❌ Feroe – Albania, Calificări Euro 2024, 20 Iunie

Home » ❌ Feroe – Albania, Calificări Euro 2024, 20 Iunie

De pe urma faptului că se califică primele două clasate în grupă, avem parte de meciuri fotbal de mai mare intensitate în preliminariile pentru Euro 2024, mai ales că sunt echipe considerate mai puțin favorite în mod obișnuit ce pot ajunge la turneul final de anul viitor. Meciul Feroe – Albania este programat marți, 20 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul Torsvallur (Thorshavn).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Feroe – Albania

Insulele Feroe

Una dintre echipele mici, dar de evitat în orice campanie de calificare este cea a reprezentativei Insulelor Feroe. Dincolo de faptul că drumurile cu avionul sunt incomode, mai ales din prisma condițiilor meteo ce pot fi dificile, naționala din Feroe nu este genul de echipă care să fie ușor de învins. Are mereu tenacitatea de partea sa și este greu de învins, în special când are de jucat pe teren propriu.

Chiar dacă vine după un 0-3 cu Cehia, nu toate echipele au posibilitatea de a se declara ușor învingătoare în fața celor din Feroe. Drept mărturie stau o parte dintre rezultatele din ultimii ani. Insulele Feroe a învins, pe teren propriu, pe Turcia și pe Lituania, pe ambele cu 2-1, în UEFA Nations League. A scos egal în Moldova, 1-1 (deși a condus până spre final), în actuala campanie de calificare la Euro, iar într-un amical disputat relativ recent a plecat neînvinsă și din Kosovo, scor 1-1.

Chiar dacă nu este o echipă ce poate emite pretenții la calificări, Feroe este o echipă incomodă, iar din cele din urnele inferioare ar fi de evitat cu totul.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

  • Gestsson – Sorensen, Faero, Vatnsdal, G. Vatnhamar, Davidsen – Bjartald, Joensen, Andreasen, S. Vatnhamar – Knudsen

Albania

Una dintre echipele ce se poate strecura pe loc de calificare într-un mod surprinzător ar putea fi selecționata Albaniei. Începutul de campanie n-a fost deloc unul rău, chiar dacă a pierdut în Polonia, în primul său meci, scor 0-1, dar a fost la capătul unui meci echilibrat. Iar partida recentă de pe teren propriu și-a câștigat-o cu ușurință, 2-0 cu Moldova.

Astfel, dacă ar reuși să mențină o serie bună de rezultate, printre care se numără și meciul din Feroe, atunci Albania ar putea spera să lase acasă pe una dintre Polonia și Cehia, mai ales că fiecare a arătat semnale de slăbiciune. Polonezii au pierdut clar în Cehia și s-au chinuit cu Albania, iar cehii au remizat în Moldova. De pe urma acestor momente trebuie să speculeze albanezii dacă vor să ajungă din nou la un turneu final.

Este nevoie de o mobilizare exemplară, pentru că anul 2022 a fost unul destul de rău pentru Albania, care a câștigat o singură partidă: 2-0 cu Armenia, într-o verificare.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipă probabilă:

  • Berisha – Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj – Bare – Uzumi, Ramadani, Bajrami, Asani – Cikalleshi

Meciurile directe Feroe – Albania

Va fi pentru prima oară în istoria celor două naționale când se vor întâlni într-un meci direct. Nu s-a consemnat până acum niciun duel de tipul Insulele Feroe – Albania, nici măcar într-o partidă amicală.

Ponturi pentru pariuri Feroe – Albania

Sub 2,5 goluri (se marchează cel mult două goluri în meci) – cotă 1,70 (Fortuna) ❌

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

După papara suferită cu Cehia în urmă cu câteva zile, scor 0-3, fără să fi putut pune probleme, Feroe se va mobiliza mult mai bine în plan tactic defensiv în fața Albaniei. Plus că oaspeții nu au aceleași veleități tehnice precum selecționata cehă. Așa că ne așteptăm la o partidă închisă, cu goluri puține, cu ambele echipe încercând să scape basma curată la capitolul goluri încasate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status