sa de calificare, sub Elveția U21 și Franța U21. De atunci au început pregătirile pentru acest turneu, iar din 11 meciuri de verificare, georgienii au câștigat șase, după cum urmează: 4-1 cu Belarus, 3-2 cu Anglia, 4-1 cu Estonia, 2-0 cu România, 1-0 cu Letonia și 2-0 cu Cipru. Alte două au fost încheiate la egalitate: 1-1 contra României și 1-1 cu Ucraina, iar trei au fost pierdute: 1-4 cu Portugalia, 0-1 cu Turcia și 1-2 cu Israel (toate adversarele fiind de la categoria U21).

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Jucători cheie

Cei mai reprezentativi jucători din lotul de Under 21 al Georgiei sunt: Saba Saznov (fundaș, Dinamo Moscova), George Gagua (mijlocaș, Real Union – vicecampioana Belgiei), Georgiy Tsitaishvili (mijlocaș, Lech Poznan).

Echipa probabilă:

  • Kutaladze – Gelashvili, Kalandaze, Khavadagiani, Sazonov – Gagnidze, Gagua, Lominadze, Moistrapishvili, Tsitaishvili – Guliashvili

Portugalia U21

Una dintre favoritele câștigării turneului din România și Georgia este, fără doar și poate, reprezentativa de U21 a Portugaliei. Grupa sa de calificare la turneul final a fost câștigată en-fanfare, cu 28 de puncte din 30 posibile, golaveraj 41-3. Iar în ultimele 15 întâlniri, Portugalia a câștigat de 13 ori, a remizat o singură dată și a pierdut, de asemenea, doar o dată. Eșecul a venit în amicalul cu Japonia U21, scor 1-2, iar remiza a fost contra Islandei, 1-1, în campania de calificare către actuala ediție de Campionat European. De remarcat ar fi faptul că în ultima vreme, Portugalia le-a învins pe cele două echipe gazdă, Georgia și România, în partide amicale, la fel cum s-a întâmplat și cu Norvegia și Cehia.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Jucători cheie

Portugalia are deja jucători consacrați în fotbalul mare, putând să-i menționăm aici pe căpitanul Fabio Viera (Arsenal), Pedro Neto (Wolverhampton), Andre Almeida (Valencia), Fabio Silva (PSV), Nuno Tavares și Vitinha (ambii Marseille). Dar mai sunt de remarcat cei doi Araujo, fundașul Tomas și atacantul Henrique.

Echipa probabilă:

  • Biai – Esteves, T. Araujo, Penetra, Lelo – Vieira, Sousa, Silva, Dantas, Neto – H. Araujo

Meciuri fotbal Georgia U21 – Portugalia U21

Cele două selecționate de tineret au avut ocazia să se întâlnească într-o partidă amicală, în 2022, în Portugalia, când ibericii aveau să se impună cu 4-1. Aceasta a fost și singura întâlnire directă în istoria celor două reprezentative de U21.

Ponturi pariuri Georgia U21 – Portugalia U21

2 și peste 1,5 goluri (Câștigă Portugalia U21 și se marchează cel puțin două goluri în meci) – cotă 1,53 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Ne orientăm către pariuri sportive pe un succes al Portugaliei U21, chiar dacă Georgia U21 este una dintre gazdele turneului. Dar portughezii au un lot foarte bun, cu jucători deja consacrați și cu alte viitoare staruri ale fotbalului mondial în devenire. Dar pentru a crește cota, pe lângă 2 solist combinăm și cel puțin două goluri înscrise în meci. Ne așteptăm ca jocul să fie deschis, iar orice succes în afară de 1-0 al portughezilor ne concretizează pariul în câștig.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status