✅ Finlanda – Slovenia, Calificări Euro 2024, 16 iunie

Home » ✅ Finlanda – Slovenia, Calificări Euro 2024, 16 iunie

Vinerea aceasta se dă startul unei noi sesiuni de calificare pentru Euro 2024, iar atenția noastră se înndreaptă către duelurile grupei H. Aici avem parte de confruntarea dintre Finlanda – Slovenia, meci ce este programat să se dispute la data de 16 iunie pe Helsinki Olympic Stadium din Helsinki, iar fluierul de start se va da la ora 19:00.

Sari direct la pont >>

Finlanda – Slovenia

Finlanda

Finlanda vine în acest meci determinată să obțină toate cele 3 puncte puse la bătaie întrucât are parte de o grupă relativ ușoară din care se poate califica fără probleme la turneul final din Germania.

Selecționata antrenată de finlandezul Markku Kanerva nu a avut un parcurs lipsit de eșec în această grupă, însă ar putea spune că lucrurile se desfășoară conform planului deoarece eșecul a survenit în duelul cu Danemarca, favorita acestei grupe. Cu toate acestea, Finlanda este condamnată să obțină victoria dacă dorește să rămână cu șanse bune la calificare, iar un eșec în acest meci i-ar reduce drastic șansele de calificare.

Poziție în clasament

Finlanda ocupă momentan poziția a 4-a în clasamentu cu 3 puncte cumulate după primele 2 meciuri fotbal disputate, și se află la 3 puncte în urma liderului surprinzător, Slovenia.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Hradecky – Alho, Vaisanen, Ivanov, Jensen – Suhonen, Lod, Kamara, Schuller – Kallman, Pukki

Slovenia

Slovenia vine în acest meci foarte încrezătoare și speră să plece cu cel puțin un punct din această deplasare. Încrederea slovenilor vine din cele două victorii obținute de la începutul acestei campanii de calificare, însă trebuie menționat faptul că aceștia au reușit să învingă echipe precum Kazahstan și San Marino.

Cu toate acestea, Slovenia și-ar mări excepțional șansele de accedere la campionatul European dacă va obține un rezultat pozitiv în această deplasare, întrucât este de așteptat ca duelul pentru promovare să fie între Finlanda, Danemarca și Slovenia.

Poziție în clasament

Așa cum menționam și mai devreme, Slovenia este liderul grupei H cu un total de 6 puncte cumulate după 2 partide jucate și un golaveraj pozitiv de 4:1.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Oblak – Stojanovic, Brekalo, Bijol, Karnicnik – Zajc, Cerin, Lovric, Verbic – Vombergar, Sesko

Meciuri fotbal Finlanda – Slovenia

Cele două naționale de fotbal nu au disputat meciuri directe recent, așadar confruntările din trecut dintre acestea sunt complet irelevante pentru analiza noastră.

Ponturi pariuri Finlanda – Slovenia

Șansă dublă (Finlanda sau Egal) cota 1.35 (Get’s Bet) ✅

Din punct de vedere al pronosticurilor fotbal, marea majoritate a iubitorilor de pariuri sportive vor miza probabil pe o victorie a Finlandei, întrucât este echipa gazdă și are mare nevoie de toate cele 3 puncte din acest meci. Cu toate acestea, așa cum v-am obișnuit, mizăm doar pe cele mai sigure ponturi pariuri azi iar acest lucru este reprezentat de pariul pe șansă dublă.

Pentru că acest meci se dispută în Finlanda, considerăm că echipa lui Kanerva pornește cu prima șansă în acest meci și va face tot posibilul să câștige partida. De asemenea, Slovenia nu ne-a convins cu cele 2 victorii obținute în această grupă, întrucât adevăratele teste fotbalistice se vor da în confruntarea cu Finlanda și Danemarca. De aceea, am decis să mizăm pe victoria gazdelor sau remiză în meciul Finlanda – Slovenia.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status