✅ Feroe – Cehia, calificări Euro 2014, 17 iunie

Home » ✅ Feroe – Cehia, calificări Euro 2014, 17 iunie

Avem fel de fel de meciuri fotbal între echipele naționale în campania de calificare pentru Euro 2014, unele dueluri mai echilibrate, iar altele ce se anunță clare la prima vedere. Partida Feroe – Cehia se joacă sâmbătă, 17 iunie, de la ora 21:45. Gazdele se află la primul joc de pe teren propriu din actuala campanie.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Feroe – Cehia

Insulele Feroe

Feroezii au reușit unul dintre cele mai mari progrese dintre naționalele mici europene, în sensul în care a mai scos rezultate surpriză, ori a evitat înfrângerile la diferențe mari de scor. Drept mărturie stă parcursul foarte bun din UEFA Nations League, unde și-a trecut în cont inclusiv un succes cu Turcia, scor 2-1, dar a evitat retrogradarea confortabil în fața Lituaniei. În actuala campanie, Feroe a apucat să joace un singur meci: 1-1, în deplasare, cu Moldova, cu golul egalizator al gazdelor cu trei minute înainte de final dintr-un penalti. De atunci a mai fost o partidă amicală, scor 0-1, în Macedonia de Nord.

Rezultatele au fost oarecum contradictorii per total, pentru că în final de 2022 a făcut o remiză în Kosovo, 1-1, dar a cedat clar cu Cehia, scor 0-5. A fost cel mai mare eșec din ultimii cinci ani pentru Feroe.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

  • Reynatrod – Sorensen, Vatnsdal, Baldvinsson, Davidsen – Joensen, Vatnhamar, Andreasen, Radosavljevic, Jonsson – Petersen

Cehia

Interesant de urmărit care este reala față a reprezentativei Cehiei, care începuse campania de calificare cu un succes clar, scor 3-1, cu Polonia (cu 2-0 după doar trei minute de joc). Dar a urmat o sincopă deloc necesară, scor 0-0, în Moldova, în care ocaziile au apărut destul de greu la poarta adversă.

Nu doar că a lipsit de la Cupa Mondială, dar Cehia a înregistrat un regres confirmat și în Liga Națiunilor, după ce a retrogradat în Liga B. Prima ligă a fost o pălărie prea mare de purtat, așa că Cehia, cu doar patru puncte, a terminat ultima într-o grupă cu Spania, Portugalia și Elveția.

Tot în contradictoriu, cum a fost și în ultimele două meciuri, au fost rezultatele și din precedentele partide de verificare. La final de 2022, Cehia năvălise peste Feroe cu un categoric 5-0, dar la scurt timp a venit un nou eșec, 1-2 cu Turcia.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipă probabilă:

  • Pavlenka – Holes, Brabec, Krejci – Coufal, Kral, Soucek, Jurasek – Cvancara, Hlozek, Kuchta

Meciurile directe Feroe – Cehia

Cehia a câștigat toate cele cinci meciuri directe de până acum cu Feroe. A fost o dublă victorie cu 2-0 în campania de calificare pentru Cupa Mondială, ambele în 1997, iar la scurt timp a urmat dubla pentru accesul la Euro 2000. Tot cu victorii pentru cehi s-au încheiat, 1-0 în deplasare, respectiv 2-0 pe propriul teren. Iar cea mai recentă întâlnire a avut loc în finalul anului trecut, în Cehia, la un succes clar, 5-0.

Ponturi pentru pariuri Feroe – Cehia

Sub 3,5 goluri (se marchează cel mult trei goluri în meci) – cotă 1,42 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de ultimul meci direct dintre cele două, când Cehia a avut câștig de cauză cu 5-0. Dincolo de faptul că partida s-a disputat pe tărâmul oaspeților din acest meci, Feroe și-a permis mai ușor să lase garda mai moale, nefiind un joc oficial. De această dată îi așteaptă viață grea pe cehi, cum au avut și în Moldova, când au făcut doar 0-0. Tocmai de aceea mizăm la pariuri sportive pe un scor strâns, în care să nu se depășească mai mult de trei goluri înscrise în meci.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status