✅ FC Argeș – Petrolul, Superliga (etapa 9, play-out), 19 Mai

Home » ✅ FC Argeș – Petrolul, Superliga (etapa 9, play-out), 19 Mai

Vom cunoaște la capătul acestei etape de play-out și cea de-a doua echipă retrogradată (după CS Mioveni), iar unul dintre cele două meciuri fotbal cu implicații în acest sens este cel pe care îl vom supune analizei de pariuri. Partida FC Argeș – Petrolul este vineri, 19 mai, de la ora 20:00, pe stadionul Nicolae Dobrin (Pitești). Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 2.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

FC Argeș – Petrolul

FC Argeș Pitești

Cu joc de tip heirup a reușit FC Argeș să mai păstreze șanse de salvare de la retrogradare. O echipă care anul trecut a jucat în play-off este pe cale să ajungă în liga a doua, la doar un an distanță. Dar multe s-au schimbat la FC Argeș în acest timp, ajungând să aibă un lot de 35 de jucători, dar din care cu greu se poate încropi o echipă competitivă pentru un prim unsprezece. De remarcat că de când Vintilă a preluat echipa, piteștenii au reușit să mai producă puncte și să mai spere până la capăt că se pot salva. În ultimele cinci etape au fost obținute două victorii și o remiză, iar din cele șapte puncte s-a creat concurența pe care i-o face Chindiei pentru locul de baraj pentru salvare.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Obiectiv

FC Argeș are de recuperat un punct față de Chinida în această ultimă etapă. În mod cert, un rezultat de egalitate nu-i ajută pe piteșteni, pentru că la egalitate de puncte, târgoviștenii ar avea câștig de cauză. Așadar, calculele se rezumă astfel: victorie cu Petrolul și fără succes al gazdelor la Chindia – Voluntari – condiții necesare pentru salvarea de la retrogradarea directă.

Echipa probabilă:

  • Straton – Jakolis, Dobrosavlevici, Zebic, Rizzi – Mimito, Meza Colli, Șerban – Crețu, Garita, Calcan

Petrolul Ploiești

Faptul că n-a reușit să obțină licența pentru o eventuală participare în cupele europene a umbrit sezonul făcut de Petrolul. Ploieștenii, din postură de nou-promovați, au reușit să ducă chiar bine campionatul de la revenirea în Superligă. Au fost la un pas de play-off, iar în play-out n-au avut deloc emoții cu retrogradarea sau cu barajul. Sunt chiar pe loc de baraj pentru Conference League înaintea acestei etape, dar fără folos întrucât nu vor putea disputa acel joc prin prisma lipsei de licență. Ca formă sportivă, Petrolul a dat primele semne că-i mai mult cu mintea la vacanță de etapa trecută, când a pierdut acasă cu Hermannstadt, scor 0-1.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Obiectiv

Nu mai există niciun obiectiv real rămas în joc pentru Petrolul, ci poate doar de dragul competiției să lupte până la capăt. Eventual, ar fi șanse teoretice de a câștiga faza de play-out, prin clasarea pe primul loc, dar fără să poată fi concretizat în vreun fel acest aspect.

Echipă probabilă:

  • Vâlceanu – Doua, Papp, Grigore, Meijers, Țicu – Seto, Jair, Jefferson – Irobiso, Grozav

Meciuri fotbal FC Argeș – Petrolul

La nivelul primei ligi, Argeș și Petrolul s-au întâlnit în campionatul regulat, unde ploieștenii au avut de fiecare dată câștig de cauză. A fost 2-0 în Ploiești și 1-0 la Pitești, fără ca FC Argeș să fi reușit să marcheze măcar o dată în cele două confruntări. Au mai fost întâlniri directe și în al doilea eșalon (perioada 2018-2020), unde situația a stat diferit, cu trei victorii obținute de FC Argeș și un rezultat de egalitate din cele patru partide.

Ponturi pariuri FC Argeș – Petrolul

Dnb 1 (câștigă FC Argeș, la egal pariul se rambursează) – cotă 1,60 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mergem la pariuri sportive pe un pont care ține mai mult de situația de moment decât de ceea ce au arătat per total cele două echipe. Mai precis, victoria îi este ultra-necesară gazdelor, în timp ce ploieștenii sunt deja cu gândul la vacanță. În plus, piteștenii au arătat semnale pozitive de joc și rezultate în ultimele runde, ceea ce ne dă și mai mult curaj. Ne luăm și măsuri de siguranță pentru pariu, în ideea în care la un eventual rezultat de egalitate ne primim banii înapoi.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status