❌ Georgia U21 – Israel U21, Euro U21, 1 iulie

Home » ❌ Georgia U21 – Israel U21, Euro U21, 1 iulie

Există o vorbă în fotbal care spune că mingea e rotundă și deci orice e posibil – iar această zicală s-a adeverit la Euro U21, unde două formații considerate outsideri au răzbit contrar așteptărilor și și-au rezervat dreptul de a participa în sferturile de finală ale competiției. Așadar sâmbătă, 1 iulie de la ora 19:00 avem parte de primul sfert de finală ce se dispută între Georgia U21 – Israel U21 și se va juca pe stadionul Mikheil Meskhi din Tbilisi.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Georgia U21 – Israel U21

Georgia U21

Nimeni nu le-a dat mari șanse celor două formații să ajungă în această fază a competiției, nici măcat marile case de pariuri, care cotau România cu șanse mai bune. Georgia U21 și Israel U21 aveau cele mai mici șanse dintre echipele participante la turneu – click AICI pentru detalii – dar acest lucru nu le-a intimidat și au reușit să surclaseze echipe precum Belgia U21, Olanda U21, Portugalia U21, Cehia U21 și Germania U21.

Georgienii sunt mândrii să fi ajuns în această fază a competiției în special datorită faptului că sunt co-organizatori ai turneului, iar publicul propriu va împinge tare de la spate selecționata antrenată de georgianul Ramaz Svanadze pentru a ajunge în finală. Ar fi într-adevăr un miracol pentru georgieni să ajungă atât de departe în această competiție, dar accesul cel puțin în semifinale este foarte probabil, cel puțin dacă ne luăm după cotele caselor de pariuri care oferă Georgiei prima șansă cu cota 2.10 în contrast cu cota 3.45 a Israelului – cote oferite de Unibet.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Mamardashvili – Sazonov, Gelashvili, Kalandadze, Gocholeishvili – Lominadze – Mekvabishvili, Davitashvili, Tsitaishvili, Azarovi – Gagua

Israel U21

Selecționata de tineret a Israelului, la fel ca și a Georgiei, se bucură din plin de fiecare moment în care participă la Euro U21 și este probabil ușor surprinsă de faptul că a reușit să treacă de o grupă atât de dificilă cu echipe precum Anglia, Germania și Cehia.

Naționala antrenată de Guy Luzon are planuri mari acum și speră să ajungă în faza finală a acestei competiții, în special datorită faptului că dispută sfertul de finală împotriva celei mai abordabile echipe de pe tablou. Cu toate acestea, Georgia este avantajată de faptul că dispută acest meci în fața propriilor suporteri, iar acest lucru poate face diferența într-o partidă destul de echilibrată pe hârtie.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Peretz – Lemkin, Gandelman, Cohen – Jaber, Kartsev, Gloukh, Azulay, Revivo – Gurno, Turgeman

Meciuri fotbal Georgia U21 – Israel U21

Doar cel mai recent meci dintre Georgia U21 – Israel U21 ne interesează, iar cele două selecționate au disputat un amical în luna noiembrie, incheiat cu scorul de 2-1 în favoarea israelienilor.

Ponturi pariuri Georgia U21 – Israel U21

Calificare, Tot Evenimentul (Georgia U21) cota 1.60 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Din perspectiva noastră, lucrurile stau destul de simplu în ceea ce privește cele mai sigure ponturi pariuri azi pe care dorim să vi le propunem. Nu vom miza pe număr de goluri și nici pe victorie uneia din cele două selecționate, deoarece considerăm că este destul de riscant având în vedere că cele două echipe sunt destul de echilibrate ca valoare și formă de moment. Cu toate acestea, considerăm că Georgia are un avantaj crucial prin faptul că dispută acest meci pe teren propriu și deci am decis să mizăm la pariuri sportive pe calificarea gazdelor în faza semifinalelor, indiferent dacă se va întâmpla la finalul celor 90 de minute sau după prelinguri sau loviruri de departajare.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status