✅ Elfsborg – Hammarby, Allsvensken, 3 Iulie

Home » ✅ Elfsborg – Hammarby, Allsvensken, 3 Iulie

Săptămâna debutează cu meciuri fotbal din campionatul suedez (Allsvensken), în dorința de a ne face o perioadă cât mai fructuoasă în profit – pentru marile campionate ce vor urma cât de curând să revină. Meciul Elfsborg – Hammarby se joacă luni, 3 iulie, de la ora 20:00, pe Boras Arena (Boras).

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Elfsborg – Hammarby

Elfsborg IF

Cei de la Elfsborg sunt pe cale să facă un sezon mare, așa cum nu s-a mai întâmplat de ceva timp. Echipa din Boras se află pe locul al doilea în clasament, la foarte mică distanță de liderul Malmo (doar două puncte de recuperat). Mai îmbucurătoare de atât este cadența rezultatelor obținute, pentru că Elfsborg n-a parcurs până acum nicio perioadă de criză. Nici măcar scurta pauză competițională din Allsvensekn nu pare să-i fi oprit pe băieții antrenați de Thellin, pentru că în tot acest timp au spulberat-o pe Varberg, scor 6-1.

Startul de sezon a fost un pic anevoios pentru Elfsborg, cu primele două runde ratate. Prima a fost cu eșec, scor 0-2, contra lui Hacken (actualmente pe locul al treilea, la un punct în spate), iar a doua a adus doar un punct din deplasarea de la Varberg, scor 0-0. De atunci, în celelalte zece etape, au fost obținute nouă succese și un singur rezultat de egalitate. Doar cu Djurgarden s-a mai încurcat, scor 1-1, pe teren propriu, la capătul unui meci în care Elfsborg a ratat marile ocazii ale partidei și a și condus cu 1-0.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă și absențe:                                                   

  • Valdimarsson – Larsson, Holmen, Lagerbielke, Hult – Qasem, Baldoo, Romer – Okkels, Gudjonhnsen, Ondrejka
  • Absențe: Widell (accidentat)

Hammarby IF

Hammarby se află în zona liniștită a clasamentului din Allsvensken, cu cele 16 puncte acumulate în 13 partide disputate. Este cel puțin în clipa de față o echipă liniștită pentru că are un avans de nouă lungimi față de locurile de retrogradare, ceea ce înseamnă o marjă extrem de mare, mai ales că cele din spate nu par a fi capabile să recupereze prea ușor ecartul. În același timp, contactul cu podiumul este ca și compromis, pentru că până la Hacken (locul al treilea), sunt nu mai puțin de 12 puncte diferență.

Ca toate celelalte echipe din primul eșalon suedez, Hammarby a disputat și ea o partidă de verificare în scurta pauză competițională. Astfel, au fost încărcate la maximum bateriile printr-un succes clar, scor 4-1, cu Sirius.

Iată că Hammarby se află la o nouă partidă în deplasare, în această rundă, fără să fi câștigat până acum niciun meci pe teren străin. A strâns trei puncte în cele șapte deplasări de până acum, toate provenite de pe urma unor remize.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipă probabilă și absențe:

  • Dovin – Strand, Kurtulus, Pinas, Karlsson – Tekle, Sadiku, Besara – Madjed, Nalic, Mikkelsen
  • Absențe: Collander, Trawally, Fjoluson (accidentați)

Meciuri fotbal Elfsborg – Hammarby

În ultimii ani, la meciurile Elfsborg – Hammarby, a părut că avantajul terenului propriu s-a respectat, regulă confirmată la ultimele patru partide. Ultima oară când s-a întâmplat ca o echipă să câștige pe terenul celeilalte, în 2021, la un 2-0 pentru Elfsborg. Iar Hammarby n-a mai câștigat în deplasare la Boras din 2007.

Ponturi pariuri Elfsborg – Hammarby

1 (câștigă Elfsborg) – cotă 1,62 (Winmasters) ✅

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Cu toate că Hammarby este o formație destul de incomodă, care încearcă să ciupească un rezultat de egalitate în astfel de partide, avem încredere că Elfsborg va putea să-și continue forma foarte bună dovedită în ultima perioadă. Mizăm la pariuri sportive pe un succes al gazdelor, care se află cu adevărat implicate în lupta pentru titlu. Iar acest statut provine de pe urma unui joc consistent prestat din etapa a treia încoace, perioadă din care a reușit să câștige nouă din cele zece partide disputate. Pe acest interval de timp, Elfsborg este lider chiar cu avans față de Malmo și Hacken.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status