✅ Drogheda – Dundalk, Premier Division, 23 Iunie

Home » ✅ Drogheda – Dundalk, Premier Division, 23 Iunie

Rămânem conectați cu meciuri fotbal din campionatele active din această perioadă de vacanță, așa cum este cazul pentru Premier Division (Irlanda) – unde sunt programate meciurile etapei cu numărul 21. Printre acestea se numără și Drogheda – Dundalk, vineri, 23 iunie, de la ora 21:45, pe Weavers Park (Drogheda). Se anunță un duel echilibrat, cu cote aproape egale la victorie: 2,60 pentru gazde, 2,70 pentru oaspeți.

Sari direct la pont >>

Drogheda – Dundalk

Drogheda United FC

Marea grijă a celor de la Drogheda pentru acest sezon este îndreptată către evitarea retrogradării, întrucât sunt doar două puncte în plus pentru United în clasamentul la zi peste zona retrogradării. O excludem pe UC Dublin deja din calcule, care a strâns doar șase puncte și e pe ultimul loc, dar Cork City este cea care vine tare din spate. Iar în mixtul luptei se mai află și Sligo Rovers, la egalitate de puncte cu Drogheda.

Rezultatele au fost contradictorii pentru Drogheda în ultima vreme, care a mai salvat statistica meciurilor de acasă din ultima vreme cu cele două succese, 3-1 cu UC Dublin și 2-1 cu St. Patricks. Altfel, au mai fost cinci eșecuri și un egal în ultimele opt partide de pe teren propriu. Cea mai dureroasă înfrângere a fost cu Cork City, pentru că i-a permis contracandidatei la salvarea de la retrogradare să se apropie. Per total, prin prisma faptului că zona critică de rezultate pare să fi fost deja depășită, moralul ar trebui să fie bun în tabăra celor de la Drogheda.

Echipa probabilă:

  • Wogan – Ahui, Adegboyega, Keeley, Weir – Brennan, Deegan – Markey, Foley, Rooney – Drapper

Dundalk FC

Dundalk are alte socoteli de reglat în acest sezon față de Drogheda, fiind implicată în lupta pentru cele locurile de cupă europeană. Cu 32 de puncte strânse până în prezent, Dundalk are de recuperat un ecart de trei puncte față de ultimul loc de pe podium – echivalent cu participarea în Conference League. Iar distanța este de patru lungimi până la loculul al doilea, așa că există speranțe reale în continuare.

Dar, după ce avusese o serie de șase meciuri la rând fără eșec, a venit una cu patru partide în care a scos un singur punct. Salvarea a venit de la programarea meciurilor cu ultimele două clasate, pe care Dundalk a izbutit să le depășească: 4-1 cu UC Dublin și 2-1 la Cork City.

Echipă probabilă:

  • Shepperd – Davies, Boyle, Annesley, Leahy – Kelly, Sloggertt, Yil-Kokko, Kane – Elliott, Hoban

Meciuri fotbal Drogheda – Dundalk

Există fluctuații de la un sezon la altul cu privire la rezultatele meciurilor directe dintre Drogheda și Dundalk. Dar, în general, oaspeții au fost cei care au reușit să se impună mai des în ultima vreme, având patru succese la ultimele șase confruntări cu Drogheda. Iar în anul în curs, Dundalk a învins-o de două ori pe Drogheda, 1-0 în deplasare, respectiv 2-0 acasă, plus un rezultat de egalitate, 0-0 – tot din postura de vizitatoare.

Ponturi pariuri Drogheda – Dundalk

X2 (egal sau victorie Dundalk) – cotă 1,50 (Gets Bet) ✅

Cum Dundalk a dovedit că este o formație greu de învins în acest sezon, fiind o trupă dârză și tenace – în special la jocurile din deplasare -, ne orientăm către un pariu la siguranță. Astfel, mizăm la pariuri sportive că oaspeții de la Dundalk nu se întorc cu mâna goală de la Drogheda, cum s-a și întâmplat de altfel în două deplasări de dată recentă, ambele din acest an calendaristic: 0-0 și victorie cu 1-0. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status