✅ Dundalk – Magpies, calificări Conference League, 20 iulie

Home » ✅ Dundalk – Magpies, calificări Conference League, 20 iulie

Preliminariile Conference League sunt luate cu asalt de formațiile irlandeze, iar joia aceasta avem în prim-plan duelul dintre Dundalk – Magpies. Cele două echipe au încheiat la egalitate prima manșă, iar acum vom avea parte de un meci de totul sau nimic. Confruntarea va avea loc la data de 20 iulie pe stadionul Oriel Park din Dundalk, iar fluierul de start se va da la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Dundalk – Magpies

Dundalk F.C.

Avem parte joia aceasta de o confruntare teribil de dezechilibrată între cele două formații, conform cotelor oferile de cele mai mari case de pariuri din România, iar acest lucru prezintă evident oportunități excelente pentru iubitorii de pariuri sportive care caută profit mai mic dar sigur.

Formația antrenată de Stephen O’Donnell a lăsat puțin de dorit în meciul tur disputat în Gibraltar, însă echipa irlandeză a reușit să încheie partida fără să primească gol, ceea ce o pune în fotoliul de favorită clară pentru victorie și implicit pentru calificare în partida retur. Ne așteptăm ca Dundalk să marcheze în repetate rânduri în această confruntare, deoarece nu dorește să-și asume riscuri nenecesare, și deci avem toate încrederea că fomația irlandeză ne va oferi și puțin spectacol în această confruntare.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Shepperd – Davies, Leahy, Annesley, Boyle – Kelly, Sloggett, Yli-Kokko, O’Kane – Malley, Hoban

F.C. Bruno’s Magpies

Echipa din Gibraltar, Magpies, vine în această partidă cu speranțe cât se poate de reduse pentru calificare, iar singura ei șansă este probabil dacă meciul va ajunge la lovituri de departajare. Cu toate acestea, trupa lui Alfonso Cortijo a avut parte de un meci bun în turul acestei duble manșe, în care și-a creat numeroase ocazii de gol, dar lipsa de valoare a echipei a fost evidentă prin faptul că a reușit să-și treacă în cont un singur șut pe cadrul porții.

De aceea considerăm că șansele sale sunt extrem de reduse, iar acest lucru este confirmat de Unibet care oferă cota 10,00 pentru victoria echipei Magpies, în cotrast cu cota 1,28 pentru victoria gazdelor în acest meci și cota 5,00 pentru remiză.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Hankins – dos Santos, Diaz, Olmo, Chipolina – Garcia, Joe – Coombes, Storer, Casciaro – Giraldez

Meciuri fotbal Dundalk – Magpies

O singură confruntare a avut loc între Dundalk – Magpies săptămâna trecută, meci încheiat fără niciun gol marcat.

Ponturi pariuri Dundalk – Magpies

Rezultat final și Total goluri (1 și Sub 4.5) cota 1.47 (NetBet) ✅

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Pentru meciul dintre Dundalk – Magpies am decis să propunem ponturi pariuri azi ce reflectă numărul de goluri marcate în meci și rezultatul final, pentru o cotă ceva mai decentă la pariuri sportive. Așa cum probabil era de așteptat, am mizat pe victoria gazdelor în acest meci, întrucât Dundalk nu ar trebui să întâmpine probleme pe teren propriu în fața unui adversar atât de abordabil.

De asemenea, datorită faptului că Dundalk nu a reușit să marcheze în meciul din deplasare și nu și-a creat extrem de multe ocazii, nu ne așteptăm la un festival de goluri, și credem că vom avea parte de cel mult 4 goluri în această confurntare, goluri marcate probabil doar de Dundalk.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status