✅ FCSB – Dinamo, Liga 1 (Superliga), 22 iulie

Home » ✅ FCSB – Dinamo, Liga 1 (Superliga), 22 iulie

Avem unul din cele mai importante meciuri fotbal ale campionatului încă din etapa a doua a Ligii 1 (Superliga). Recunoscut drept derbi de România, meciul FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf (București), în loc de Ghencea, după cum s-au zbătut oficialii FCSB-ului în ultimele zile. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

FCSB – Dinamo

FCSB

Marea atenție din ultimele săptămâni vizavi de FCSB a fost acordată în perspectiva organizării meciului cu Dinamo, pe care clubul roș-albastru și-ar fi dorit să-l poată găzdui pe Arena Națională (stadion ocupat de un concert) sau Ghencea. Dar la arena Armatei nu a primit acordul, continuându-se războiul de la distanță între FCSB și Steaua CSA.

Dar strict pentru fotbal, FCSB chiar a arătat foarte bine în prima etapă de la FCU 1948 Craiova (meci disputat la Tg. Jiu), când s-a impus foarte clar, scor 3-1. Iar în afară de diferența confortabilă de scor, FCSB a condus jocul permanent și nu a avut emoții nicio clipă în privința câștigării. Pentru meciul cu Dinamo va fi menajat Darius Olaru, accidentat ușor la meciul din prima etapă, iar acesta va fi păstrat pentru meciul din cupele europene cu TSKA 1948 Sofia.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă:

  • Târnoveanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic – Djokovic, Șut, Edjouma – Băluță, Compagno, Coman

Dinamo București

Nici Dinamo n-a intrat rău în zona meciurilor oficiale, cu o partidă în fața celor de la CSU Craiova, în care au jucat cot la cot cu o candidată la titlu. Din elan și entuziasm, Dinamo a fost chiar echipa mai bună în prima repriză, iar în a doua, la scorul de 0-1, a ratat un penalti ce putea răsturna favorabil partida. Important pentru Dinamo este să poată vedea partea bună a lucrurilor, că a luptat de la egal la egal cu una din echipele bune ale campionatului, deși este o nou-promovată fără prea mari schimbări de lot față de lotul cu care a promovat.

Un alt aspect pozitiv pentru meciul cu FCSB ar fi faptul că se dispută pe Arcul de Triumf, acolo unde Dinamo și-a jucat partidele de acasă în ultimul an. Practic, dinamoviștii beneficiază de încă un meci pe teren propriu. Și este bine cunoscută dorința celor de la Dinamo de a se ambiționa din cale afară la dispute cu FCSB sau Steaua, cum au făcut și în sezoanele trecute la astfel de întâlniri.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă:

  • Golubovic – Gabriel Moura, Giafer, Bena, Amzar – Roșu, Larrucea, Iglesias, Bani – Ghezali, Abdallah

Meciuri fotbal FCSB – Dinamo

FCSB are o serie de șapte meciuri la rând câștigate contra lui Dinamo, dar majoritatea au fost prinse în anii de declin ai dinamoviștilor – ceea ce a și dus la retrogradarea lor din urmă cu două sezoane. Atunci s-au petrecut și ultimele două confruntări, când FCSB se impunea foarte clar cu 6-0 și 3-0.

Ponturi pariuri FCSB – Dinamo

1 (câștigă FCSB) – cotă 1,45 (Mozzart Bet) ✅

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Lăsând la o parte ambițiile și rivalitățile, până la urmă e vorba de ponturi fotbal de pus la cale. Iar aici contează cel mai mult valoarea și forma de moment. Aspecte la care FCSB stă foarte bine și are toate argumentele de a se impune în meciul cu Dinamo, o nou-promovată cu nume pompos. Dacă s-ar fi disputat și în Ghencea, atunci se putea miza la pariuri sportive chiar pe un succes la handicap pentru FCSB, ce parte pregătită să aibă parte de un start lansat de campionat.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status