✅ FC Argeș – Dinamo, Superliga, 3 Iunie

Home » ✅ FC Argeș – Dinamo, Superliga, 3 Iunie

După o perioadă plină de meciuri fotbal cu surprize și goluri multe din campionatul românesc, avem așteptări să ne concretizăm cunoștințele cu profit la un astfel de duel. Meciul FC Argeș – Dinamo se joacă sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul Orășenesc (Mioveni). Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

FC Argeș – Dinamo

FC Argeș Pitești

Când e să se aleagă praful, se alege cu totul. După un sezon în care a cheltuit cât pentru o echipă de play-off, FC Argeș este pe punctul de a retrograda. Ajungă cu greu la baraj, după ce a evitat retrogradarea directă, echipa piteșteană s-a făcut de râs în prima manșă cu Dinamo. A fost un uluitor 1-6, pe care îl are de întors pentru a mai putea participa și din sezonul următor al Superligii.

FC Argeș a schimbat antrenorii și jucători în acest sezon de parcă erau de unică folosință, iar un astfel de management a dus la o serie de rezultate foarte slabe. Dintr-o echipă de play-off, cum a fost în sezonul precedent, iată că a ajuns acum să-și calculeze deja pașii pentru ce va face în Liga a II-a din următoarea ediție de campionat.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

  • Micle – Tofan, Turda, Zebic, Vianna – Njike, Bassong – Calcan, Șerban, Jakolis – Garita

Dinamo București

Nu multă lume îi mai dădea șanse lui Dinamo de a obține promovarea, după un start în care părea că va avea mai mult griji cu supraviețuirea în al doilea eșalon. Dar, pas cu pas, Dinamo a început să strângă rândurile și să înceapă să facă rezultate bune din ce în ce mai des. De aici a venit o calificare pe finalul campaniei în play-off, iar apoi o luptă cu handicap pentru promovarea directă. Chiar dacă aceasta n-a mai venit, locul de baraj a fost obținut fără prea mari probleme. A făcut câteva meciuri foarte bune în faza de play-off, cu două succese în fața Oțelului, 3-0 și 2-0, respectiv un 3-0 contra rivalei Steaua București.

Barajul a prins-o pe Dinamo într-un vârf de formă, cu un succes mai mult decât categoric, 6-1 cu FC Argeș. Deși bucureștenii se prezentau la meci ca echipă din al doilea eșalon, cu a doua șansă, lucrurile au stat cu totul invers pe teren.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipă probabilă:

  • Dujmovic – Giafer, Larrucea, Bena – Gabriel Moura, I. Roșu, Iglesias, N. Roșu. Amzar – Ghezali, Bani     

Meciuri fotbal FC Argeș – Dinamo

E greu să putem da uitării ce s-a întâmplat la manșa tur, de la începutul săptămânii, când dinamoviștii au fost net superiori și s-au impus cu 6-1. Dar, de dragul statisticii, mai scormonim și în istoricul confruntărilor directe, iar în urmă cu două sezoane a fost supremație totală a Argeșului: 2-1 și 2-0 în campionat, respectiv 2-1 în Cupa României.

Ponturi pariuri FC Argeș – Dinamo

GG (ambele echipe să marcheze în meci) – cotă 1,67 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Am avut parte de o mostră de fotbal deschis la manșa tur dintre Dinamo și FC Argeș, fără să putem crede că s-ar întâmpla altfel și în al doilea joc. În acest sens, la pariuri sportive mizăm pe faptul că ambele echipe vor reuși să marcheze. Argeșul trebuie să forțeze atacul încă din start, în timp ce Dinamo a dovedit că poate fi letală pe contraatac. Din această combinație ar trebui să ne iasă liniștit pariul propus. De precizat că la calificare, Argeșul are o cotă de 50,00, în timp ce pentru Dinamo nu este disponibilă această variantă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status