✅ ❌ FC Argeș – FC Botoșani, Superliga, 29 ianuarie

Home » ✅ ❌ FC Argeș – FC Botoșani, Superliga, 29 ianuarie

Se ascut armele în Superliga de fotbal a României, unde mai multe echipe se află despărțite de doar câteva puncte în partea a doua a clasamentului, în tentativa de a scăpa de condamnarea retrogradării. Printre acestea se află FC Argeș și FC Botoșani, care se întâlnesc duminică, 29 ianuarie, ora 13:30, pe stadionul Nicolae Dobrin (Pitești). FC Argeș – FC Botoșani este transmis în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și  Prima Sport 2.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

FC Argeș - FC Botoșani

FC Argeș

Printre cele patru echipe cu 24 de puncte din Superligă se află și FC Argeș, care ar trebui să forțeze la meciul de acasă cu FC Botoșani desprinderea de pluton. Antrenorul Marius Croitoru are de jucat împotriva echipei la care s-a consacrat ca antrenor și de care s-a despărțit în relații nu tocmai bune.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Obiectiv

Intrarea în play-out într-o postură cât mai bună este obiectivul cel mai apropiat de echipa din Pitești. Dar pentru meciul cu FC Botoșani există și o mică revanșă de luat de antrenorul Croitoru, care ar putea avea victoria ca obiectiv mai mult decât la oricare alt meci.

Echipa probabilă și absenți:

  • Straton – Tofan, Brendon, Zebic, Bassong – Njike, Mimito – Bertrand, Târcoveanu, Crețu – Garita.             

FC Botoșani

Victoria din etapa trecută cu CSU Craiova, scor 1-0, a mai spălat din rușinea trăită în două momente ale sezonului de către FC Botoșani, care a pierdut la scor cu Sepsi și cu Farul. Venirea lui Stoican ca antrenor la echipă s-a dovedit a fi de bun augur până acum.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

S-au dus anii în care Botoșaniul își făcea calcule pentru Europa, iar acum se concentrează pe evitarea retrogradării, unde se dă o luptă mai aprigă ca niciodată. Distanța de puncte este foarte mică între echipele de pe locurile de retrogradare și cele de deasupra.

Echipă probabilă și absențe

  • Pap – Mboko, Mutombo, Șeroni, Țigănașu – Ivanov, Dican, Zabou – Dragu, Roman, Mailat.        

Meciuri fotbal FC Argeș – FC Botoșani

Încurajator pentru FC Botoșani este că în cele trei meciuri directe de la Pitești cu FC Argeș a reușit să părăsească de fiecare dată terenul neînvinsă, cu două succese în contul său. În tur, la Botoșani, a fost un 0-0 anost precum situația din clasament actuală a celor două echipe.

Ponturi pariuri FC Argeș – FC Botoșani

Sub 2,5 goluri (se marchează cel mult două goluri în meci) – cotă 1,52 – Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

La ce vreme a venit în România va fi din ce în ce mai greu să se joace fotbal, în condițiile în care terenurile nu sunt pregătite corespunzător pentru această perioadă a anului. E greu de crezut că vom putea vedea prea multe goluri la meciul FC Argeș – FC Botoșani, nu doar din cauza condițiilor meteorologice, ci și din specificul echipelor și din ceea ce s-a întâmplat și din primele meciuri din 2023.  Dacă una dintre echipe va reuși să deschidă scorul, fotbalul ofensiv se va încheia și va încerca să apeleze la cele mai neortodoxe metode de a închide meciul în avantaj. De aici și încrederea noastră de a încadra meciul într-o limită de cel mult două goluri înscrise, pont pe care putem să-l agățăm la Biletul zilei.

Psf X (egal la pauză sau la final) – cotă 1,55 – Betano ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

La cazurile de acest gen, cu două echipe extrem de echilibrate atât din punct de vedere valoric, cât și al situației din clasament, cel mai la adăpost pariu este acela de psf X. Adică să fie scor de egalitate la pauză sau la final, cum am avut și în meciul direct din acest sezon, prin acel 0-0 de la Botoșani. Un rezultat de egalitate poate că n-ar fi cel mai bun din lume pentru cele două echipe, dar nici cel mai rău, iar o situație de compromis de acest gen ar putea fi ceva din care să putem profita și noi – pasionații de pariuri sportive. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status