❌ Franța U21 – Ucraina U21, Euro U21, 2 Iulie

Home » ❌ Franța U21 – Ucraina U21, Euro U21, 2 Iulie

Suntem conectați cu meciuri fotbal de la Campionatul European U21, chiar dacă selecționata țării noastre a dat chix și a încheiat pe ultimul loc în mod dezamăgitor. Avem din sferturile de finală, pe unul dintre culoarele României, meciul Franța U21 – Ucraina U21, programat pentru duminică, 2 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca). Partida va fi transmisă în direct pe TVR 1.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Franța U21 – Ucraina U21

Franța U21

Principala favorită la pariuri sportive să câștige competiția și-a respectat din plin statutul, prin prisma faptului că a fost una din cele două echipe din faza grupelor ce a reușit să-și câștige toate meciurile. Iar asta în ciuda faptului că a avut de-a face cu sorți nefavorabili, ce a plasat-o pe Franța U21 într-o grupă cu Italia U21 (generație bună cu Tonali și Gnonto), Norvegia U21 (formație calificată direct din faza calificărilor) și Elveția U21 (ce s-a dovedit a fi o echipă-surpriză). Au fost trei victorii pentru francezi, 2-1 cu Italia, 1-0 cu Norvegia și 4-1 cu Elveția, părând că au avut nevoie de timp să tureze la maximum motoarele.

Francezii sunt capabili să alinieze câte o formulă diferită de joc de la meci la meci și tot nu s-ar simți valoric, având de partea lor încă o generație fantastică. Deloc întâmplător, mare parte dintre componenții echipei de U21 a Franței sunt implicați în aceste zile și în posibile mutări la echipele de club, stârnind interesul marilor cluburi europene.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă:

  • Chevalier – Diakite, Simakan, Lukeba, Larouci – Caqueret, Chotard, Le Fee – Olise, Kalimuendo, Gouiri

Ucraina U21

Deși nu era anunțată drept o mare amenințare în privința șanselor României U21 de a trece mai departe din Grupa B, iată că Ucraina a fost pe cale să câștige și grupa, nu doar că s-a și calificat. Cu doar câteva momente înainte de fluierul final al partidei din ultima etapă cu Spania U21, selecționata de tineret ucraineană era pe primul loc, grație faptului că se afla în avantaj, scor 2-1.

Apoi a venit golul egalizator al Spaniei (min, 90), care a făcut ca departajarea la golaveraj să o plaseze pe Ucraina abia pe locul al doilea. Până în acest ultim joc din grupă, situația calificării fusese deja tranșată de galben-albaștri, întrucât câștigaseră ambele jocuri: 2-0 cu Croația U21, respectiv 1-0 contra României U21.

Trebuie precizat faptul că Ucraina a reușit acest parcurs foarte bun de până acum fără să fi beneficiat de aportul lui Mudryk, fotbalist transferat de Chelsea cu 100 milioane de euro în urmă cu doar șase luni. Acesta este în lotul selecționatei de tineret, dar a fost menajat pentru jocurile din fazele superioare.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipă probabilă:

  • Trubin – Sych, Batagov, Talovierov, Vivcharenko – Bondarenko, Brazhko – Kashchuk, Sudakov, Mudryk – Sikan

Meciurile fotbal Franța U21 – Ucraina U21

Franța U21 și Ucraina U21 au prilejul să se reîntâlnească la acest Campionat European, după ce s-au întâlnit și în faza calificărilor. Atunci a fost un succes categoric pentru francezi, pe teren propriu, scor 5-0 (2021), după care a urmat o remiză spectaculoasă, 3-3, cu o revenire de partea ucrainenilor, de la 0-3.

Ponturi pariuri Franța U21 – Ucraina U21

1 (câștigă Franța U21) – cotă 1,60 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Cu toate că Ucraina U21 a lăsat o impresie foarte bună până acum la acest Campionat European de Under 21, e de așteptat ca Franța să se impună în acest duel din sferturi. Având echipa mai bună, plus obiectivul setat pentru câștigarea trofeului, nu se poate pune problema de lipsă de angajament în tabăra francezilor. De asemenea, faptul că cele două echipe se cunosc foarte bine ar trebui să constituie un atu tot pentru Franța U21, care știe de la ce surprize să se aștepte din partea adversarilor săi.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status