✅ Flora – Rakow, Calificări Champions League, 18 iulie

Home » ✅ Flora – Rakow, Calificări Champions League, 18 iulie

Avem încredere deplină în faptul că manșa secundă a primului tur preliminar pentur Champions League va fi lipsită de mari surprize și ne va ajuta să ne rotunjim profitul la pariuri sportive. Marți avem parte de confruntarea dintre Flora – Rakow, iar noi considerăm că ne așteaptă o partidă de foc deoarece manșa tur s-a încheiat cu o diferență minimă de scor. Meciul se va juca pe stadionul A. Le Coq Arena din Tallinn de la ora 20:00.

Sari direct la pont >>

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Flora – Rakow

FC Flora

Flora vine în această partidă determinată să întoarcă rezultatul din meciul tur și este destul de optimistă după ce a reușit să piardă la o diferență de doar un gol. Cu toate aceastea, echipa condusă de estonianul Jurgen Henn pornește clar cu a doua șansă la victorie în această confruntare, mai precis cu cota 4.75 oferită de una din cele mai bune case de pariuri din țară, și o cotă și mai slabă pentru calificare în turul 2 preliminar.

Motivul pentru aceste cote destul de slabe acordate echipei Flora sunt legate de faptul că manșa tur a fost dominată fără drept de apel de Rakow, și cu toate că aceasta a câștigat la doar un gol diferență, a dominat la absolut toate capitolele. Va fi nevoie așadar de un mic miracol pentru trupa lui Henn astfel încât aceasta să ajungă în turul 2 preliminar, însă va fi ușor avantajată de faptul că dispută această partidă pe teren propriu.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Grunvald – Lilander, Kuusk, Seppik, Hussar – Kreida, Vassiljev – Mihhailov, Miller, Ojamaa – Reinkort

Rakow Czestochowa

Rakow vine în această partidă determinată să marcheze și în meciul din deplasare pentru a nu trăi cu emoții până în momentele de final ale partidei. Putem spune că trupa lui Dawid Szwarga a avut ghinion în meciul tur pentru că nu a reușit să marcheze mai multe goluri, în special datorită faptului că a reușit să-și creeze 16 ocazii de gol cu 6 șuturi periculoase pe cadrul porții.

Meciul retur este evident cel decisiv pentru ambele formații și cu toate că Rakow a reușit să obțină victoria în manșa tur, nu a reușit să o facă într-o manieră convingătoare, așadar are nevoie de gol și în această partidă pentru a se califica fără prea multe emoții.

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Kovacevic – Svarnas, Arsenic, Rundic – Tudor, Kochergin, Lederman, Silva – Nowak, Piasecki, Cebula

Meciuri fotbal Flora – Rakow

Singurul meci direct disputat între Flora – Rakow a avut loc în manșa tur, partidă încheiat cu victoria echipei Rakow cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Flora – Rakow

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.35 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Așa cum a fost probabil de așteaptat, manșa tur a fost ceva mai precaută din partea ambelor echipe, întrucât meciul decisiv este mereu jucat în retur. Cu toate acestea, au fost și atunci numeroase ocazii de gol, ceea ce ne face să credem că vom avea parte de câteva goluri și în această partidă.

Vă propunem așadar ponturi pariuri azi cu miza pe goluri, mai precis cel puțin 2 goluri marcate în meciul Flora – Rakow, iar acest lucru datorită necesității ambelor formații de a marca în această partidă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status